Evet cnm kız hayirlsiyla. aminnnn inşallahay senin minnoşta mı kız? Benim kuzumda kız. Allah bağışlasın cümlemizin evladını...
Kızlar sabah uyandım ellerim şişmiş .gece banyo yaptım hasta olmamak için hirkayla uyudum acaba sıcaktan mi sisti bide dün çok az su içtim .sizde oluyo mu hiç şişlik.
Rahatsan şuan çalışman iyi cnmiyi aksamlar biz de iyiyiz cok sukur ama masallahi var cok hareketli guldur guldur cosuyor bazen resmen..32. hafta calisabilir raporumu aldim calismaya devam dogum sonrasi izin daha uzun olsun diye mecburen
Yok zaten genelde sol tarafima donuyorum o taraf uyusunca sağa da donemediğim için sırt ustu yatıyorumBenimde girdi 2 kere kramp bacaklarima pazartesi kontrolum var soyleyimde aliyim bari magnezyum. sirtustu onermiyolar bazen sirtustu uzanayim diyorum ama nefesim kesilio uyku pozisyonunda sorun olcagini dusunmuyorum gece bilincsiz pozisyon degistiginden uzun sure sirtustu yatabilcegini sanmiyorum.
Yok zaten genelde sol tarafima donuyorum o taraf uyusunca sağa da donemediğim için sırt ustu yatıyorumafedersin tuvalete gidince korkuyorum uyuyunca korkuyorum hayirlisiyla 9 ayı doldursaydik sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alsaydik Allahim inşallah.
Hoşgeldin canımbizimde 32+1 oglusumla dun doktordaydim 2.150gram boyuda 40cm kan ddegerim dusuk biraz kan hapimi gunde bir aliyordum iki ye cikar dedi 8 kilo aldim bnmkide hateketli geceleri kuduruyorve benm kalbim cok hizli atiyor hafifte sanci yapiyor sizinde oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?