Merhaba ikiz annesi,hayırlı olsun bebeklerin benim ilk denemem 2 embriyo konuldu 7 günde kan testimi yoksa hamilelik testimi aldın yaptın canım kaçtı deyerin yada merak ediyorumAyy geçmez ki :) ben catlamistimhatta 7.gün yaptırdım ikiz olduğundan sanırım hamile çıkmıştım :) siz bana uymayin
Galiba bende sana uyucamMerhaba ikiz annesi,hayırlı olsun bebeklerin benim ilk denemem 2 embriyo konuldu 7 günde kan testimi yoksa hamilelik testimi aldın yaptın canım kaçtı deyerin yada merak ediyorum
Hayırlı olsun canim benim doktorda aynı şeyleri söyledi ama ben hiçbir şey yapmıyorum yemek bile bencesadece ara ara evjn içinde yürüyorum doktor lara gore cok onemli olmayabilir ama biz en azından bir hafta çok dikkat edelim :)Teşekkür ederim canım,bugün oldum geldim zaten iki taneydi 2 embriyo transfer oldu dr günlük hayatla ilgili birşey demedi sence nelere dikkat etmem gerekiyor yada senin dr nededi buarada test günüm 27 si canım seninkine çok birşey kalmamış ohhh benimki daha çok
merhabahayırlı olsun canım benimde 1tane transfer yapıldı gerçi ben 1tane istedim 2 tane şansını % 10-15 arttırabilir ama embriyon çok kaliteli ben çok umutluyum dedi bence bunu çok kafana takma olacağı varsa tekle de olur canım :)
Mawi slm nbr? Ne durumdasin?canm 29 yasimdayim 2 transfer edilcek bana allah nasip ederse
Ilaclardandr canim..benmde erkenden uykim geliodu..allah hayirlisni versin hepimize ben negatif gordukten sonra bi baska oldum hevesim kirildi sanki omrumun sonuna kadar denesem.olmiyacakms gbi bi psikolojiye girdim..hic bisey zevk vermiyo...hafta sonu adet olursam eger sanrm 15.20 gunede transferim olur bi aksilik cikmazsa..ama pek umudum yok...
Merhaba canım bilmiyorum ki tarih nedrn değişik belki embriyonun günü ike ilgilidir benim 5.günde transfer olmuştu. Benim ilk günler kasigimda ve belimde ağrı olmuştu ama şimdi hiç bir şey yok bende bundan korkuyorum tutsaydi mutlaka bir degisiklik hissederdim yads biyerimde mutlaka hafif de olsa bir ağrı olur diye düşünüyorum Ama bende hiçbir şey yok bende bundan korkuyorum bence ağrı olmasi sanki daha iyi sankimerhaba
bende ayın 9 da seninle beraber transferim oldu fakat bana verieln kağıtta ayın 20 de kan testi yap yazıyor
ağrılarım arttığı zaman çok korkuyorum senin nasıl geçiyor
Inşallah canim güzel güzel görürsün bebisini :)Kizlar ben hem jel hem iğne hem kapsül pazartesi olsunda artik göreyim bebisimii
Canım bende sanki adet olacakmışım gibi yogun agrım var bilmiyorumkiInşallah canim güzel güzel görürsün bebisini :)
Adet günün nezamanCanım bende sanki adet olacakmışım gibi yogun agrım var bilmiyorumki
Adet günün ne zaman ki canım senin.hem senin transferin çok yeni yapıldı ilk bir kaç gün oluyor canım böyle ağrılar benimde oldu bugun transferin 5.gunu agri falan hiçbir şey yok bende bu yüzden korkuyorum bişeyler olsa mutlaka hissettirir diye düşünuyorumCanım bende sanki adet olacakmışım gibi yogun agrım var bilmiyorumki
Yarın olma günüm normalde,ama kasık karnım baya sancılanıyor yatıyorum şimdi. inşaallah tutarda canım içini rahat tut lütfen üzülme seninle beraber senin mutlulugunu paylaşıcam az kaldı gününAdet günün ne zaman ki canım senin.hem senin transferin çok yeni yapıldı ilk bir kaç gün oluyor canım böyle ağrılar benimde oldu bugun transferin 5.gunu agri falan hiçbir şey yok bende bu yüzden korkuyorum bişeyler olsa mutlaka hissettirir diye düşünuyorum
Inşallah canım benim hep birlikte burdan müjdeli haberler verelimYarın olma günüm normalde,ama kasık karnım baya sancılanıyor yatıyorum şimdi. inşaallah tutarda canım içini rahat tut lütfen üzülme seninle beraber senin mutlulugunu paylaşıcam az kaldı günün
Cnm mrb.onu bende duydum hatta beklemedgme hemen transfer ettrdgme pismanm cunku rahim cok yoruuliyor.hele bide benm gbi igne dozu yuksekse iyi olmuyo..ben dondurulms icin bi ay bekledm smdi adet olmayi bekliorm..oyle soyledlerse bi bildkleri vardrarkadaşlar bende iğne vurulmaya başladım. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. yumurtalar toplandıktan sonra bazı merkezler 5. günde rahme koyma taraftarı. benim gittiğim merkezde 1. denememde 5. gün transfer oldu. şimdi aynı yerde 2. ye başladım. 40-45 gün sonra transfer yapalım dediler. başarı oranı artıyormuş sanırım. vurunduğumuz iğneleri vücuttan atıp 1 adet dönemi geçirince daha başarılı oluyormuş. bir fikriniz varmı bu konuda?
Canım kan testi verdim özel hastanede ilk degerim 15 ti iki gun sonra 70 oldu :)Galiba bende sana uyucam
benimde dozaj çok fazla ya ona rağmen fazla yumurtam oluşmuyo. 9 tane oldu şimdi bakalım kaçı gelişecek. sanırım yaşla alakalı ben yolun yarısındayım :)Cnm mrb.onu bende duydum hatta beklemedgme hemen transfer ettrdgme pismanm cunku rahim cok yoruuliyor.hele bide benm gbi igne dozu yuksekse iyi olmuyo..ben dondurulms icin bi ay bekledm smdi adet olmayi bekliorm..oyle soyledlerse bi bildkleri vardr
Canım kan testi verdim özel hastanede ilk degerim 15 ti iki gun sonra 70 oldu :)
Teşekkürler canım,kasıklarım belim kalça bacagıma kadar agrıyor sence normalmi yada sende oldumu cevaplarsan sevinirimCanım kan testi verdim özel hastanede ilk degerim 15 ti iki gun sonra 70 oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?