ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Merhaba cnm bende hemen hemen aynym 6 şubat diyo ama ocak sonu da olabilir hayırlısı artık inşallah sağlıkla alalım kucagimiza yavrularimizi

Bu arada ben en son geçen hafta tartildim 11 kilo almıştım 46 yla hamile kaldım en son 57 olmuştum şimdi ne kadar bilmiyrm ama 58 olmuştur belki

hepimize allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin benim doğum yaklaştıkça sıkıntılarımda arttı tabiki nefes problemi bel ağrıları bide bu hafta kanama eklendi inşallah başka sorun yaşamam. bu arada bende 12 kilo aldım

Kızlar bisey sorcam size.idrar yolu enfeksiyonu var bende tahlil yaptı doktor ve sulcid diye bi antibiyotik verdi 750 mg kullanmalı mıyım .aranızda hamileyken antibiyotik kullanan oldu mu hiç.ya ilaç kullanmak sıkıntı enfeksiyondan sıkıntı kafayı yedim:-( doktor bisey olmaz dedi ama ben kullananlardan duymak istiyorum

ben ilk hamileligimde 32.haftadan sonra su kaybetmeye baslam istim ban da 100 mglik agumantin gibi bir antiniyotik vermislerdi doktorlar..yarar zarar olayi gibi dusun bebege faydasi verecegi zarardan cok olmasa doktor onermez ben 40. haftamu tamamlamistim ama doguracak su kalmadigi icin mecburi sezeryan olmustum..

Hmm sagol canım kullandım peki geçti mi .bide bebisin nasıl .Allah bagislasin darısı hayirlsiyla dogurmayanlara:)

Kızlar bebeğimi rahmin tam ustunde hissediyorum sizde de öyle oluyo mu.doktor doğum pozisyonunu almış dedi yani baş aşağıda sanırım ben el kol hareketlerini orda hissediyorum .çıkacak diye korkuyorum bazen hemen uzanıp ayaklarımı yukarı kaldırıyorum.sizde öyle hissediyo musunuz

Kızlar Allah'ın izniyle Şubat annesiyim bende.Çok şükür şimdilik herşey güzel10kilo aldım Rabbim sağsalim ve hayırlı bi doğumla evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar Allah'ın izniyle Şubat annesiyim bende.Çok şükür şimdilik herşey güzel10kilo aldım Rabbim sağsalim ve hayırlı bi doğumla evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah.
Canım ayniyiz heralde seninle . Bisey sorcam benim bebeğim doğum pozisyonu aldı seninki de aldı mı.bide rahmin ustunde hissediyorum hareketlerini sende de oluyo mu.el kol hareketi mi anlamadım

Canım ayniyiz heralde seninle . Bisey sorcam benim bebeğim doğum pozisyonu aldı seninki de aldı mı.bide rahmin ustunde hissediyorum hareketlerini sende de oluyo mu.el kol hareketi mi anlamadım
Amiinnnn sağlıkla hayirlisiyla zamanında kucagimiza alalım insallah bebislerimizi

Caanım benim kelebek henüz pozisyon almadı sanırım. Ben kafasını sag tarafta hissediyorum.( kafa oldugunu düsünüyorum cünkü hem dokunduğumda kemikli ele geliyor hemde bazen acıtıyor.) Nette 30. haftada doğum pozisyonu normal deniyor pozisyon alması da erken doğum riski demek değilmiş canım. İnsallah benimki de hayırlısı ile pozisyon alır çünkü Allah nasip ederse normal doğumu istiyorum tabi ki Rabbim vakti zamanı gelince versin evlatlarımızı kucagımıza inşallah. Peki sen bebiş doğum pozisyonu alırken hissettin mi? birde pozisyon alınca karın aşağıya iniyor mu?

Valla canım bisey hissetmedm zaten balık gibi hareket ettiği için farketmedm heralde uyurken mi oldu ne benim Karnim için hep aşağıda diyorlardı en baştan beri şimdi de bi değişiklik yok canım. Sen rahmin ustunde hareket hissediyo musun peki hic

Bu arada bende başı yukarda saniyodum bi gittim doktora aşağıda başı dedi hangi ara döndü cimcime bilmiyorum

Zaman zaman bi sertlik gibi hissediyorum ani bir hareket gibi tarifi de zor bu harekettleri anlatmanın ama dediğin gibi balık gibiler bi orda bi burada. Aralık bası kontrolüm var donerse haber veririm sana

Zaman zaman bi sertlik gibi hissediyorum ani bir hareket gibi tarifi de zor bu harekettleri anlatmanın ama dediğin gibi balık gibiler bi orda bi burada. Aralık bası kontrolüm var donerse haber veririm sana
Tamam canım allahım hayirlsiyla sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin .isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…