- Konu Sahibi angel_2858
-
anladım canım saat aralıgı derken testleri yapmak içinmi canım
bebeğim annem beni çooook üzüldüm anlatamam geldin sanmıştım ve
benimde bat 14 şubat yumurtlama dönemini değerlendiremedik memlekete izne gittikümidim yok bu aydan
canım sıkma canını üzülme demek kolay biliyorum ama vardır bir zamanı gelip sonra bırakıp gitmesindense ben düşük yaptıktan sonra olmayan her ay için inan öyle düşünüyorum saglıklı bi şekilde gelecek annesine bi gün bebeişin rabbim nasip etsin sanada banada olmayan herkesede.
aminnnnnnnn cnmmm rabbime sıgınıyorum.zamana bırakıorum yapcak bisey yok
öyle canım kesinlikle vardır bi hayır vardır bi sebeb bende düşükten sonra hala hamile kalamadım kürtajda olmadım ama hala yok bişey şimdide normalde adetimin 13.gün olan yumurtlama olmadı doktora gittim yumurtalarında tembelleşme başlamıs bu ay bakıcak bakalım.seninkide aşılamaydı sanırım canım.benim bi arkadasımda asılama yaptırdı bi türlü olmadı sonra hiç ummadıkları bi anda dogal yoldan hamile kaldı.rabbim gönlüne göre versin canım
bende zamana bırakıyorum 2,3 aydır göstermekten gına geldi cnm..
vakti gelince kendisi gelsin.hayırlısıı insallah cnm rabbim dualarımızı kabul eylesin
amin canım valla bu yumurtlama olayıda hamilelikte düşündükce taktıkca olmuyor onu anladım ben anlıyorum canım seni bende eylülde düşük yaptım ama hala yok bebiş.
evet cnm stres yapmamak elde degilki amaa.ama bak sen bi kere hamiş kalmıssın.demekki kalabiliosun hic üzülmee.
ben hiccccccccccccccccccc kalmadımmmmmmmmmmmmmmm 1 yıldır
canım benim benim 1 tane kızım var şükürler olsun ama ikincisini kaybettikten sonra yıkıldım resmen.sorun ne peki yumurtalıkların damı bi sorun var?doktorlar ne diyor
Evet Zehra m
Allah bagıslasın cnm.bi tane de benim kızım olsa zeynebim
cok sükür bi sorunda yok aslında ama olmuyorrr
of canım ya çoküzüldüm.hayırlısı olun tatlım ya.Allahım hayırla sonuçlandır bu zor sınavlarımızı
evet ya zeynepi bende çok beğeniyorum
Allah bagıslasın cnm.bi tane de benim kızım olsa zeynebim
cok sükür bi sorunda yok aslında ama olmuyorrr
evet ya zeynepi bende çok beğeniyorum
amin .inş canım benim rabbim gönnlüne göre versin ne güzel işte bi sorunda yokmuş takmamaya calış
hakkımızda hayırlııı cnm.
sende varmı gelisme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?