ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kızlar sabah uyandım ellerim şişmiş .gece banyo yaptım hasta olmamak için hirkayla uyudum acaba sıcaktan mi sisti bide dün çok az su içtim .sizde oluyo mu hiç şişlik.

Kızlar sabah uyandım ellerim şişmiş .gece banyo yaptım hasta olmamak için hirkayla uyudum acaba sıcaktan mi sisti bide dün çok az su içtim .sizde oluyo mu hiç şişlik.

Selam canım;

Az su içtiğin için ödem tutmuş olabilirsin. Tuzu az tüket, sabahları limonlu ılık su iç ve dinlenirken sol tarafına uzan(kan dolaşımı için ideal pozisyon)suyu mümkün olduğunca bol tüket son olarakta ayaklarını uzattıgında ayagının altına minder koyup yukselt.

Çok sağol canım yapcam dediklerini . İlk defa ellerim sisti dikkat edeym artik

Kızlar nasıl gidiyo hamilelik.31+3 olduk biz hayırlısıyla .bu aralar sağ kasigimda ağrı oluyo uzaninca oturunca geciyo sizler nasılsınız

iyi aksamlar biz de iyiyiz cok sukur ama masallahi var cok hareketli guldur guldur cosuyor bazen resmen..32. hafta calisabilir raporumu aldim calismaya devam dogum sonrasi izin daha uzun olsun diye mecburen

iyi aksamlar biz de iyiyiz cok sukur ama masallahi var cok hareketli guldur guldur cosuyor bazen resmen..32. hafta calisabilir raporumu aldim calismaya devam dogum sonrasi izin daha uzun olsun diye mecburen
Rahatsan şuan çalışman iyi cnm

Selam kizlar; bizde iyiyiz sukur. Benim kuzuda cok hareketli geceleri uyutmuyor. sagima yatiyorum sagdan kipirdiyo hadi diyorum rahat etsin soluma yatiyorum soldan oynuyor. sabahlari butun kaba etlerim ağrıyor resmen. sizler magnezyum kullaniyor musunuz? benim doktorum henuz vermedi de...

Evet canm kullanıyorum bende 2 haftadır kullanıyorum bacaklarima kramp giriyordu soyledim magnezyum verdi.suan iyi ben sagima yatamiyorum ya sola yada sırt ustu yatabiliyorum.sirt ustu de pek onerilmiyo ama gece bazen farkında olmadan donuyorum işte.allaha emanet yavrularimiz

Benimde girdi 2 kere kramp bacaklarima pazartesi kontrolum var soyleyimde aliyim bari magnezyum. sirtustu onermiyolar bazen sirtustu uzanayim diyorum ama nefesim kesilio uyku pozisyonunda sorun olcagini dusunmuyorum gece bilincsiz pozisyon degistiginden uzun sure sirtustu yatabilcegini sanmiyorum.

Yok zaten genelde sol tarafima donuyorum o taraf uyusunca sağa da donemediğim için sırt ustu yatıyorumafedersin tuvalete gidince korkuyorum uyuyunca korkuyorum hayirlisiyla 9 ayı doldursaydik sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alsaydik Allahim inşallah.

Annelik böyle bişey en küçük şeyden endişeleniyoruz. Hele ilk annelik heyecanı ve deneyimsizlik:) Allah'ın izni ile çoğu gitti azı kaldı sağsalim ve hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz kucaklarımıza inşallah...

Amin canm inşallah sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza alalım insallah

Kizlarr bende varim tahminen subatin 3 de dogum gizukuyor hayirlisi olsun tabi ya bide ben hamile takvimi yapamiyorum

bizimde 32+1 oglusumla dun doktordaydim 2.150gram boyuda 40cm kan ddegerim dusuk biraz kan hapimi gunde bir aliyordum iki ye cikar dedi 8 kilo aldim bnmkide hateketli geceleri kuduruyorve benm kalbim cok hizli atiyor hafifte sanci yapiyor sizinde oluyormu

Hoşgeldin canım su takvimi yaparken bende birine sormuştum unuttum ama nasıl yapıldığını:-( belki diğer anneler biliyordur.bebis nasıl .ya benim idrr yolu enfeksiyonu niye gecmiyoo.sende oldumu hiç.cok dikkat ediyorum ama yine oluyo pufff:-(

suda eritilen magnezyuma ben de basladim ...aksam sekerlemesi yapinca simdi uyku bihaber...bizim imzalara tiklayin bakalim cikan adimlari izleyin ben de hic hatirlamiyorum nasil yaptigimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…