ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Allah yardımcınız olsun bende özele gidiyorum hangi hastaneye gidiyosun canım aslında normal doğum daha iyi hemen duzeliyosun

Kızlar merhaba bebekleriniz döndümü yani baş aşagı pozisyon aldılar mı? Benim yaramaz gecen hafta yeni donmustu. Bugunki kontrolde tekrar ters dondugunu ogrendik. Tam kendimi dogum sekline hazirliyorum bizim kiz fikir degistiriyo

Doğuma kadar çok pozisyon değiştirir benimki de Doğum pozisyonundaydı ama yüzü dönmedi Zaman'ını doldursaydı belki dönerdi

allah anali babali buyutsun sansi bahti acik olsun yeni dogan bebisimizin ben pazartesi kontrole gidocem bakalim tarih vericek rabbim ne zamansa hayirlisi o zaman nasip etsin insallah ama artik gercekten zorlaniorum

Kızlar merhaba, benimde bugün itibariyle 37+6. 1 hafta önce kontrole gittik daha var dedi doktor.2-3 hafta daha bekler dedi. Nst de 2 tane sancım çıktı 50 üzerinde ama düzensiz dedi doktorum. Gece uykuları haram bana şimdiden

B
merhaba kizlar bnde 37+6 doktor 4 subat dedi ama sanki daha erken gelicekmis gbi geliyo bana.kilolari nasil bebislerinizin.
Benim 37+3 de 3170 gr filandi cnm maşallah .Senin kaç haftada ne kadardı bebisin.b ugun 38 hafta olduk agrilar var ama tık yok

Cnm senin bebisin kilosu nasıl bide normal mi düşünüyorsun

Merhaba bende 39.haftamın ilk günündeyim. Bebek baş aşağı fakat şekil zaten sürekli değiştiren bir bebek. Nst geçen hafta girdim doktor hafif kıpırdaşmalar var dedi. Açılma falan yoktu geçen hafta.. ben normal doğumdanda çok korkmaya başladım bebek 4 kg. 10 gün var doğmasına suni sancı ile doğum yapmak istemiyorum. Sezeryan düşünüyrm yarın doktora söylicem. Bide bir arkadaştan etkilendim geçen hafta bugün, sancısı vardı kasılma daha doğrusu. Nstde sancı pek yoktu. Normal doğum yapar diye bekledi sancı çekti saatlerce ama olmadı.. son dk sezeryana girdi bebek kasılmalardan etkilenmiş 1 haftadır küvezde ama 2 güne çıkacak küvezden. Böyle saçma sapan bişey yaşamak istemediğimden sezeryan istiorum ayrca epilepsi hastasıyım ama ağır derecede değil.. çok uzun saatler dayanamam agrıya okadar. Bana bir yol gösterirmisiniz

37+1 de 2.930 du. Bakalım cuma günü ne kadar çıkacak. İnşallah normal doğum istiyorum.bir sağlık sorunu olmadığı sürece.kızlar burada özellikle son 2 gündür akşamları yoğun bir şekilde halsizlik,mide bulantısı olmaya başladı.sanki midem bozulmuş gibi ağrıo karnım.sizde de oluyor mu? Hamile kalmadan önce herşeyi hamilelik belirtisi mi diye bakıyordum.şimdide her şeye doğum belirtisi mi diye bakar oldum

Canım doktorun daha iyi bir yol gösterecektir mutlaka ama zaten 3.750 üzerini sezaryen öneriyorlar genelde.hem anne hem bebek için. Doktorun biliyor mu epilepsi hastası olduğunu? Hafif de olsa bence riskli bir durum. Normal doğum yanlısı biri olarak bu durumda ben kesinlikle sezaryen yapardım.

bende bugun doktora gittim cumaya gun verdiler ilk dogumumda sezeryandi bebek donmemisti 41 haftayi tamamlamistik cuma gunu insallah dogum gibi gozukuyo stresi sardi simdiden bende istah uyku vs yok sabahlarida bi migdem bulaniyo sanki sanirim bebekler migdeye baski yapiyor simdisen dogum stresi basladi bide 2 yasinda bir oglum var insaninnaklina sacma sapan seyler geliyo olursem o kalirsa annesiz gibilerinden off offf

Merhaba kızlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz
Şuan 37+5 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebek 3600 gram olmuş dedi ilk dogumum olacak diye korkuyorum doktora normal yapabilir miyim dedim pazartesi ye kadar bekleyelim kilo almazsa bekleriz kilosunu katlarsa o zaman bakarız dedi sizce zorunlu sezeryan mi olur

kizlar kismetse pazartesi doguma gidicem dogymdan sonra ilk firsatta size yazicam allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…