Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim hos geldin :)
Üzülme lütfen..
Rabbim önümüzde ki aya nasip eder insaAllah..
Istersen yeni bat tarihinle listede degiseyim seni?

Sen yokken mrvdmrl arkadasimizin hamile oldugunu ögrendik bize de umut oldu

yaaa :)))))) mrvdmrl tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

canım, bat yarın benim, yarından sonra bakarız. yeni bat ne vakit olursa yazarım ben.[/QUOTE]

Slm kızlar kaç gününüz kaldı son sayımları mı yapıyorsunuz.İnşallah kavuşuruz kuzularımıza

mrvdl canm hayırlı olsun darısı başımıza

Mrvdrml çok tebrik ederim canım. Rabbim Sağlıkla kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim kızlar darısı hepinizin başına dualarım sizinle :)))

Canm inşallah içlerine doğmuştur.inşallah çok beklemeyiz sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçiririzsenin kaçıncı günün?

inşALLAHH ..BENİM regl cuma bittii ocak sonunu bekliyorum benn hayırlısı ile......

inş. hayırlı haberler alırız canım

Ins. Biraz önce ben de test yaptım 4 saatlik beklemeye. Eşimin göremediği bir çizgi gördüm sanki. Gidip stok yaptım testlerden. Yarın sabah tekrar yapıcam. Vakit geçmiyor yaa. Doğuma yakın da böyle olacak. Doğum tarihi yaklaştıkça. Geçmesi zor ama heyecanı güzel günler. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah hepimize. ..

ayyyyy hamiş takvımın coookkk güzel olmus canım

inş bebişin gelmiştir canım

sağol canım :)

evet canım. sabah ilk idrarınla yap. bak ben bu sabah erken gebelik testiyle sabah ilk idrarla yaptım gözüktü yani hem de değer 17 iken. çok birşey de değil 17 yani. inşallah seninki de çıkar :))

Inşallah canım çok saol. Allah razı olsun. Hamis hamis duaların kabul olur inşallah :)

Son düzenleme:
Canım gözün aydın olsun:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kaç aydır deniyorsun?
Özel bir şeyler yapmış mıydın?

canım çok teşekkür ederim :) Allahım sizlere de nasip etsin inşallah :)
Özel birşey yapmadım bu ay. sadece adetim bittikten sonra yumurtlama zamanım olduğunu tahmin ettiğim zaman bitimine kadar 2 günde 1 denedik. sonuç böyleymiş. hayırlısı olsun. evlendiğimiz ilk günden beri deniyoruz :)

Amin.
4. denemeydi demek ki:)
Benim bu ay 2. :)
Ben yumurtlama gününe bakmıyorum artık.
Geçen ay baka baka olmadı sinir oldum:)))

Artık bakmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…