Allah tedavini hayırlı etsin.senin kaçıncı günün?aynen benimde adet olacakmış gibi agrım oluyor transferden buyana.merhaba
nasıl gidiyor benim bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama son 2 gün ağrım yoktu bugün adet olacak gibi ağrım var bakalım inş sonu hepimiz için mutlu biter :)
merhaba 9 martta transferim oldu ..senin ne zamanAllah tedavini hayırlı etsin.senin kaçıncı günün?aynen benimde adet olacakmış gibi agrım oluyor transferden buyana.
.merhaba 9 martta transferim oldu ..senin ne zaman
Naptın ağrılar normal benim hağla var bende senin gb korkmuştum ama hamileyim şimdiYarın olma günüm normalde,ama kasık karnım baya sancılanıyor yatıyorum şimdi. inşaallah tutarda canım içini rahat tut lütfen üzülme seninle beraber senin mutlulugunu paylaşıcam az kaldı günün
anka,13 transfer 2 embriyo dr 27si dedi uzun deyilmi sence!
Çok güzel bir duygu Allah dogumunuda yaşatsın.canım ben endometri amaliyatı olmuştum 6 ay önce sadece 3 yumurta oluştu 2si döllendi agrılarım galiba normal endometride tutunması biraz zormuş agrıları dinliyorum zaman hiç geçmiyor sanki kendime meşgul edecek birşeyler yapmam lazım,haftaya cuma yada cumartesi kendim test yapıcam inş ikiside tutmuştur.Allah bize yardım etsinNaptın ağrılar normal benim hağla var bende senin gb korkmuştum ama hamileyim şimdi
Ben dört tane test yapmıştım çıkmadı test yapma moralini bozma bu beklemek o kadar zorki insanın herkese çatası geliyo ağrılar normal bu süreç normal hamile kalanlarla bazen aynı değil normalde bu kadar ağrı şişlik kabızlık olmuyor belim sırtım heryerim ağrıyor ben duyduğumda uzun süre ağladım inanılmaz bir stresten kurtuluyor insan Allah'a dua et hayırlısıysa olsun hayırlı değilsede benim için hayırlı et allahım de duanı böyle yap umarım güzel haberini alırızÇok güzel bir duygu Allah dogumunuda yaşatsın.canım ben endometri amaliyatı olmuştum 6 ay önce sadece 3 yumurta oluştu 2si döllendi agrılarım galiba normal endometride tutunması biraz zormuş agrıları dinliyorum zaman hiç geçmiyor sanki kendime meşgul edecek birşeyler yapmam lazım,haftaya cuma yada cumartesi kendim test yapıcam inş ikiside tutmuştur.Allah bize yardım etsin
Amin,inşaallah zaten en bsşındanBen dört tane test yapmıştım çıkmadı test yapma moralini bozma bu beklemek o kadar zorki insanın herkese çatası geliyo ağrılar normal bu süreç normal hamile kalanlarla bazen aynı değil normalde bu kadar ağrı şişlik kabızlık olmuyor belim sırtım heryerim ağrıyor ben duyduğumda uzun süre ağladım inanılmaz bir stresten kurtuluyor insan Allah'a dua et hayırlısıysa olsun hayırlı değilsede benim için hayırlı et allahım de duanı böyle yap umarım güzel haberini alırız
amin inş zaten namazlarımda hep şöyle dua ediyorum.Allah'ım bu bebek benim için hayırlı ise nasip et hakkıma hayırlısını ver diyorum.sonucum negatifde pozitifte olsa Allah'tan gelen herşeye razıyımBen dört tane test yapmıştım çıkmadı test yapma moralini bozma bu beklemek o kadar zorki insanın herkese çatası geliyo ağrılar normal bu süreç normal hamile kalanlarla bazen aynı değil normalde bu kadar ağrı şişlik kabızlık olmuyor belim sırtım heryerim ağrıyor ben duyduğumda uzun süre ağladım inanılmaz bir stresten kurtuluyor insan Allah'a dua et hayırlısıysa olsun hayırlı değilsede benim için hayırlı et allahım de duanı böyle yap umarım güzel haberini alırız
Merhaba canım benim ilk günler ağrım vardı kasiklarda ama cuma dan itibaren ağrım bitti suan hiç bir ağrım yok iyimi kötü mu bilemedim perşembe ye kadar nasıl bekleyecegiz bilmiyorum valla çok zormuş beklemek ana sonu güzel olsun da gerisi önemli değil :)merhaba
nasıl gidiyor benim bazen adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama son 2 gün ağrım yoktu bugün adet olacak gibi ağrım var bakalım inş sonu hepimiz için mutlu biter :)
Oncelikle hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider.iiğneler şişkinlik yapıyor zaman zaman.bizim tedavi boyunca iliskimiz olmadı transfer e giderken eşinin 3 günlük cinsel perhiz olmasi lazim ama bana hemşire ilişkiye girmeyeyin tehlikeli dönem dediHepinize hayirli aksamlar
arkadaslarim bnde adetimin 3.gunu
basladim ignelere 5 gundur
kullaniorum sizlere sorum bu
durumdayken iliski yasakmi bide
karnim sisti bu igneler sisirio
olabilirmi kilo yaparmi
Oncelikle hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider.iiğneler şişkinlik yapıyor zaman zaman.bizim tedavi boyunca iliskimiz olmadı transfer e giderken eşinin 3 günlük cinsel perhiz olmasi lazim ama bana hemşire ilişkiye girmeyeyin tehlikeli dönem dedi
Şişkinlik yapıyor ben özellikle ilişki yaşamadım Dr yap yada yapma demedi kilo aldırdı zaten yumurtalar şiştikçe baskı yapıyo ilişkide can yakar diye korktum benHepinize hayirli aksamlar
olabilirmi kilo yaparmi
Dr söylüyor büyüklüğe göre 2 3 gün sonra genelde bir tane iğnen var çatlatma iğnesi onu mutlaka zamanında vurIsallh cnm cok tesekjur ederim hepimizin yolunda gitmesi dilegimle karnim sisti cok rahatsiz edio bni hepimizin hakkinda hayirlisi ignelerin.kacinci gunu opu olur asagi yukari
canm sen yeni yumurta buyutme ignelerine mi basladin opu mu oldun yoksaHepinize hayirli aksamlar
olabilirmi kilo yaparmi
ayy ben ignelerin ilk gunu gayet iyiydim artik yumurtalar buyudukce inanin buna yerimde duramaz hale geldim yattigimda da illa o bacaklarim hareket ettircektim uyuyyana kadar bende acayip birhis oldu ta kii catlatma ignesini olana kadar ondan sonrada bende baska problemler basladi transferum bir ay ertelendi simdi adet olmayi bekliyorum hala olamadim artik bekleyemiyorum yarin ilk isim doktoru aramak artk olmam icin ilacmi verir ne der bilemiyirum sabrim bitti artkk adet olunca transferim olucakŞişkinlik yapıyor ben özellikle ilişki yaşamadım Dr yap yada yapma demedi kilo aldırdı zaten yumurtalar şiştikçe baskı yapıyo ilişkide can yakar diye korktum ben
nedenini sormadın mı Dr a sana bi açıklama yapmak zorundaayy ben ignelerin ilk gunu gayet iyiydim artik yumurtalar buyudukce inanin buna yerimde duramaz hale geldim yattigimda da illa o bacaklarim hareket ettircektim uyuyyana kadar bende acayip birhis oldu ta kii catlatma ignesini olana kadar ondan sonrada bende baska problemler basladi transferum bir ay ertelendi simdi adet olmayi bekliyorum hala olamadim artik bekleyemiyorum yarin ilk isim doktoru aramak artk olmam icin ilacmi verir ne der bilemiyirum sabrim bitti artkk adet olunca transferim olucak
Evt bize yasak dedilerHepinize hayirli aksamlar
olabilirmi kilo yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?