- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi angel_2858
-
Bende batı bekliyorum 16 şubat bakalım kırmızılar gelecekmi? Gerçi bu aydan çokta ümitli değilim :2::2::2:
inş bu ay kırmızıları görmezsin canım ?sabırsızlıkla heberlerini bekliyorum
nasil gidiyor hamileligin
Allah a şükür iyi gidiyor 6.haftadayim canim sen
malesef canım benim ocakta olmadı şubatta denemelere devam bakalım hayırlısı.ilk bebeginmi.
Evet cnm :)))) hayırlı sağlıklı olsunda Rabbim me duacıyım
Hamile kalmak istiyorum bende adetime 10 gun var daha ama sol kasığımda ağrı var migdem de siskinlik var sanki cok yemek yemisim gibi esimle yuruyuse gittik sol kasigim daha cok agridi acaba hamilelik belirtisi mi? Yoksa psikolojik mi? Bilgilendirir misiniz?
inş canım hayırlısı artık bakalım sen ovulasyon testiylemi hamile kaldın
Aslında ben yumurtlama günümü biliyordum belli olmaz belki o gün olmuyordur dedim aldım ve doğru bilmişim.çift çizgiyi gördüğüm günü öncesi ilişki oldu ve çift çizgiyi gördükten bir gün sonra ilişki oldu okadar 2 birliktelik yetiyor canım
oglun olacakmı bakalım?valla canım normalde ben adetimin 13.günü olurdu şimdi 11.gün doktora gittim 12mm yumurta dedi düşükten sonra cok zor olcaga benziyor gecen ay olmadı bakalım.ilk bebeginmi
Bende Şubat dan çok ümitlerini bağlanmıştüm ama artık umut kalmadı
Evet cnm ilk oğlun demişin anlamadım? Belli olmaz canım o Allah hayırlı zamanda veriyor hiç takılma bu durumlara 13.ünde oluyorsa 10 yap 11yapma 12yap 13 yapma 14 yap önemli olan yumurtlama olduğu günün bir gün öncesi 13 şe senin 12 önemli örneğin bunu dikkate al ve saat olarakda günaşırı olduğundan 30-33 saat olsun aralarında
canım ovulasyon tarihine göre belli zamanlard ilişki olunca erkek bebek oluyormusya onun için dedim?bu forumdada cok okudum canım normalde 13 de oluyorduda bu ay baya gec olusmaya başladı yumurtalarım.artık 17.gün olur inş.
Anladım :)))) kısmet bakalım canım bu yazdıklarıma iyi aklında kalsın yumurtlama günün öncesi önemli ona göre ve yumurtlama günün ertesi o gün saat aralığını az tut
bende şubat dan çok ümitlerini bağlanmıştüm ama artık umut kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?