Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım inşallah sen de bebeğine kavuşursun en kısa zamanda ama şunu söyleyeyim o netten yaptığımız otomatik yumurtlama hesaplayıcılara %100 güven olmuyor. çünkü herkesin bünyesi farklı adeti biter bitmez 7. 8. günde bile yumurtlayanlar duydum. o yüzden istersen ovülasyon testleri satılıyor nette onlarla deneyebilirsin :) netten alınca da fiyatları da çok uyguna geliyor eczanelerde çok pahalı. bi araştır istersen. benden ufak bir tavsiye sadece

iyiyim efulim sağolasın, benim adetim 4 gün öne geliyor aslında, geçen ay 11inde olmuştum sanırım benim bat bugün
ama hiçbişe hissetmiyorum gelen giden adına:2:
ikinci bebeğim olacak inşallah olursa

beklemedeyim Rabbim isteyen herkese naip etsin inşallahhhhh:18::18::18:

bu arada hepinize günaydın kızlar kocamı geçirdikten sonra az daha uyuyim dedim yine bu saati buldum bu aralar uykuculuğum üzerimde yine

kızlar bu arada ben dayanamadım cuma günü evde test yaptım negatifti
umudum yok aslında bu ay ama 5 gün kala yaptım testi doğru değildir inşallah:18:

ya olmadım ki, canım gecen ay diş çektirdim ialçlardan 5 ine atmıştı günümü bu ay düzelir dedim ayın 7 si oldu sabah test yaptım tek cizgiiiii yeni batımı neye göre söylemeliyim

Aaa tamam canim simdi anladim ben seni kusura bakma ya :)
Sen stres yapmamaya calis canim.
Stres yaptikca daha da gecikir.
Aralikta bende de öyle olmustu.
Bir hafta doldugu gün 'amaaan gelirse gelir gelmezse doktora giderim artik' dedim.
Ve o gün kirmizilar geldi canim.
O zaman ben senin bat tarihini simdilik 01/01 olarak yazayim..
Ama sen adet olunca mutlaka güncellemem icin hatirlat olur mu :)
Yeni batini sanirim ancak kirmizilar gelince söyleyebilirsin.

bu arada hepinize günaydın kızlar kocamı geçirdikten sonra az daha uyuyim dedim yine bu saati buldum bu aralar uykuculuğum üzerimde yine

günaydın canım bize gün erkenden doğuyu sabah 6 30 da kalkıyorum8

umudum yok aslında bu ay ama 5 gün kala yaptım testi doğru değildir inşallah:18:

inşallah doğru değildir hayırlısı olsun

günaydın canım bize gün erkenden doğuyu sabah 6 30 da kalkıyorum8

ay canım ben de 7ye doğru uyanıyorum da kocam 7 bucukta gidiyor sonra yine yatıyorum çalışıyor musun ondan mı yatamıyorsun sen

Son düzenleme:

evet canım öyle uygun olur ben mutlaka haber veiririm bugün gelicek gibi kasıgımda agrı var 43:

Amin canim insaAllah
Senin batin 23ünde olduguna göre daha yumurta catlama günlerin gelmedi sanirim degil mi?
Calismalara son sürat devam
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah :)
Canım 4 ocak ve 9 ocak arası dio nette hesapladım ..ya bu ay gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Ama bu tarihler arası ilişkiden sonra yatıyorum kalmıyor um .bakalım .. yumurtlama doneminde olduğunu nasıl aanlarki bir kadın (ovulasyon testi olmadan )

Canim hos geldin Benim esim gündüzde oldumu bende öyle yapiyorum
O ise gidiyor 6:30-6:40 arasi ben namaz kilip kuran okuyorum sonra uyuyorum.
Bi bakiyorum saat 10 olmus

Canim idrar testi icin erken bir zaman sanirim.
InsaAllah bir kac güne kadar gelmez kirmizilar ve sende ikinci kuzuna kavusursun.
Erkenden irdar testi yapinca oda negatif cikinca insanin morali bozuluyor.
Ama erken oldugunu da unutmamak lazim.
Ufakta olsa bir umudun var bence canim

evet canım öyle uygun olur ben mutlaka haber veiririm bugün gelicek gibi kasıgımda agrı var 43:

Canim insaAllah bir an önce gelirde önmüzde ki ay icin calismalara hazirlanirsin

Canim her kiside farkli oluyor sanirim.
Kimisi akintisindan anliyor.
Kimi ates ölcme yöntemi ile anliyor.
Kimisi farkli belirtilerden anliyor.

Sahsen en hic bir sekilde anlamiyorum
Eger önümüzde ki ay da olmazsa ovulasyon testi kullanmayi düsünüyorum 3üncü denemede :)

Hos geldin canim sen nasilsin

inşallah doğru değildir hayırlısı olsun

ay canım ben de 7ye doğru uyanıyorum da kocam 7 bucukta gidiyor sonra yine yatıyorum çalışıyor musun ondan mı yatamıyorsun sen

evet canım çalışıyorum 7 15 de yola çıkıyorum 8 de iş başı izmirde yaşıyorum 1 yıl 7 ay 23 günlük evliyim eşim bnden sonra cıkıyo evden 8 30 gibi

Kizlar ilk hamisimiz beyaznanemizden de haber alamadik

insan 2. bebeği de olsa nasıl ümitleniyor olsun istiyor heyecan duyuyor değil mi :)

kaç yaşında ilk bebiş

inşallah canım yaaa
ben ilk bebeğime hamile olduğumu battan 1 hafta önce öğrenmiştim silik çıkmıştı ikinci çizgi o yüzden yaptım bi hevesle
gerçi bu ay ilk deneme daha inşallah tutmuştur
elimizden geleni yaptık Rabbim hayırlısını versin

evet çok istiyorum inşllaaaaahhh

bebeğim aralıkta 3 yaşını bitirdi kardeş lazım artık kuzuma :)

Canim Allah bagislasin yavrunu.
Sana ikinici kez bizede ilk defa tattirsin Rabbim bu duyguyu :)
Sahimi canim?
Acaba o zaman erken yumurtlamis olabilirmsin?
Ben hep idrar testi en erken bat günü yapilmasi gerektigini duyuyorum cünkü
Ilk denemeden önce esin mi korunuyordu yoksa sen mi?
Amin canim.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah hepimiz adina

evet canım çalışıyorum 7 15 de yola çıkıyorum 8 de iş başı izmirde yaşıyorum 1 yıl 7 ay 23 günlük evliyim eşim bnden sonra cıkıyo evden 8 30 gibi

anladım canım :) ben de şimdi uyuyim de atanırsam uyuyamayacağım muhtemelen sabah erkenden kalkıp yüzlerce fırlamayla uğraşmak zorunda kalacağım günlerimin tadını çıkarıyorum şimdilik ama senin de çalışıyor olman iyi taraf çünkü ben çok sıkılıyorum evde

Haklısın canım .Zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Bakalım ne olcak. Off offf millet bi seferde kalır .kocası üstüne ceket atsa kalıyorlar .benim üstüme gardırop bosalt tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…