Merhaba arkadaşlar .. bende 3 aydır deniyorum ..25 yaşında yım. 7 aylık evliyim. tsh imda sorun vardı bu ay düzeldi.bu ay biraz umutluyun . Negatif görmek istemiyorum .çok üzüldüm aylardır. . Bat 23 ocak ama ben 25 e kadar beklicem . Ve bu ay yumurtlama dönemimi hesapladim netten . İnşallah olur rabbim yardımcımız olsun .yeni sene yeni umutlarla dolsun .. hepinize dua edicem.
ya olmadım ki, canım gecen ay diş çektirdim ialçlardan 5 ine atmıştı günümü bu ay düzelir dedim ayın 7 si oldu sabah test yaptım tek cizgiiiiiyeni batımı neye göre söylemeliyim
bu arada hepinize günaydın kızlarkocamı geçirdikten sonra az daha uyuyim dedim yine bu saati buldum bu aralar uykuculuğum üzerimde yine
kızlar bu arada ben dayanamadım cuma günü evde test yaptım negatifti
umudum yok aslında bu ay ama 5 gün kala yaptım testi doğru değildir inşallah:18:
günaydın canım bize gün erkenden doğuyu sabah 6 30 da kalkıyorum8
Aaa tamam canim simdi anladim ben seni kusura bakma ya :)
Sen stres yapmamaya calis canim.
Stres yaptikca daha da gecikir.
Aralikta bende de öyle olmustu.
Bir hafta doldugu gün 'amaaan gelirse gelir gelmezse doktora giderim artik' dedim.
Ve o gün kirmizilar geldi canim.
O zaman ben senin bat tarihini simdilik 01/01 olarak yazayim..
Ama sen adet olunca mutlaka güncellemem icin hatirlat olur mu :)
Yeni batini sanirim ancak kirmizilar gelince söyleyebilirsin.
Canım 4 ocak ve 9 ocak arası dio nette hesapladım ..ya bu ay gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Ama bu tarihler arası ilişkiden sonra yatıyorum kalmıyor um .bakalım .. yumurtlama doneminde olduğunu nasıl aanlarki bir kadın (ovulasyon testi olmadan )Amin canim insaAllah
Senin batin 23ünde olduguna göre daha yumurta catlama günlerin gelmedi sanirim degil mi?
Calismalara son sürat devam
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah :)
bu arada hepinize günaydın kızlarkocamı geçirdikten sonra az daha uyuyim dedim yine bu saati buldum bu aralar uykuculuğum üzerimde yine
umudum yok aslında bu ay ama 5 gün kala yaptım testi doğru değildir inşallah:18:
evet canım öyle uygun olur ben mutlaka haber veiririm bugün gelicek gibi kasıgımda agrı var43:
Canım 4 ocak ve 9 ocak arası dio nette hesapladım ..ya bu ay gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Ama bu tarihler arası ilişkiden sonra yatıyorum kalmıyor um .bakalım .. yumurtlama doneminde olduğunu nasıl aanlarki bir kadın (ovulasyon testi olmadan )
üzülme canım Allah hayırlı zamanı biliyor hepimiz için. şimdi en önemlisi üzerinden şu stresi at ve bir dahaki ay için şansını geciktirme. bol bol ada çayı iç, vücudunu rahatlatıp adet olmanda yardımcı olacaktır. ne kadar zamandır deniyorsunuz
inşallah doğru değildirhayırlısı olsun
ay canımben de 7ye doğru uyanıyorum da kocam 7 bucukta gidiyor sonra yine yatıyorum çalışıyor musun ondan mı yatamıyorsun sen
iyiyim efulim sağolasın, benim adetim 4 gün öne geliyor aslında, geçen ay 11inde olmuştum sanırım benim bat bugün
ama hiçbişe hissetmiyorum gelen giden adına:2:
ikinci bebeğim olacak inşallah olursa
beklemedeyim Rabbim isteyen herkese naip etsin inşallahhhhh:18::18::18:
Canim hos geldinBenim esim gündüzde oldumu bende öyle yapiyorum
O ise gidiyor 6:30-6:40 arasi ben namaz kilip kuran okuyorum sonra uyuyorum.
Bi bakiyorum saat 10 olmus
Canim idrar testi icin erken bir zaman sanirim.
InsaAllah bir kac güne kadar gelmez kirmizilar ve sende ikinci kuzuna kavusursun.
Erkenden irdar testi yapinca oda negatif cikinca insanin morali bozuluyor.
Ama erken oldugunu da unutmamak lazim.
Ufakta olsa bir umudun var bence canim
insan 2. bebeği de olsa nasıl ümitleniyor olsun istiyor heyecan duyuyor değil mi :)
kaç yaşında ilk bebiş
inşallah canım yaaa
ben ilk bebeğime hamile olduğumu battan 1 hafta önce öğrenmiştim silik çıkmıştı ikinci çizgi o yüzden yaptım bi hevesle
gerçi bu ay ilk deneme daha inşallah tutmuştur
elimizden geleni yaptık Rabbim hayırlısını versin
evet çok istiyorum inşllaaaaahhh
bebeğim aralıkta 3 yaşını bitirdi kardeş lazım artık kuzuma :)
evet canım çalışıyorum 7 15 de yola çıkıyorum 8 de iş başı izmirde yaşıyorum 1 yıl 7 ay 23 günlük evliyim eşim bnden sonra cıkıyo evden 8 30 gibi
Haklısın canım .Zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Bakalım ne olcak. Off offf millet bi seferde kalır .kocası üstüne ceket atsa kalıyorlar .benim üstüme gardırop bosalt tık yokcanım inşallah sen de bebeğine kavuşursun en kısa zamandaama şunu söyleyeyim o netten yaptığımız otomatik yumurtlama hesaplayıcılara %100 güven olmuyor. çünkü herkesin bünyesi farklı adeti biter bitmez 7. 8. günde bile yumurtlayanlar duydum. o yüzden istersen ovülasyon testleri satılıyor nette onlarla deneyebilirsin :) netten alınca da fiyatları da çok uyguna geliyor eczanelerde çok pahalı. bi araştır istersen. benden ufak bir tavsiye sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?