Amin inşallah hayırla kurtuluruz. Senin doğum tarihi belli mipenguen ve kaplumbag birlesimine bayildim bizi niteleyen net bir tespit :))))) oyyyyy bide bende tukurme problemi var 1000 kiside 1 goruluyo ilk hamilelegimdr de tukurdum dpguma girinceye kadar simdide ole artik dayanamiyorum psikolojim bozuldu paspal bisey oldum bir an once dogurayimda bitsin su hamilelik diyorum sonra ameliyathaneyi dusunuyorum tirsiyorum :) ilk dogumum sezeryan oldu donmedi bir turlu simdide ole olucak allah hayirlisiyla cumlemize saglikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin
Benim sezaryen 23 ocak gibi gözüküyor cuma günü net tarih ve saat belli olacak..bekliycez diyo doktor 39 a kadar bi problem olmazsa eger bakalim ama arada agrilarim var geceleri bel agrisi sanki erken gelicek gibi seninki belli mi
Nasıldı cnm doğum.allah analı babalı büyütsün maşallah bebisine darısı başımıza.Kızlar :) ben yazamadim ya vallahi dogurdum ben persembe gecesini cumaya baglayan gece normal dogumla 40+1 oldugumda oglum geldi dunyama hamd olsun darisi baslariniza insallahhh :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sıra bizim kızlarda bir avazda onlarda kurtulsunKızlar :) ben yazamadim ya vallahi dogurdum ben persembe gecesini cumaya baglayan gece normal dogumla 40+1 oldugumda oglum geldi dunyama hamd olsun darisi baslariniza insallahhh :)
bi yere yazdım hikayeyi çok uzun tembellik yaapıp kopyala yapıştır yapıyım barii :))Nasıldı cnm doğum.allah analı babalı büyütsün maşallah bebisine darısı başımıza.
İşte böyleee herkese hayırlı geceleer :)))Kizlaaarr :) ben sözümü tutuyim yazıyım size. Biliyosunuz normal doğum istiyodum ama bebeğim kanala inmemişti. Dualar ediyodum insin normal sancım Allah tarafından gelsin. 13 ocakta sabah 08:00de randevum vardı artık yatışım yapılcak bana suni sancı verilecek eğer bebek gelmezse sezeryanla alınacaktı. 12 ocak perşembe gecesi saat 12:40ta kasıklarıma bir ağrı girdi böyle adet sancısı gibi ama hafifçe kıvrandırdı beni. Aklıma giç gelmedi doğum sancısı olduğu. Sonra 1:00 oldu saat bi daha bi sancı gibi vurdu. O sırada genelde adet dönemlerindeki gibi bi sancı olduğu zaman sıcak kalorifere yaslanırdım. Aynısını yaptım. Ama bele veya popoma hiçbir ağrı vurmadı. Hani derler ya bele vurur ağrı yada büyük tuvalet gelir gibi olur diye benim öyle değildi. Neyse ben o sırada dusa girdim tam 1 saat duş aldım ertesi gün randevum var diye temizlendim sonra keyif falan yaptm bu arada sancı hala geliyodu ama dediğim gibi hiç düşünmedim doğum sancısı olduğunu. Çıktım duştan yattım saat zaten 2:30 olmuştu eşim uyuyodu ben arada sırada sancılanıyodum yatakta böyle sanki köpek gibi duruyodum. Hatta wcte gidip küçük tuvaletimi ve hatta büyük tuvaletimi bile yapabildim hatta tüh doğum sancısı değilmiş olsaydı yalancıktam büyük tuvaletim varmış dedim doğum sancısı olsa yapanazdım dedim. Yatagıma geldim saat 4:30a kadar ara sıklıklarla sancı giriyodu. Eşimi uyandırdım bana sarılmasını rica ettim hemen sancımı sordu sıklıklarını takip etti saat 5e kadar 7dkda bir geliyodu annemi aradım anlattım durumu atla arabaya hadi hastaneye dedi. Bisik gittik saat 6da hastanedeydik bu arada 5 dkda bir geliyodu sancım. Nstye bağlandım sancılarım güzel dedi ebe hanım. Çatı muayenesi yaptı daha sonra 5 cmdim. Yarım saat sonra sancılarım çok acıtıyodu yarım saat içinde 3 kez çatı yaptı açılmam güzEl gidiyodu 6-7-8 cm sürekli yürüdüm ben ve doğumhane ve nst odası arası gidip geliyodum. Wcye çıkıp küçük tuvaletimi yaptırdı ebe ama hemen yap çık dedi yapabildim ama bide bana sorun o sancıyla nasıl yapabildim Allah bilir :) buyuk tuvalete evde ciktigimi soyledim lagma yapmadilar saat 7:30 olmuştu çatı yaptı tekrar bu sefer acilmam 9 cmdi doktorum geldi yalvardim sezeryana al diye acidan doktorumda dediki ikinsan cocuk dogucak ne sezeryani manyak misin dedi guldu ustunu deistirdi catala aldi suyumu patlatti ayaga kalktim yine ben ordaki lavaboda soguk suyu alip enseme alnima suruyodum ferahliyim diye. Sonra bi sanci daha. Doktor aldi hemen catala beni el dopleriyle oglumun kalbi dinlendi hersey duzgudu cati yapti doktorum 10 cm dedi dogum basladi dedi hazirliklar tamam ve ikin dedi. Sanci geldiginan ikin dedi. Tamam dedim ama yapamiyorumki nefesini tut kafani gogsune dogru bastir ve ikin yok ben ciglik kiyamet. Diktoruma yalvardim oldurun beni diye manyak gibi :) esimi almadi doktorum esle ugrasamam ben seninle mi ilgilenicem onunla mi diye ama benimle basa cikamadinkadin yazik kocam girdi yanima hemen basima geldi. Oylece hemde montla falan :) O soyledi ben yaptim toplamda 3 ikinma yaptim birinde kocamin elini isirmisim hala sis adamcagizin eli 2ncide doktor kafasini gordum sacli dedi ben ikinmagi biraktim sari mi diye sordum :) doktor kumral dedi. Gulduk :) ama son ikinmamda doktor geliyooo dedii esim geliyo oglumuz geliyo geliyo oglumuz hadi askim dediiii ve ben kelimeyi sehadet getirdim yallah bismillah dedim oluyorum sandim o an ama yavrum dunyaya geldiii 7:30da başladı doğum 08:02de doğdu. Eşim en baştan yanımda olsaydı belkide daha erken doğurabilicektim :)) bu arada ağzım dilim damağım kurumuştu yalvardım su dıye pamukla dudaklarımı ıslartılar ben o pamugu emdim resmen :) 2 kere bu sekilde verdiler aanki cennetten geldimişti o su :) bildiğimiz su ama tadı o kadar güzeldiki aslaa unutmıycam :) esim basimdan konuştu doğdu dedi şoka girdi adam bayılcak sandım hamd olsun dirayetli çıkti :) neyse oğlum doğduktan sonra içimde be var ne yok çıltı gitti bir rahatlama geldi anlatamammm. Eşimi çıkardı doltorum dikişimi attı 3 tane dikiş attı. Sonra oğlumu gösterdiler bana yıkamışlar bile :) eşime çok benziyodu ağladım falan duygusal anlaaar :) sora odaya geldi oğlum yanıma emzirdim o an ben sanki bulurların üstündeydim işte :) Allahım herkesi korusun evlatlarını onlara bağışlasın sağlıkla sıhhatle gelsinler ve ömürleri çok güzEl gitsin inşallah. Hepinizi öpüyorum :)
Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah :)B
bi yere yazdım hikayeyi çok uzun tembellik yaapıp kopyala yapıştır yapıyım barii :))
İşte böyleee herkese hayırlı geceleer :)))
Amiin çok teşekkür ederim inşallah :))))Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah :)
Canimm çok sevindim gerçekten ya Allahım size bagislasin yavrunuzu.bizde hayirlisiyla sağlıkla doguralim kolay bi şekildeB
bi yere yazdım hikayeyi çok uzun tembellik yaapıp kopyala yapıştır yapıyım barii :))
İşte böyleee herkese hayırlı geceleer :)))
Bende şubat annesi olucam hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah doğum için neler.düşünüyorsunuzŞubat annesiyim ben de inşallah :) şimdilik ufak tefek ağrılar dışında sıkıntımız yok canım :)
Ben sezaryen doğum düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Doğum ne zaman :)Bende şubat annesi olucam hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah doğum için neler.düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?