ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Canm allah razı olsun çok şükür degerim 170 hamileyimmm

seninkilerede maasallah canm bu arada az once regl oldum cok mutluyum

Canim meraba transferin 7.gunu bnmde karnim cok sis 5 aylik gibi sanki gaz var icimde gbi skstirio bni oturup kalkarken 3kilo fazla cikiom tartida agrilarimda var adet sancisi gibi ama ara ara bazen siklasio hamilelik belirtisi olabilirmi

Canim meraba transferin 7.gunu bnmde karnim cok sis 5 aylik gibi sanki gaz var icimde gbi skstirio bni oturup kalkarken 3kilo fazla cikiom tartida agrilarimda var adet sancisi gibi ama ara ara bazen siklasio hamilelik belirtisi olabilirmi
karnımda batmalar vardı canım anlattıklarının hepsi vardı yarın kan testi verebilirsin cıkar inşallah mutlu son olur kacıncı gun embiryosuydu

3.gün iki embriyo benm altıncı yedinci günümde çok adet sancim oldu son iki günde her kokuyu duymaya igrenmeye başladım hala öyle

karnımda batmalar vardı canım anlattıklarının hepsi vardı yarın kan testi verebilirsin cıkar inşallah mutlu son olur kacıncı gun embiryosuydu

amin cnm bnm isallh mutlu son olur 5.gun embriosuydu 2 tane verdileer ama biri cok iyi durumdaydi digeri ona gore daha az kaliteliydi sali bnm test gunum idrar testi yapsm cikmazmi

kizlar bugun guzel birgun guzel haberler aldik darisi basimiza kizlar benm transferim iptal olmustu dondurulmuslarim var cok sukur adet olmayi bekliyordum ve bugun cok sukur oldum simdi neler olucak nerden nasil baslicam bilen varmi yani transferim ne zman olur sizce

Canım. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de en kısa zamanda. Dr una sorman gerekiyor.

Canim bugun olduysan 19. Gun transferin olur 22 nisan gibi. Ilk basta alttan kontrole cagiriyorlar rahim kalinligi, yapisiklik vs var mi ne durumdasin diye. E2 ve progesteron tahlili yaptiriyorlar. Sonuca gorede ilaclara baslaniyor hemen. Estrofem verirler galiba 2 hafta. Son 5 gun kala vajinal jel, minik igneler ve estrofem e devam ettirirler. Transferden sonra da tum bunlara ilave corasprin, folik asit ve igne tedavisi verirler test gunune kadar..
Hadi bakalim sen de basladin, insallah guzel sonuclarin olur arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…