ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

penguen ve kaplumbag birlesimine bayildim bizi niteleyen net bir tespit :))))) oyyyyy bide bende tukurme problemi var 1000 kiside 1 goruluyo ilk hamilelegimdr de tukurdum dpguma girinceye kadar simdide ole artik dayanamiyorum psikolojim bozuldu paspal bisey oldum bir an once dogurayimda bitsin su hamilelik diyorum sonra ameliyathaneyi dusunuyorum tirsiyorum :) ilk dogumum sezeryan oldu donmedi bir turlu simdide ole olucak allah hayirlisiyla cumlemize saglikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin

Amin inşallah hayırla kurtuluruz. Senin doğum tarihi belli mi

bekliycez diyo doktor 39 a kadar bi problem olmazsa eger bakalim ama arada agrilarim var geceleri bel agrisi sanki erken gelicek gibi seninki belli mi

Kızlar :) ben yazamadim ya vallahi dogurdum ben persembe gecesini cumaya baglayan gece normal dogumla 40+1 oldugumda oglum geldi dunyama hamd olsun darisi baslariniza insallahhh :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sıra bizim kızlarda bir avazda onlarda kurtulsun

B
Nasıldı cnm doğum.allah analı babalı büyütsün maşallah bebisine darısı başımıza.
bi yere yazdım hikayeyi çok uzun tembellik yaapıp kopyala yapıştır yapıyım barii :))
İşte böyleee herkese hayırlı geceleer :)))

Hayırlı olsun canim. Allah analı babali büyütsün. Benim de bu sabah 7 civarı tuvalet kağıdına kahverengi pembe gibi bir akıntı geldi su an da sanki adet olacak gibi kasıklarım agriyor. Sanırım pazartesi gününü bekleyemeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…