Ocak-şubat ayında hamile kalmak istiyorum diyenler

amin canım yinede belliolmaz dediğin gibi rabbimin ol demesine bağlı.peki sen bu ay ne yapmayı düşünüyosun.

suanki düşüncem;kür mür ,stressiz spor, hayat, sakin kafa dinlemek zamana bırakmakk
hakkımızda hayırlısı cnm rabbim ol der de oluverirr inancımız tam ona elhamdülillahhhh h

batım galiba 18 şubat canım. ama çalışma çokolmadı artık öbür ayainşallah.senin ne zaman

benim batım 27 subat sanırım çünkü bu ay benim bütün dengem degişti.bakalım daha catlama zamanına gelmedik sanırım doktorum persembe cagırdı bakalım ne olacak.kısmet

suanki düşüncem;kür mür ,stressiz spor, hayat, sakin kafa dinlemek zamana bırakmakk
hakkımızda hayırlısı cnm rabbim ol der de oluverirr inancımız tam ona elhamdülillahhhh h

kesinlikle canım takma kafana benim düşen bebegim hiç düşünmedgim anda oldoldugu 4 aydır şimdi stres yapıyorum ve şimdi hiçbişey yok hatta bütün dengem degişti

kesinlikle canım takma kafana benim düşen bebegim hiç düşünmedgim anda oldoldugu 4 aydır şimdi stres yapıyorum ve şimdi hiçbişey yok hatta bütün dengem degişti

kesinlikle dogru,gezcem tozcam stres yaptımm iycee haklısın cnm..
rabbim ins. tez zamanda bizlere de anne olmayı nasip eder aminnn..

öyle canım ya.annemgil vardı 10 gündür inan bebeği pek düşünmeye fırsat bile olmadı.çokiyi geldiler bana

benim batım 27 subat sanırım çünkü bu ay benim bütün dengem degişti.bakalım daha catlama zamanına gelmedik sanırım doktorum persembe cagırdı bakalım ne olacak.kısmet

ilk çocuğunmu olacak.yumurta takibimi yaptırıyon canım.inşallah kocaman olmuştur yumişlerin

canım belli olmaz belki sevgililer günü hediyesi verirsin eşine umudunu kaybetme ama cokta umutlanma hayırlısı bakalım hep beraber bekliyoruz bekleyelim hayırlı saglıklı bi şekilde bebişlerimiz olur inş

aminnnn inşallah Allah kimseye arattırmasın. beklemediğin an olur takma diyorlar ama olmuyo acaba olacak mı olmayacak mı diye bekleniyo beklemeyenler nasıl beceriyo acaba

aminnnn inşallah Allah kimseye arattırmasın. beklemediğin an olur takma diyorlar ama olmuyo acaba olacak mı olmayacak mı diye bekleniyo beklemeyenler nasıl beceriyo acaba

amin canim ama inan takinca olmuyor stres cok etkiliyor.bende dusukten once takmadim oldu rabbim vermedi.simdi 4 aydir olmuyor.takiyorum ister istemz.ama bu ay olsun diye denemeyecegim daha denemeden umutsuzum hayirlisi hepimiz icin

amin canim ama inan takinca olmuyor stres cok etkiliyor.bende dusukten once takmadim oldu rabbim vermedi.simdi 4 aydir olmuyor.takiyorum ister istemz.ama bu ay olsun diye denemeyecegim daha denemeden umutsuzum hayirlisi hepimiz icin

bu ay tamamen umutsuzum bakalım hayırlısı folik asite başladım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…