Düşmez bende senin gibi 2 istiyordum ama yaş 35 altı ve ilk deneme olunca 1 tane dediler. Çok sukur tuttu inşallah seninde tutar hep pozitif ol. Allah herkese nasip etsin çok zorHerkese meraba bugun tedavim basladi hayrlisiyla ama bna sadece 1 adet embriyo transfer edeceklerini solediler bnm 2 istememe ragmn cogunuza 2 embriyo transferi olmus sizce ihtimal dusermi
Türkiyede nasil bilmiyorum ama Almanyada tercih edebiliyorsun basvuru yaparken daha soruyorlar bir mi iki yumurta mi Transfer edilsin diye. Biz hep iki diyorduk ama önceki denemelerde hep bir tane saglikli yumurta olusuyodu.Herkese meraba bugun tedavim basladi hayrlisiyla ama bna sadece 1 adet embriyo transfer edeceklerini solediler bnm 2 istememe ragmn cogunuza 2 embriyo transferi olmus sizce ihtimal dusermi
Düşmez bende senin gibi 2 istiyordum ama yaş 35 altı ve ilk deneme olunca 1 tane dediler. Çok sukur tuttu inşallah seninde tutar hep pozitif ol. Allah herkese nasip etsin çok zor
Türkiyede nasil bilmiyorum ama Almanyada tercih edebiliyorsun basvuru yaparken daha soruyorlar bir mi iki yumurta mi Transfer edilsin diye. Biz hep iki diyorduk ama önceki denemelerde hep bir tane saglikli yumurta olusuyodu.
Canm bnde 2 istedim ama 35 yaş altına tek uyguluyorlarmis
Teşekkürler canım,8:20 de odaya girdim alt tarafımı soydum büyük havlu istemişlerdi çatala yattım üzerimi örttüler koldan narkoz için igne yapıldı zaten 3 dakika sonra gözüm kapanmış sonra açtım saat 9 gibiydi biraz bekleyip eve geldik.Canım biraz kasık agrım var agrı kesici içtim endişelenme canım olup bitiyor.Allah kolaylık verirHayrli olsun canm hepimiz için dua edicem insallah toplama nasıl oluyor bnmde yaklaştı çok korku var içimde biraz anlatabilir misin
Allah dualarını kabul etsin canımİnsallah canm bende şimdi abdest aldım dua edicem hepimize allahtan ümit kesilmez hayırlısı insallh
Çok saol canm bnm çok Tskr ettimTeşekkürler canım,8:20 de odaya girdim alt tarafımı soydum büyük havlu istemişlerdi çatala yattım üzerimi örttüler koldan narkoz için igne yapıldı zaten 3 dakika sonra gözüm kapanmış sonra açtım saat 9 gibiydi biraz bekleyip eve geldik.Canım biraz kasık agrım var agrı kesici içtim endişelenme canım olup bitiyor.Allah kolaylık verir
Ben 32 yasindayim. 2 yumurta Transfer ettilerPeki cnm sen 2 adet yumurtami transver ettirdin turkiyede boyle bir kanun varmis 35 yasin altina sadece 1 tane trans. Yapilio
Nerede yaptırdınız sizKızlar gittiğiniz kliniğe yada hastaneye bağlı birazda tek çift olayı ben 26 yaşındayım 2 tane transfer yapıldı sordular isteriz dedik
Nerede yaptırdınız siz
hadi Hayırlısı bakalım. Yaşın daha genç yılmadan devam et bence.Önümüzdeki Pztesi yada salı dedi drum 6 mart Gonal f e başladım bugün 6 . İğneyi yaptım iste cuma yine kntrolum var kesin tarih belli olur
canm 29 yasimdayim 2 transfer edilcek bana allah nasip ederseCanm bnde 2 istedim ama 35 yaş altına tek uyguluyorlarmis
Baska hastanelerede sor ozaman. Iyice arastir bence.Izmir smyra art hasstanesi bnmde israrla sordum.doktorlara ama 1 diolar baska bisi demiolar napsamki bilemedim
Bende çok ısrar ettim de kesin bi dille tek dediler olsun nasipte ne varsa o olur çıktık bir yola allah yolumuzu bahtimizi açık etsin insallhcanm 29 yasimdayim 2 transfer edilcek bana allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?