hoşbulduk canım....demek ki hakkımda hayırlısı buymuş...
kendime kızıyorum stres yaptım günüm gecikti....stres yapmasaydım zamanında gelirdi
hoşbuldum canım...cok tesekkür ederim....inş hepimiz mutlu haberi alırız yakın zamanda...
hayırlı olsun canım ben negatıf gördüm ama sen pozitif gördün....buna sevindim....hayırlı olsun inş bebiş vardır
KiZLaar hadi bakalim mouse arkadasimiza bildiklerimizi anlatalim
Mouse ben gördügün gibi cokta fazla bilgili degilim ama bildiklerim söyle..
Adet döngüne göre yumurta catlama gününü hesapliyorsun..
Ortalama 28 günde adet gören bir bayanin 14üncü gün yumurtasi catliyor..
Fakat bu herkes ayni olacak demek degil..
Kimisinin 28 gün adet döngüsü olsa bile 15inci 16inci gün de yumurtasi catlayabilir..
Bunu nasil anlayabilirsin?
Yine kisiden kisiye degisir.
Bazisi ovulasyon testleri kullanir.
Bunlar cift cizgiyi gösterdigi zaman iliski olmasi gerekitgini gösterir.
Ve cift cizgi ovulasyon testinde 'yumurtan catlayacak' demek oluyor 'catladi' demek olmuyor bildigim kadariyla.
Yine bazilari ates ölcme yöntemi ile o günü tesbit ediyor.
Örnegin normal günlerde 36,4 atesin.
Bir sabah 37 cikti bu ovulasyon günlerinde oldugunun isareti imis.
Ates ölcme yöntemi hakkinda cok az bilgim var.
Bazilari akintisindan anlayabiliyor.
Yogunlasan beyaz akinti.
Yada hafif pembemsi akinti.
Kokusuz olmasi sarti ile yine yumurtanin catladiginin belirtisi olabilirmis.
Gün asiri iliskinin önerildigini zaten biliyorsun canim.
Iliskiden sonra 20-30 dk ayaga kalkilmamasi gerektigni de biliyorsun.
Simdilik aklima gelenler bunlar..
Umarim yardimci olabilmisimdir :44:
Mouse canım Efulim söylediklerine katılıyorum. Bence siz adetin biter bitmez 2 günde bi ilişkiye girin. çünkü bu yumurtaların işi hiç belli olmuyor
ayyyyyy koca göbüşşlerimiz olsun yaa bu saat oldu gelen giden yok benim o leke yerleşmemiyi test alsam çıkarmı çok merak edyorum geçen ay 11 de olsun ama 25 26 günde adet oluyorum geçti atim ama 11 bekliyim mi yarın test yapıyımmı kararsısım siz ne dersinz kızlrrrrr
bir yanım yap bir yanım yapma diyo negatif çıkrsa diye korkuyorum akşam ateşimi örçtüm 37.4 çıktı şimdi 37 çıkıyo ondan öncede hep 36.8 filan çıkıyodu gidip test alimmi kızlar çok tırsıyorummmm
O zaman da gına geliyo be canım
o zaman ovülasyon testi çare olacak. yapacak birşey yok
Bu ay yumurtlama takibi olacak allaha şükür nokta atışı olur :))) 1 yıllık evliyiz kocacığıma da banada çocuk diye banyo banyo derilerimiz inceldi :))))
O zaman da gına geliyo be canım
kızlar bizim hamile kızımızın neden hiç sesi çıkmıyor :)
aynen :s beyaznane hamilelik haberini verdi ama sonra ortadan kayboldu :/
iki sonra tekrar test yaptırcaktı inşlh bi sorun çıkmamıştır
ahah aynen yahele sabaha karşı sıcacık yataktan kalkıp yıkanması en kötüsüüü
Bende katiliyorum sana cnm. Bide artk gorev gibi oluyo bi acayip oluyo. bakalim bu ay olmazsa bende ovulasyon testi alayim diyorum. Bu ay cok gicik ya gecmiyo hic gunler sanki
Aynen canım bide o şekilde sabaha kadar beklemek çok kötü 2 günde bir çarşaf çıkar yıka allahımmm bu ay banada nasip et de mola verelim
:))))))
Aynen çok isteksiz oluyo canım isteksiz oluncada çok verimsiz diyorlar isticekmişin ama bu kadar sık olunca olmuyo zaten bi hamile kalayım 3 ay mola vericem :)))
Benimde bi bitse namaza başlasam huzur veriyo bana namaz bende arkadaşa gidecem kahveye çağırdı 3 aylıkda bebeği var bi seveyim onu gelirim sonra canım sonucu yaz inşşş yine pozitif oluramin inşallah :)) neyse bi namaz kılıp da geleyim iyice tuvaletim gelmeden çünkü test yapıcam yine gelincegelirim birazdan
Mouse dipnot:
Erkegin spermleri uygun ortamda (vajinanin islaklik durumu mesela daha uygun bir ortam) 5 güne kadar yasayabiliyormus.
Yumurta catladigi zaman ise 6-12 saat arasi yasiyormus.
Önerilen yumurta catlama gününden 1-2 gün önce iliski.
Spermler catlayan yumurtayi beklemeyi daha cok severmisler
kızlar çok tuvaletim gelmişti yaptım şimdi test. diğeri bozukmuş bence çünkü negatif çıktı yinebence benimle dalga geçiyorlar daha doğrusu belli belirsiz çooook hafif çizgi çıktı yani gölge gibi bile değil. heralde pozitif demek değildir bu
Ciktiysa çizgi belli belirsiz bile olsa olabilir pozitif benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu canim
gerçekten mi ya :S kan testim 2 gün önce 1.20 çıkınca ben şuan inanamıyorum dasabah ilk idrarla yaptım. silik çizgi ama görülüyor hatta buraya yüklemiştim resmini. şimdi de 2 saat tuttum idrarımı 2 test yaptım aynı idrarla ikisinde de böyle gölgeden daha hafif bir çizgi :/ ne dersiniz o zaman bugün giyim mi ben yine kan tahliline bekliyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?