- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Normal yapmaktan korktuğum için. Hiç ihtimal bile vermedim normale :) benim de 18 Şubat ama 10 Şubat gibi en geç alacak inşallah doktor. Özel hastaneye gidiyorumBen normal düşünüyorum niçin sezeryan düşünüyosun
Aslında bünyeye bağlı bende sezeryan oldum hiç yatmadım dikişlerim de çabuk kaynadı rahatım 2 gün zorluk çektimAllah yardımcınız olsun bende özele gidiyorum hangi hastaneye gidiyosun canım aslında normal doğum daha iyi hemen duzeliyosun
Doğuma kadar çok pozisyon değiştirir benimki de Doğum pozisyonundaydı ama yüzü dönmedi Zaman'ını doldursaydı belki dönerdiKızlar merhaba bebekleriniz döndümü yani baş aşagı pozisyon aldılar mı? Benim yaramaz gecen hafta yeni donmustu. Bugunki kontrolde tekrar ters dondugunu ogrendik. Tam kendimi dogum sekline hazirliyorum bizim kiz fikir degistiriyo
Doğrudur bünyeyle alakalı olabilir hayırlısı herkes içinAslında bünyeye bağlı bende sezeryan oldum hiç yatmadım dikişlerim de çabuk kaynadı rahatım 2 gün zorluk çektim
Benim 37+3 de 3170 gr filandi cnm maşallah .Senin kaç haftada ne kadardı bebisin.b ugun 38 hafta olduk agrilar var ama tık yokmerhaba kizlar bnde 37+6 doktor 4 subat dedi ama sanki daha erken gelicekmis gbi geliyo bana.kilolari nasil bebislerinizin.
Cnm senin bebisin kilosu nasıl bide normal mi düşünüyorsunKızlar merhaba, benimde bugün itibariyle 37+6. 1 hafta önce kontrole gittik daha var dedi doktor.2-3 hafta daha bekler dedi. Nst de 2 tane sancım çıktı 50 üzerinde ama düzensiz dedi doktorum. Gece uykuları haram bana şimdiden
benimde 37+3 de 3265 dedi aynilar nerdeyse . aynen.agrilar var ama tik yok :)B
Benim 37+3 de 3170 gr filandi cnm maşallah .Senin kaç haftada ne kadardı bebisin.b ugun 38 hafta olduk agrilar var ama tık yok
İnşallah hayırlısyla kucağına al bebisini cnm hbr bekliycez. Allah yardımcin olsun :-*kizlar kismetse pazartesi doguma gidicem dogymdan sonra ilk firsatta size yazicam allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?