Canım ishal için ne dedi doktor ne yaptı ilaç verdi mi yada şunu ye bunu ye dikkat et gibi biseyler dedi miBen de ishalim ama yediklerimden sanmıştım, belki de bu dönemlerde görülen şeylerdir, bazen belime çok ani sancılar giriyor, doktor normal dedi, ağırlık merkezimiz değiştiği içinmiş, hayırlısı olsun hakkımızda, yuvarlana yuvarlana geçiyor günler çok şükür :)
Canım çok gecmis olsun inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi.birbirimize de hep dua edelim olur muOcak annesi olacağım Allah nasip ederse.şu an bebekte bagirsak tıkanması problemiyle uğraşıyoruz.onun dışında bir sorunumuz yok.
Bende geçen ay cok kötü ishal oldum hayatımda böyle ishal olmamıştım yani doktoruma sordum ilaçla geçmez serum dedi ve serum taktırdım hemen geçti çok şükür. bence sizde doktora gidin ben bayılmıştım gece baya kötü olmuştum.Canım çok gecmis olsun inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi.birbirimize de hep dua edelim olur mu
Bende hastanedeyim serum taktılar cnm çok şükur daha iyiyim. Bu arada bebeğin kaç kiloBende geçen ay cok kötü ishal oldum hayatımda böyle ishal olmamıştım yani doktoruma sordum ilaçla geçmez serum dedi ve serum taktırdım hemen geçti çok şükür. bence sizde doktora gidin ben bayılmıştım gece baya kötü olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?