Canim benimde hiçbir belirtim yoktu halada yok sen boş yere kendini üzme herkes de aynı belirtiler olmuyor ben hiç belirti yok diye çok üzülmüştüm ama sonuç pozitif seninde güzel hbrlerini alacağız inşallah :)Günaydın kızlar bugün transfer gunumle 8.günüm arada kasiklarim agriyo baskada birşey yok içimden bi ses tutmadı sanki diyorbilmiyorum kararsızım Pztesi yapsammi ki testi
ay canım çok üzüldüm transferinin kaçıncı günüydü seni hem niye kan tahlili yapmıyor bazen idrarda çıkmayabiliyor alah alah çok ilginç.sen birtane daha test alıp yapsana evde bide başka bir hastanye gidip kan tahliline baktırMrb kızlar benim bugün test günümdü negatif çıktı ama sadece idrarda.kan tahlili bile yapmadı gerek yokmuş.benim anlamadıgım evde pozitif çıktı niye
Ultrason yapın dedim bir kan degerlerime bakın dedim zar zor kanımı aldı.Pazartesi sonucu alıcam.Çarşamba narkozla rahime bakılacak ve adet olduktan sonra tekrar başlanacak bu defa yüksek dozaj verilecek.çok çok üzülmedim çünki ben Allah'tan hayırlısını istedim olmazsa vardır bir hikmeti hakkımıza hayırlısı olsun,hayat herşeye ragmen devam ediyor.bu günün şokunu atlatırsam yarın daha iyi olucak.dua ediyorum namazlarımda Allah'ım hakkıma hayırlısını ver.kendinize iyi bakın arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun saglıklı hayırlı günler diliyorumMrb kızlar benim bugün test günümdü negatif çıktı ama sadece idrarda.kan tahlili bile yapmadı gerek yokmuş.benim anlamadıgım evde pozitif çıktı niye
Canım sagol, anlamadımki kanıda ben söyledim agzının ucuyla tmm dedi.yurtdışında sistemler çok gıcık ve sevimsiz sadece benim dr yapabilir hastane veya başka bir yer yapmıyor ama test alıcam tekrar yapıcam.diyorum migdem bulanıyor kusuyorum gögüslerim şişti kasıklarım çok agrıyor diyorum bir baksanız diye gerek yok diyor en çokta dr canım sıkıldı.ay canım çok üzüldüm transferinin kaçıncı günüydü seni hem niye kan tahlili yapmıyor bazen idrarda çıkmayabiliyor alah alah çok ilginç.sen birtane daha test alıp yapsana evde bide başka bir hastanye gidip kan tahliline baktır
Bugün 15. Günüm dü.nasıl evde pozitif çıktı orda negatif hiç anlamadımay canım çok üzüldüm transferinin kaçıncı günüydü seni hem niye kan tahlili yapmıyor bazen idrarda çıkmayabiliyor alah alah çok ilginç.sen birtane daha test alıp yapsana evde bide başka bir hastanye gidip kan tahliline baktır
valla bende bir anlam veremedim çünkü pozitif çıkınca yanılma payı olmaz o testlerin derler sen irdah test al yap canım ya ben hiç inanmadım negatif olduğna hadi hemen al yapBugün 15. Günüm dü.nasıl evde pozitif çıktı orda negatif hiç anlamadım
makeupnurr transferin oldumu ne yapıyorsun ?
Dışarı çıkıcam birazdan gidip alayım.dr dedigi lütfen evde birdaha test yapma diyor yanılma payı yüksekmiş zaten kullandıgımız ilaçlar hamilelik hormonu salgılıyormuş pozitifte ondan dolayı dedi.burdaki bütün arkadaşlar hemen hemen aynı ilacı kullanıyoruz tek bendemi bu sıkıntı oluyor hiç anlamadım.valla bende bir anlam veremedim çünkü pozitif çıkınca yanılma payı olmaz o testlerin derler sen irdah test al yap canım ya ben hiç inanmadım negatif olduğna hadi hemen al yap
Canm çok üzüldüm allah sabır versin hakkımızda hayırlısı insallah hepimiz içinDışarı çıkıcam birazdan gidip alayım.dr dedigi lütfen evde birdaha test yapma diyor yanılma payı yüksekmiş zaten kullandıgımız ilaçlar hamilelik hormonu salgılıyormuş pozitifte ondan dolayı dedi.burdaki bütün arkadaşlar hemen hemen aynı ilacı kullanıyoruz tek bendemi bu sıkıntı oluyor hiç anlamadım.
makeupnurr bende bu gün iyiyim siskinligim gitti çok şükür sabırsızlıkla bekliyorum senden de hayırlı haberler bekliyoruz
Amin canım,hakkımıza hayırlısı olsun inş teşekkürler.Canm çok üzüldüm allah sabır versin hakkımızda hayırlısı insallah hepimiz için
Dışarı çıkıcam birazdan gidip alayım.dr dedigi lütfen evde birdaha test yapma diyor yanılma payı yüksekmiş zaten kullandıgımız ilaçlar hamilelik hormonu salgılıyormuş pozitifte ondan dolayı dedi.burdaki bütün arkadaşlar hemen hemen aynı ilacı kullanıyoruz tek bendemi bu sıkıntı oluyor hiç anlamadım.
Canım dr dedim evde yaptım pozitif çıktı bana kızıyor yapma diyor.kendi kendime kan aldırdım yani.zaten hiç hoşuma gitmedi hemen ikinci tedavi için başlayalım dedi,karar verdik 3 ay bekleyecegim sonra başka bir yere başlayacagım.evet bende hiç anlamadım neymiş hormon depoladıgım için hamilelik çıkabilirmiş ama dogru deyilmiş.peki bütün tedavide olan arkadaşların durumu benden farklımı saçma onların derdi para ultrason yap dedim yok zaten negatif çıktı gerek yok.çok rahatsızım biraz vücudum dinlensin istiyorum sonrada başka yere bakacagım:)Kojol ben hic birsey anlamadim senin bu isten. Kan almadan hamile degilsin demek ne kadar sacma. Hamilelik hormonundan pozitif ciksaydi burdaki bütün arkadaslarda pozitif cikardi öyle sacma sey mi olurmus. Yani ne diyim bilemedim. Insallah doktorlarin yanilir. Hakkinda hayirlisi olsun ama sana ciddi tavsiyem klinigi degistir. Bende Almanyadayim hic duymadim böyle birsey, salak mi ne bunlar. Ultrasonda bakana kadar ilac fln alma belki hamilesindir ya.
Canım benimde evde yaptığım testte pozitif çıkmıştı bende arayip tup bebek bolum hemsiresine sordum evde pozitif çıktı diye aaa diye çok sevindi onda yanılma olmaz kanindada mutlaka pozitif çıkar şimdiden hayırlı olsun dedi ve kanimda da pozitif cikti nasıl iş anlamadım bencede sen adet olana kadar hiç ilaç fakan kullanma yinede dikkat et kendine olmasada hayırlısı boyleymis der yoluna drvam edersin ama kesinlikle başka doktora git birdahaCanım dr dedim evde yaptım pozitif çıktı bana kızıyor yapma diyor.kendi kendime kan aldırdım yani.zaten hiç hoşuma gitmedi hemen ikinci tedavi için başlayalım dedi,karar verdik 3 ay bekleyecegim sonra başka bir yere başlayacagım.evet bende hiç anlamadım neymiş hormon depoladıgım için hamilelik çıkabilirmiş ama dogru deyilmiş.peki bütün tedavide olan arkadaşların durumu benden farklımı saçma onların derdi para ultrason yap dedim yok zaten negatif çıktı gerek yok.çok rahatsızım biraz vücudum dinlensin istiyorum sonrada başka yere bakacagım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?