- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
ahhh bu erkeklerin pABUCU dama atılıyo bayılırım yaprak sarmasına kız canım istedi valla en yakın zamnda sarmalı
ahhh bu erkeklerin pABUCU dama atılıyo bayılırım yaprak sarmasına kız canım istedi valla en yakın zamnda sarmalı
slm kızlar ben geldm yemek konuşmussunuz ben brokoli çorbası musakka plav yapıcam bebşme kız olursa asel smni düşünüyorum erkek olursa yusuf yada ömer asaf hoşuma gdiyo olsunda ben ali ahmede razıyım isim önemli değil şuan bu arada bnm gelen giden yok tuvalete gidip durum yarın ola hayrola
merhaba ben dünden yaprak sarmıştım bir düdüklü yanına da tarhana çorbası :)
kız olursa miray, ismini erkek olursa hiç düşünmedim yaaa(
Kızlar diğer belirtilerden sonra şimdi de karnımdan bikini bölgesine doğru kahverengi bir çizgi belirtigini farkettim. Eşim de onayladı. Bu çizgi benim ilk hamileliğimde yok gibi bişeydi. Iyice hamile moduna girdim yalnız kırmızılar gelirse çok yikilicam. Rabbim en iyisini bilir. Çıldiriciim :)
Kızlar diğer belirtilerden sonra şimdi de karnımdan bikini bölgesine doğru kahverengi bir çizgi belirtigini farkettim. Eşim de onayladı. Bu çizgi benim ilk hamileliğimde yok gibi bişeydi. Iyice hamile moduna girdim yalnız kırmızılar gelirse çok yikilicam. Rabbim en iyisini bilir. Çıldiriciim :)
Kimse bana cevap vermiyoİyi akşamlar kızlar....
Dün akşam bağdaş kurduğumda sağ kasığımda ağrı hissettim bugünde dışarı çıkarken ayakkabımı bağlamaya eğildiğimde sağ kasığım batıyo resmen böyle bişey yaşayan varmı
bat a ne kadar var ne zaman yapacaksın test
Kimse bana cevap vermiyo
Kimse bana cevap vermiyo
Ne tesaduf bnde ayni seyleri yasadim az once..
aayyyyyyy yarın sabah test yapıcam cccooooookkkk heycanlıyım kızlar....bugun uykuda girmez gözüme
İnşallah o ikinci çizgi görünür sana hemen bize yaz olurmu merak ederiz :)
İyi akşamlar millet:))))))
aammmmminnnnnnnnn,,,,tamam canım haber vermez miyim
iyi aksamlar canım nasılsın?
Canım inşallah yarın testin pozitif çıkar cankm bende merak ettim canım
Selam kizlar ben geldim :)
Aksam ki yemegim bu sekilde oldu
Eki Görüntüle 921541
Ilk defa yaptim o yüzden pideye sekil vermekte zorlandim.
Kasari biraz fazla geldi ve cok fazla doyurucu oldu.
Ama fena olmadi esimde cok begendi
amin canım inş
merhabalar
pideler güzel olmuş tatlım
ellerine saglık
Sagol caniiim :))
Mükemmel olmadilar tabii ama sonuc fena olmayincada cok mutlu oluyorum
Mutfakla aram pek yok cünkü..
Yavas yavas olacak gibi sanki :18:
Sizler nasilsliniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?