Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah canım benim şubat annesi oluruz bizde rabbim en yakın zamanda nasip etsin

Canım ben bir kere yumurtlama testi kullandım net koyu çizgiyi göremedim akıntı da sanırım benim döngüm 31 gün olduğundan geç geliyo bu ay belli olacak bakalım

Mouse canım Efulim söylediklerine katılıyorum. Bence siz adetin biter bitmez 2 günde bi ilişkiye girin. çünkü bu yumurtaların işi hiç belli olmuyor

sadiye yapma bence bekle 2-3 gün daha adet dönemin bir gelsin bırak o heyecanı yaşamak da güzel inşallah hamilesindir

ve ateşin gerçekten yüksek seyrediyor yalnız sabah yataktan ilk kalktığındaki ateşin önemli şuan vucut hareketlerin olaya dahil oldu çünkü

Son düzenleme:
Bu ay yumurtlama takibi olacak allaha şükür nokta atışı olur :))) 1 yıllık evliyiz kocacığıma da banada çocuk diye banyo banyo derilerimiz inceldi :))))

ahah aynen ya hele sabaha karşı sıcacık yataktan kalkıp yıkanması en kötüsüüü

kızlar bizim hamile kızımızın neden hiç sesi çıkmıyor :)

ahah aynen ya hele sabaha karşı sıcacık yataktan kalkıp yıkanması en kötüsüüü

Aynen canım bide o şekilde sabaha kadar beklemek çok kötü 2 günde bir çarşaf çıkar yıka allahımmm bu ay banada nasip et de mola verelim
:))))))
Bende katiliyorum sana cnm. Bide artk gorev gibi oluyo bi acayip oluyo. bakalim bu ay olmazsa bende ovulasyon testi alayim diyorum. Bu ay cok gicik ya gecmiyo hic gunler sanki

Aynen çok isteksiz oluyo canım isteksiz oluncada çok verimsiz diyorlar isticekmişin ama bu kadar sık olunca olmuyo zaten bi hamile kalayım 3 ay mola vericem :)))

amin inşallah :)) neyse bi namaz kılıp da geleyim iyice tuvaletim gelmeden çünkü test yapıcam yine gelince gelirim birazdan

amin inşallah :)) neyse bi namaz kılıp da geleyim iyice tuvaletim gelmeden çünkü test yapıcam yine gelince gelirim birazdan
Benimde bi bitse namaza başlasam huzur veriyo bana namaz bende arkadaşa gidecem kahveye çağırdı 3 aylıkda bebeği var bi seveyim onu gelirim sonra canım sonucu yaz inşşş yine pozitif olur

hahaha aklıma bir çizgi animasyon geldi..döllenmeyi anltıodu çok komikti yaa..engelli olmasa size eklerdimmm

kızlar çok tuvaletim gelmişti yaptım şimdi test. diğeri bozukmuş bence çünkü negatif çıktı yine bence benimle dalga geçiyorlar daha doğrusu belli belirsiz çooook hafif çizgi çıktı yani gölge gibi bile değil. heralde pozitif demek değildir bu

Son düzenleme:

Ciktiysa çizgi belli belirsiz bile olsa olabilir pozitif benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu canim

Ciktiysa çizgi belli belirsiz bile olsa olabilir pozitif benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu canim

gerçekten mi ya :S kan testim 2 gün önce 1.20 çıkınca ben şuan inanamıyorum da sabah ilk idrarla yaptım. silik çizgi ama görülüyor hatta buraya yüklemiştim resmini. şimdi de 2 saat tuttum idrarımı 2 test yaptım aynı idrarla ikisinde de böyle gölgeden daha hafif bir çizgi :/ ne dersiniz o zaman bugün giyim mi ben yine kan tahliline bekliyim mi

Ay canim gördüm ilk testini tamam dedim zaten ama sen bilirsin istersen bekle adetini ben kan testini 5 gün önceden yaptirdim cikmisti ama kişiye gire değişir mi bilmem inşallah var bebegin seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…