Canim hos geldin :)
Üzülme lütfen..
Rabbim önümüzde ki aya nasip eder insaAllah..
Istersen yeni bat tarihinle listede degiseyim seni?
Sen yokken mrvdmrl arkadasimizin hamile oldugunu ögrendik bize de umut oldu
Slm kızlar kaç gününüz kaldı son sayımları mı yapıyorsunuz.İnşallah kavuşuruz kuzularımıza
mrvdl canm hayırlı olsun darısı başımıza
Mrvdrml çok tebrik ederim canım. Rabbim Sağlıkla kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin inşallah
Canm inşallah içlerine doğmuştur.inşallah çok beklemeyiz sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçiririzsenin kaçıncı günün?
Ben de burdayım. Bata 6 kala. Din din din din :)
ben burdayım
Ben de burdayım. Bata 6 kala. Din din din din :)
inş. hayırlı haberler alırız canım
ayyyyy hamiş takvımın coookkk güzel olmus canım
inş bebişin gelmiştir canım
Ins. Biraz önce ben de test yaptım 4 saatlik beklemeye. Eşimin göremediği bir çizgi gördüm sanki. Gidip stok yaptım testlerden. Yarın sabah tekrar yapıcam. Vakit geçmiyor yaa. Doğuma yakın da böyle olacak. Doğum tarihi yaklaştıkça. Geçmesi zor ama heyecanı güzel günler. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah hepimize. ..
Inşallah canım çok saol. Allah razı olsun. Hamis hamis duaların kabul olur inşallah :)
iyi akşamlarrr hanımlar
inşallah canım :))
iyi akşamlar hoşgeldin :)
Canım gözün aydın olsun:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kaç aydır deniyorsun?
Özel bir şeyler yapmış mıydın?
hoşbulduk
hayırlı olsun bebişin.rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım çok teşekkür ederim :) Allahım sizlere de nasip etsin inşallah :)
Özel birşey yapmadım bu ay. sadece adetim bittikten sonra yumurtlama zamanım olduğunu tahmin ettiğim zaman bitimine kadar 2 günde 1 denedik. sonuç böyleymiş. hayırlısı olsun. evlendiğimiz ilk günden beri deniyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?