ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

insallah xanim cok tesekkur ederim ikinci ama o kadar stresliyim ki korkuyorum cok bide 2 yasinda bir oglum var eger bana bisey olursa onu annesiz birakicam duygusu onun nebgunagibvar duygusu ne bileyim sacmaliyorum ama evham iste

merhaba kızlar Rabbim kolay doğum versin hepinize.. aranızda düzce bolu vs de olan varmı yada sakarya da olabilir

canım doktor sormak için yazmıştım epey zaman olmuş. ama minimum alınması gereken bir alişveriş listesi gönnderebilirsen neden olmasın.
Bebek içinmi hastane çıkışı içinmi istediğin listeyi tam söylersen yardımcı olurum canım

tüm hepsi ilk bebeğim araba yatak vs de dahil
Biz de hamileyken günlük burdaydik ama şimdi fırsat bile olmuyo bebisler 10 ay olma yolunda biz ise uykusuz gecelerin ertesi sabahına hortlamis vaziyette kalkıyoruz

Bebis hazırlığındasin galiba öncelikle şunu söylemek isterim nu haftalarında rahatken (evet rahatken diyorum çünkü 35. Haftadan sonrasını yaşadığında anliycaksin)Neyse korkutmayim seni sadece vücut halsizlesiyo ondan bahsetmek istedim:) nerde kalmıştım rahatken bebis kiyafetlerini yika ütüsü bitsin hastane çantası doğuma hazır vaziyette bir kenarda olsun

Bebis için;
#Hastane çıkışı
# 0-3 ay 4-5 tane uzun kol zıbın yeterli çünkü çabuk büyüyolar yeniler alınacak devamlı
# 3 tane 0-3 ay Alt üst pijama takımı,şapkalı almaya çalış yenidogan bebislerin başı hemen üşüyor(1 takim da hastane çıkışında mevcut.özellikle iç giyim olarak da hem rahat hem sıcak tutuyo)
#3-4 adet çorap,eldiven(külotlu çorap fazla giydirmemeye çalış hatta yeni dogdugu için hiç giydirme vücutta tahriş alerji olabiliyor. dediğim gibi iç giyim olarak pijama takımı yeterli)
#2-3 tane ayaklı tulum(alt değişirken ayaklı tulumu kullanması zor gelebiliyor.alt üst polar takım alabilirsin 3 tane filan)
#Ağız mendilleri(mama önlüğü ilk etapta hiç alma lazım olmuyo 3 aylıkken salyalar başlıyor.)
#Portbebe,bebis malzemeleri için omuz veya sırt çantası
#Peluş ve pazen battaniyeler(2 Peluş,2 pazen,1 pazen de hastane çıkışında mevcut)
#Tırnak makası,ateş ölçer,şampuan,banyo seti,havlu,bez,ıslak mendil
#Uyku seti
Unuttuğum olabilir

Kendin için;
#Hasta bezi
#2 tane pijama takımı
#Çorap
#Havlu
#Rulo peçete
#Terlik
#2 tane iç çamaşırı(külot 4 tane koyabilirsin lazım oluyor.)
#Sutyen(ben emzirme sutyenlerini kullanamadım kocaman sutyenler aldım memislere gore)
#Hırka
#Hastanenin çarşafyla rahat edemezsen evden çarşaf ve yastık kılıfı götür
#Parfum,nemlendirci krem
Klasik oldu biraz ama detaylı olanlara bakma sen asıl gerekli olanlar bunlar unutuklarim yine olabilir

Kizlar merhaba konuya bayadir giremiyorum ozlemisim nerelerdesinizzz benm bebis 19 gun sonra hayirlisiyla 1 yasina gircek .rabbim cumlemizin evladini korusun insallah.bebeler ne yapiyooo

Kizlar merhaba konuya bayadir giremiyorum ozlemisim nerelerdesinizzz benm bebis 19 gun sonra hayirlisiyla 1 yasina gircek .rabbim cumlemizin evladini korusun insallah.bebeler ne yapiyooo

Beni özlemiş olamazsın sanırım sanki sürekli görüşüyoruz gibi bir hava var

acaba ocak subat bebeleri ne durumda kizlar konuyu canlandirayimbakalim canlı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…