Ben sana demiştim çok sevindim canım rabbim kucağına almayi nasip etsin tebrik ederimSonucum 170 kizlarrrrr hamileyimmmm
Canm allah razı olsun çok şükür degerim 170 hamileyimmmcanım transferden sonra ohss olduysan hamilesin en büyük belirtiisi bende oldum karnımda sıvı birikmiş cok zordu ne yiyebildim ne içebildim 36 beden 40 oldum karnm kocaamndı 6 aylık gibi ama sonunda mutlu haberi ögrendım inşallah sende mutlulukla dönersın gecer 8 yada 10 güne kadar
ayyy çok sevindim canım benimmm ne güzel kaçıncı gününde bugunCanm allah razı olsun çok şükür degerim 170 hamileyimmm
12. Günüm iyimi sizceayyy çok sevindim canım benimmm ne güzel kaçıncı gününde bugun
tabikide iyi canm benm 11. gun 325 di artması önemli canm benm hamilesin tabıkde ve cok güzel nezamn cagırdı doktor tekrar12. Günüm iyimi sizce
Ayyy çok sevindim. Tebrik ederim. Sonuna kadar Allah götürsün inşallah. Kendine dikkat et. İlk 3 ay çok önemli. Yorma kendini. Sal gitsin.Sonucum 170 kizlarrrrr hamileyimmmm
seninkilerede maasallah canm bu arada az once regl oldum cok mutluyumMassallah canim. Bence stres yaptin kendine, benimde ilacla mutlaka gelirdi. Tup bebege baslayacagim zaman 4 gun gecikti ve 3 gun surdu. Dedim herhalde iptal edecekler. Neyseki toplandi. 13 yumurtam daha var iyi kalitede olan. Dun gittim iki transfer yapariz dediler, 2tane cozduk. Ama dedim ben tek istiyorum. Cozduk artik, tekrar dondursak kalitesi bozulacak deyince iyi dedim siz bilirsiniz.. hayirlisi olsun artik hakkimizda.,
aaa cok sevindim hayirli olsun darisi tum isteyenlerin basina benmde basima insAyyy çok sevindim. Tebrik ederim. Sonuna kadar Allah götürsün inşallah. Kendine dikkat et. İlk 3 ay çok önemli. Yorma kendini. Sal gitsin.
canım transferden sonra ohss olduysan hamilesin en büyük belirtiisi bende oldum karnımda sıvı birikmiş cok zordu ne yiyebildim ne içebildim 36 beden 40 oldum karnm kocaamndı 6 aylık gibi ama sonunda mutlu haberi ögrendım inşallah sende mutlulukla dönersın gecer 8 yada 10 güne kadar
karnımda batmalar vardı canım anlattıklarının hepsi vardı yarın kan testi verebilirsin cıkar inşallah mutlu son olur kacıncı gun embiryosuyduCanim meraba transferin 7.gunu bnmde karnim cok sis 5 aylik gibi sanki gaz var icimde gbi skstirio bni oturup kalkarken 3kilo fazla cikiom tartida agrilarimda var adet sancisi gibi ama ara ara bazen siklasio hamilelik belirtisi olabilirmi
Kızlar sonucum 170 hamileyimm hepinizden Allh razı olsun rabbime şükürler olsun
Kızlar sonucum 170 hamileyimm hepinizden Allh razı olsun rabbime şükürler olsun
karnımda batmalar vardı canım anlattıklarının hepsi vardı yarın kan testi verebilirsin cıkar inşallah mutlu son olur kacıncı gun embiryosuydu
Canım. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de en kısa zamanda. Dr una sorman gerekiyor.kizlar bugun guzel birgun guzel haberler aldik darisi basimiza kizlar benm transferim iptal olmustu dondurulmuslarim var cok sukur adet olmayi bekliyordum ve bugun cok sukur oldum simdi neler olucak nerden nasil baslicam bilen varmi yani transferim ne zman olur sizce
kizlar bugun guzel birgun guzel haberler aldik darisi basimiza kizlar benm transferim iptal olmustu dondurulmuslarim var cok sukur adet olmayi bekliyordum ve bugun cok sukur oldum simdi neler olucak nerden nasil baslicam bilen varmi yani transferim ne zman olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?