- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Her hafta Nst'ye bağlıyorlar burda 36'dan sonra canımEvet sanırım öyle olck cnm sık sık kontrol edecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hafta Nst'ye bağlıyorlar burda 36'dan sonra canımEvet sanırım öyle olck cnm sık sık kontrol edecekler
Bahar gelince şöyle dip köşe bir temizlik yaparız canım boşver yorma doğuma yakın kendini ondan sonra 40 gun lohusayiz zaten :)))Ayy bende oyleyim valla ne yapacağımı şaşırıyorum artık gerçekten.temizlikte yapamıyorum şöyle istediğim gibi
Evet cnm hayırlısıyla doguralim sağlıklıca eve giriscem tabiri caizseBahar gelince şöyle dip köşe bir temizlik yaparız canım boşver yorma doğuma yakın kendini ondan sonra 40 gun lohusayiz zaten :)))
Ben hiç bağlanmadım daha haftaya bi söyler heraldeHer hafta Nst'ye bağlıyorlar burda 36'dan sonra canım
Ben 30'dan beri giriyorum çok zevkli :)Ben hiç bağlanmadım daha haftaya bi söyler heralde![]()
Iyi geceler canım sen de Allah'a emanet ol prensesinle :)Kizlarrr ben yatıyorm sarjim az kaldı azcik koyun sayayimöpüyorum sizi Allaha emanet olun bebislerinizlee
Cnm soktada sanki 44 lu Yenidoğan prima uygundu tam hatırlamiyorum ama bak bi yinede.Kızlar yarın A101'de primanın normal olanı yeşil paketlisi yani indirime giriyor nasıl acaba? Bir alana ikinci yüzde 50 indirimli. 20 lira bir paketi. Yani 30 liraya iki paket olacak. Ben 2 numara almayi düşünüyorum
Benim de her yer elden gittiEvet cnm hayırlısıyla doguralim sağlıklıca eve giriscem tabiri caizse![]()
Kac tane varmış canım içinde ikisi de aynı miktarda miKızlar yarın A101'de primanın normal olanı yeşil paketlisi yani indirime giriyor nasıl acaba? Bir alana ikinci yüzde 50 indirimli. 20 lira bir paketi. Yani 30 liraya iki paket olacak. Ben 2 numara almayi düşünüyorum
Kizlarrr ben yatıyorm sarjim az kaldı azcik koyun sayayimöpüyorum sizi Allaha emanet olun bebislerinizlee
Benim bi 27. Haftada erken doğum riski oldu canım o arada bi baglandim nst ye ondan sonra bişey demedi dahaBen 30'dan beri giriyorum çok zevkli :)
Bende idrar yolları enfeksiyonu çıktı o yüzden arada o sancı yapınca her gittiğimde bağlamaya başladı doktor. Yoksa 36 haftada başlıyorlarBenim bi 27. Haftada erken doğum riski oldu canım o arada bi baglandim nst ye ondan sonra bişey demedi daha![]()
Idrar yolu enfeksiyonu benim de oldu arada bir ama düşük miktarda oldu hep monurol veriyordu doktor geçiyordu:))Bende idrar yolları enfeksiyonu çıktı o yüzden arada o sancı yapınca her gittiğimde bağlamaya başladı doktor. Yoksa 36 haftada başlıyorlar
Benim de hep hafif oluyordu ama bu son geçirdiğim ağırdı canım. O yüzden antibiyotik kullandım. Haftaya yeniden tahlil yaptıracağım bakalım ne olacakIdrar yolu enfeksiyonu benim de oldu arada bir ama düşük miktarda oldu hep monurol veriyordu doktor geçiyordu:))
Ay ne güzel işallah hepimiz böyle oluruz taktiri ilahi dua edeceğiz bol bol canım :)Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)
Iyi geceler canım prensesinle sana da :) Allah'a emanet olun. Tatlı rüyalar görüşürüz.Feride'cim ben de yatıyorum canım Allah'a emanet ol oğluşunla sana da hayırlı geceler yarın görüşürüz![]()
Aynen canım dua edelim her şey çok çok güzel olsun. Çok güzel insanlarla karşılaşalım doğumda ve sonrasında da.Ay ne güzel işallah hepimiz böyle oluruz taktiri ilahi dua edeceğiz bol bol canım :)