ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

canım tıp fakültesi süreci nasıl başladı. direk morfolojiyi görünce yapıyorlar mı?doktorun kimdi?

Bende bir problem olmadı pko vardı sadece üroloji de profesör oğuz ekmekcioglu inceledi benim esiminde inmemiş testis ameliyatı varmış çocukken tek testisi var ona istinaden gittik semen(sperm) analizi yaptılar direkt tüp bebek yaptırın aşılama ile uğraşmayın dedi bizim genetik testimizi istediler bu sırada tüp bebek ünitesine başvurduk parali olarak yaptırdık biraz gerçekçi oluyum ilgi çok fazla yok benim tiroid yüksek çıkıyordu süt hormonları normal in üstündeydi Endokrin bölümü ne gönderdi tahlil verdim sonuçlara göre ilaç verdiler ve duzelince ignelere başladık bende yumurtalık lar normal büyüdü 21 tane yumurtalık toplandı 15i doluydu 13u döllenmiş iki tane koydular 1 şubatta dondurabilecek olursa ararız dediler ama olmadı dayanamayip transferin 7.gününde test yaptırdim sevgi hastanesi nde sanırım ikiz olduğundan hamile cikmistim gecen pazartesi ultrason da gorduk ikiz ama bir tanesi kucuk ne olacağı belli olmaz dedi gelişme gösterecek mi bakmak gerek dedi çarşamba günü gideceğim bakalim ne olacak Rabbim hayırlısı ile devamını getirir inşallah

Kizlar benimde bugün kontrolum vardı nasip olursa çarşamba toplanacak gecen kontrolde 11 folukul var demişti şimdi 8 tane falan yumurta toplariz heralde dedi umarım sağlıklıdır yumurtalar ve herşey yolunda gider eşimin Morfolojisi 1 o biraz korkutuyor beni

Arkadaşlar aşılamaya bende karşıyım açıkçası. Aşılama yolu ile tüp bebek tedavi yolu kısmen aynı, ilaçlar anlamında diyorum. Bn 100 dozla 5 yum sahıbı olmustum aşılamada, simdi tup bebek 225 ile 6yum olusabıldı. Vücudumuzun tepkılerı normalleşiyo ve belkide düşüyo açıkçası. Giden hayallerimizi saymıyorum bile!!!

Tüp bebekte kaç yum toplandı ne oldu kalıteli mi nasıl dıye kesin bi kriter yok arkadaşlar, hepimiz birbirimizden farklıyız. 7yum gelişebilir denilmişti 6yum gelişti ve bunların 4ü toplanabildi ve döllenen 2tane oldu. Transfer günü 2embryonun iyi oldugu sölendi, tek transfer ettik, ve digerini dondurmayı düşünüyorduk ama bu olmadı, iyi kalite denilen daha snra gelişimi az gösterdi. Elde başka embryo kalmadı.

Sabırla beklemekten başka inanın hiçbir alternatifimiz yok. Buna bende dahil arasıra sabredemediğimiz-beklenti haline girip üzüldüğümüz durumlarda oluyo...

Hadi çift çizgi gördük, sevindik, hersey bitti mi HAYIRRrr---yeni başlangıçlar bekleyişler var!!
Bhgc düşük mü yüksek mi?
Kese görünecek mi?
Kalp atısı var mı? Nasıl?
Hareketler nasıl?
Gelişim ne durumda?
Test sonucları ne diyor?
Düşük tehlikesi var mı?
Nee erken doğum mu?
Sezeyan mı vajınal doğum mu?
Anestezi nasıl olsun?
Dr uma mı devam etmeliyim? yada baska dr mi? Baska prof mu?
.......,,,,,........

Bu sorular hep var. Olacak da.. Neyin iyi yada kötü olduğunu YAŞAmADAN bilemeyiz ki!! Şuan sevindiğimiz bir olay, belki üzülmemiz gerek bir durum!!! Bilemiyoruz kiiii!!! Yada tam tersi?!!

Kısacası bir mucize istiyoruz arkadaşlarım. Olmasının yada olmamasının sebebi biz değiliz belki, kimbilir???
Bekleyip göreceğiz, hayırlısını yaşayalım herbirimiz inşallah..

Arkadaşlar Merhaba bir kaç gündür bakamadım sayfaya ev taşıyorduk. Tabi ben ne kadar da olsa ayakta kaldım ve akşamına önce kahverengi sonra kırmızı 2-3 damla kanama oldu. Sabaha kadar dinlenin dedi dr. Sabah zaten kese görmek için randevumuz vardı. Çok şükür keseyi gördük. Tek kese mız varmış. Sizlerle paylaşmak istedim. Dr kanama alanı görünmüyor dedi ve ertesi gün kahverengi olmak üzere kesildi. Siz siz olun dinlenin gerisini bosverin.

Bende bir problem olmadı pko vardı sadece üroloji de profesör oğuz ekmekcioglu inceledi benim esiminde inmemiş testis ameliyatı varmış çocukken tek testisi var ona istinaden gittik semen(sperm) analizi yaptılar direkt tüp bebek yaptırın aşılama ile uğraşmayın dedi bizim genetik testimizi istediler bu sırada tüp bebek ünitesine başvurduk parali olarak yaptırdık biraz gerçekçi oluyum ilgi çok fazla yok benim tiroid yüksek çıkıyordu süt hormonları normal in üstündeydi Endokrin bölümü ne gönderdi tahlil verdim sonuçlara göre ilaç verdiler ve duzelince ignelere başladık bende yumurtalık lar normal büyüdü 21 tane yumurtalık toplandı 15i doluydu 13u döllenmiş iki tane koydular 1 şubatta dondurabilecek olursa ararız dediler ama olmadı dayanamayip transferin 7.gününde test yaptırdim sevgi hastanesi nde sanırım ikiz olduğundan hamile cikmistim gecen pazartesi ultrason da gorduk ikiz ama bir tanesi kucuk ne olacağı belli olmaz dedi gelişme gösterecek mi bakmak gerek dedi çarşamba günü gideceğim bakalim ne olacak Rabbim hayırlısı ile devamını getirir inşallah
canımm hayırlısıyla hersey güzel olur inş. dua edelim. ücret ödemedim ama değil mi?

Arkadaşlar Merhaba bir kaç gündür bakamadım sayfaya ev taşıyorduk. Tabi ben ne kadar da olsa ayakta kaldım ve akşamına önce kahverengi sonra kırmızı 2-3 damla kanama oldu. Sabaha kadar dinlenin dedi dr. Sabah zaten kese görmek için randevumuz vardı. Çok şükür keseyi gördük. Tek kese mız varmış. Sizlerle paylaşmak istedim. Dr kanama alanı görünmüyor dedi ve ertesi gün kahverengi olmak üzere kesildi. Siz siz olun dinlenin gerisini bosverin.
Canım transfer sonrası e2 bakıldımı ve sonuç kaçtı

Kızlar transfer sonrası e2 sonuçlarınız kaçtı yazarmısınız bide hamile kaldınızmı kalmadınızmı bu sonuçlarla kendiminkiyle karşılaştırcamda

Arkadaşlar benim umut dolu maceram bugün bitti genetik sonuc maalesef olumsuz hiç sağlıklı yokmuş ama ankarada olup hrs hastanesine kesinlikle gitmeyin sırf para almak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca özel muayanehanesine gittiğim Dr Cemil Kaya yı da kesinlikle önermiyorum her şeyi olumlu gösterip tatlı dille konuşuyor ama işi bitince her şey boş ve hiç işlerini ciddiye almıyorlar 2 defa bize başkasının tahlili ile işlem yapacak oldular bi farketmesek doktorlar fark etmedi bile düşünün çok pişmanım hakkım geçtiyse maddi manevi helal etmiyorum

Kızlar transfer sonrası e2 sonuçlarınız kaçtı yazarmısınız bide hamile kaldınızmı kalmadınızmı bu sonuçlarla kendiminkiyle karşılaştırcamda
Transferin 12.Günü bhcg bakılıyor e 2 yumurtlama sürecinde önemli diye biliyorum. Ben 8. Gün baktirdim ve B hcg değerlerin 68-187-378 diye ilerledi iki gün arayla eğer sorduğun buysa

keşke bu işi yüzdeyüz olma ihtimali olsada deli gibi para versek. ama işte kısmet nasip rabbim ne derse o.

Transferin 12.Günü bhcg bakılıyor e 2 yumurtlama sürecinde önemli diye biliyorum. Ben 8. Gün baktirdim ve B hcg değerlerin 68-187-378 diye ilerledi iki gün arayla eğer sorduğun buysa
E2 testini nerde yaptiriyosunuz kızlar sağlık ocağı faln yapiomu

Arkadaşlar benim umut dolu maceram bugün bitti genetik sonuc maalesef olumsuz hiç sağlıklı yokmuş ama ankarada olup hrs hastanesine kesinlikle gitmeyin sırf para almak için ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca özel muayanehanesine gittiğim Dr Cemil Kaya yı da kesinlikle önermiyorum her şeyi olumlu gösterip tatlı dille konuşuyor ama işi bitince her şey boş ve hiç işlerini ciddiye almıyorlar 2 defa bize başkasının tahlili ile işlem yapacak oldular bi farketmesek doktorlar fark etmedi bile düşünün çok pişmanım hakkım geçtiyse maddi manevi helal etmiyorum
Keşke güvenilir bir yere gitseydin

günaydın kızlar.
eşimde kromozom kopukluğu var o nedenle embriyolar genetik teste gitmeden transfer yapılamıyor bizde.daha önce 2 kez daha aynı nedenden tedaviyi yarım bırakmıştık.4 yumurta toplandı 3 ünü işleme almışlar 2 si döllendi pazar gün 1 inin daha gelişimi durdu tek yumurta genetik teste gitti oda maalesef anormal geldi.transfer yapılamadı.
onca umudun ardından başladığımız yere geri döndük.bugün biraz daha iyiyim en azından ağlamıyorum.içimdeki o yangın çok yakıyor içimi.işe geldim bugün nasıl çalışacağım bilmiyorum ama gelmek zorundaydım.ofiste 3 tane hamile var.ben unutmaya çalışsamda onları gördükçe hep hatırlayacağım.

Back
X