gizun aydin darisi basimiza inskızlarr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani rabbim isteyen herkese nasip etsin
peki sen iyimisin kendini iyi hissediyormusun senn iyi olup olmadigina embriyolog karar veremezki doktorun ne dio idara cikabiliyormusun dikkat et canm bunlara onemli is bu islerAdapazarindan geliom canm serum taktılar ya dün opu oldu yarın transfer diolar herşey çok güzel diyorlar dedim sancim var bnm muayne iyi diyorlar dedim 5 .gün transferi daha iyi değilmi biz biran önce transfer etmek istiyoz dedi embriyolog ben anlamadım bu işi moral 00000 yani
Sıkma canını erken versede dinlen sen öyle transfer sonrası yollara çıkmaAdapazarindan geliom canm serum taktılar ya dün opu oldu yarın transfer diolar herşey çok güzel diyorlar dedim sancim var bnm muayne iyi diyorlar dedim 5 .gün transferi daha iyi değilmi biz biran önce transfer etmek istiyoz dedi embriyolog ben anlamadım bu işi moral 00000 yani
Maaşallah,çok güzel inan çok sevindim bak hemende dogum tarihini yazmış yesinler taze annekızlarr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sana ceza yarın pozitif çıkacak ve sende bize tek tek tek teşekküredeceksin pinpirikli ben defalarca test yaptım dedim sana çıkmadı :)))))) benden de pinpiriklisini ilk gördüm ne güzel bak ağrında varkızlar desteğiniz için teşekkür ...
halen bel ağrısı çekiyorum belki diyorum son umut yarını bekliceğim benim için dua edin lütfen çünkü şu andan yapacak başka hiç birşey yok
Ben demiştim.hayırlı olsun canım... Çok güzel.. Maşallahkızlarr test sonucumu aldım 358 çıktı pozitif yani rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hiç iyi değilim ultrasonla baktılar iki kan testi yaptılar transfere engel yok dediler serumu yedigimde baya iyilestim şimdi yine başladım sismeye eşim kaç kez sordu acele etmeyelim eşim iyi deil diye anlamıyorlar yarın 16 da transferim var insallah iyilesirim o catala tekrar çıkmak düşüncesi bile beni mahfediyoSıkma canını erken versede dinlen sen öyle transfer sonrası yollara çıkma
İdrara gayet iyi cikiom sadece biraz kasiklarim acio buyuk daha yapamadım hap verdi onları icicem bu aksampeki sen iyimisin kendini iyi hissediyormusun senn iyi olup olmadigina embriyolog karar veremezki doktorun ne dio idara cikabiliyormusun dikkat et canm bunlara onemli is bu isler
Şimdi şu sitresten bi kurtul ikinciside gittiğin yere güven ne kadar olumsuzda olsa herşey burayı sen buldun sen seçtin bütün herşey bittikten sonra sorgulamını yaparsın bu saatten sonra onları sorgulaman senin tedavini etkiler İnan buna embriyonun kaçıncı gün olursa olsun dışarda kalmasındansa sende olması daha iyiHiç iyi değilim ultrasonla baktılar iki kan testi yaptılar transfere engel yok dediler serumu yedigimde baya iyilestim şimdi yine başladım sismeye eşim kaç kez sordu acele etmeyelim eşim iyi deil diye anlamıyorlar yarın 16 da transferim var insallah iyilesirim o catala tekrar çıkmak düşüncesi bile beni mahfediyo
Yok ben sadece utorogest kullaniyorum (progestan'in aynisi). Igne sadece kan pihtilasmasina karsi kullaniyorum Fragmin.
arkadaşlar bende iğne vurulmaya başladım. sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. yumurtalar toplandıktan sonra bazı merkezler 5. günde rahme koyma taraftarı. benim gittiğim merkezde 1. denememde 5. gün transfer oldu. şimdi aynı yerde 2. ye başladım. 40-45 gün sonra transfer yapalım dediler. başarı oranı artıyormuş sanırım. vurunduğumuz iğneleri vücuttan atıp 1 adet dönemi geçirince daha başarılı oluyormuş. bir fikriniz varmı bu konuda?
allah allah ins iyi olur canm sonucun ama benm doktorum benim tedavimi hemen sonlandirdi ve transferi 1 ay erteledi ve gercekten bu durumun farkinda olup doktoruma haber verdigim icin tebrik bile etti diyebilirim hani opu oldum normaldir deyip beklemedim transferi hemen gel dedi bana ve songun iptal oldu transfer ogun de yatis verdi bana ne diyim arkadasim rabbim hayirlisini nasip eder ins bizlere allah kolaylik versin yardimcin olsun cok zor ben yasadigim icin biliyorumHiç iyi değilim ultrasonla baktılar iki kan testi yaptılar transfere engel yok dediler serumu yedigimde baya iyilestim şimdi yine başladım sismeye eşim kaç kez sordu acele etmeyelim eşim iyi deil diye anlamıyorlar yarın 16 da transferim var insallah iyilesirim o catala tekrar çıkmak düşüncesi bile beni mahfediyo
hadi hayirlisi olsun hic korkulcak birsey deil opu ama sonrasinda dikkat et kendine hakkinda hayirlisi olsun bana da dua edin regl oluyim artik da transfer e gidiyim yaaaSimdi catlatma ignemi oldum kizlar cumartesi opu hayirlisiyla dua edin bna bn korkuorum biraz
Hayırlı olsun canm allah kolaylık versinSimdi catlatma ignemi oldum kizlar cumartesi opu hayirlisiyla dua edin bna bn korkuorum biraz
Hayırlı olsun canm allah kolaylık versin
hadi hayirlisi olsun hic korkulcak birsey deil opu ama sonrasinda dikkat et kendine hakkinda hayirlisi olsun bana da dua edin regl oluyim artik da transfer e gidiyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?