ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ayy bende oyleyim valla ne yapacağımı şaşırıyorum artık gerçekten.temizlikte yapamıyorum şöyle istediğim gibi
Bahar gelince şöyle dip köşe bir temizlik yaparız canım boşver yorma doğuma yakın kendini ondan sonra 40 gun lohusayiz zaten :)))

Kızlar yarın A101'de primanın normal olanı yeşil paketlisi yani indirime giriyor nasıl acaba? Bir alana ikinci yüzde 50 indirimli. 20 lira bir paketi. Yani 30 liraya iki paket olacak. Ben 2 numara almayi düşünüyorum
Cnm soktada sanki 44 lu Yenidoğan prima uygundu tam hatırlamiyorum ama bak bi yinede.

Kızlar yarın A101'de primanın normal olanı yeşil paketlisi yani indirime giriyor nasıl acaba? Bir alana ikinci yüzde 50 indirimli. 20 lira bir paketi. Yani 30 liraya iki paket olacak. Ben 2 numara almayi düşünüyorum
Kac tane varmış canım içinde ikisi de aynı miktarda mi

Benim bi 27. Haftada erken doğum riski oldu canım o arada bi baglandim nst ye ondan sonra bişey demedi daha :KK70:
Bende idrar yolları enfeksiyonu çıktı o yüzden arada o sancı yapınca her gittiğimde bağlamaya başladı doktor. Yoksa 36 haftada başlıyorlar

Bende idrar yolları enfeksiyonu çıktı o yüzden arada o sancı yapınca her gittiğimde bağlamaya başladı doktor. Yoksa 36 haftada başlıyorlar
Idrar yolu enfeksiyonu benim de oldu arada bir ama düşük miktarda oldu hep monurol veriyordu doktor geçiyordu:))

Idrar yolu enfeksiyonu benim de oldu arada bir ama düşük miktarda oldu hep monurol veriyordu doktor geçiyordu:))
Benim de hep hafif oluyordu ama bu son geçirdiğim ağırdı canım. O yüzden antibiyotik kullandım. Haftaya yeniden tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak

Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)
Ay ne güzel işallah hepimiz böyle oluruz taktiri ilahi dua edeceğiz bol bol canım :)

Back
X