ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Sonucun harika. Benim değerlerimle birebir neredeyse. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım. Kendine bundan sonra dikkat et.
Saol canm şimdi istanbula gidiyorum sıvının yoğun olduğunu soyledi drum bakalım düştük yollara

ins canm evet benm tum islemlerim oldu ohss oldugum icin transfer iptal edilip dondurtturmustuk adet olmayi bekliyordum transfer icin bugun oldum cumartrsi randevum var merak ediyorum ignlere falan baslarmiyim die
ayni igneleri vermicek. Tutunsun diye belki progestan igne verir okadr

bu sanci bagirsaklara giren bagirtan bi sancimi kizlar :/ benm de oluyor arada ama eskiden de olurdu

Sonucum 373 yorumları bekliyorummmmmmm

masslah tebrikler canm :)) insalh guzel biseklde devam eder.

Ohss olmuşum ben resmen

Canim oncelikle tebrik ederim ohss icin uzuldum bnmde karnim com sert ve sis karnimin sisligi inmio biturlu transferimin 9. Gundeyim acaba mi diorum bnde mi ohss oldum agrilarim oluyo ozellikle ara ara giren adet sancilari gibi tutunamadilarmi acaba bebeklerim neyapmam gerektigini bilemiorum uzuluorum

Ohss olmuşum ben resmen
Olabilir canım.kullandığımız iğnelerini etkisi öyle çabuk geçmez. Ben de senin gibiydim ve dr yumoşların büyük olduğunu ve bu etkinin biraz devam edebileceğini söylemişti. Ekstradan bir hap vs kullanmadım. Şişkinlik sertlik oldu ama. Geçmiş olsun canım. Gebelik oluştuğu andan bir sonraki regl dönemine kadar şişkinlik olabilir. Sıkıntı yapma. Dr una iyice sor

Canim öncelikle teselliletin için tşk ederim.. benim perşembe g
Canim öncelikle tesellilerın için tşk ederim.. perşembe günü 5. gün embriyosu 2 adet transfer edildi.. 14 nisan test günüm.. allaha şükür hiç ohss olmamisim doktor muayene edip transfer yaptı.. sende çarşamba transfer oldun sanırım.. inşallah beraber alacaz güzel haberi :)

Aynen canim benimki de 12 nisanda
Insallah guzel sonuclar aliriz, benim de iki transfer oldu.. dr embriyolar iyi, transfer basariliydi dedi ama bakalim.. igneler kotu yaa. Proluton depot la hibor die igne vurduruyorum surekli, canim da yaniyor. Senin ilac tedavin nasil?

Son düzenleme:
Kizlarrr.. Transferimin 4.gunuydu bugun. bende hic belirti yok.. kanama , agri, akintim vs de yok. Sanki hic transfer olmamis gibiyim yani
Transferden sonra vucut sisiyorsa,ohss gibi yani... tuttu anlamina mi geliyor,bi kac kisi oyle yazmisti sanirim?

Sizlerdeki belirtiler neydi?
Transferle_ test gunune kadar neler yaptiniz??Ben ewdeyim ama surekli ayaktayim, ilk iki gun yattim sadece ve pzt gunu ise gidecegim ;(

Buara ruyamda test sonucumu gordum, negatifti.. ama nasil olur diyordum. Ama ismimi goremedigim icin bi yanlislik var benim ki pozitif olmaliydi diyorum
Insallah oyle de cikar..

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz size
sorum.olck transferin 7.gunu progestan
degerimi istedi doktor degerde 338.39 cikti
sizce nedir nasil deger bu tutunmus
olmasini gosterirmi

eeee nasil yani transferden sonra ohss olurmu transferddn once doktoryn fark etmedenmi transfer yapti bu arada gebeymisin galiba arkadasim hayirli ugurlu etsin kycagina almayi nasip etsi
Evt transferden sonra hamilede kaldığım için Ohss devam ediyo dedi dr karacigerimin civarinda sıvı varmış o sancı yapınca kuduruyom ben gecicek dedi ya bakalım

Hayr canm tutması için düşmeme gerek yok benm yumurtaliklarimin ilaçlara tepkisinden sisiom ben bnmde belirtim yoktu klasik olcak ama son günler biraz açlık öğrenme gibi şeyler ama bak hamileyim çok şükür canını sıkma dua et kendini oku bide ben o kdr yolculuk ettim hep otobüslerde şükür hiçbirşey olmadı nasipte varsa olur zaten

Ayy inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım. be
canım ben hergün folik asi
canım ben hergün folik asit 1 adet bebek aspirin progestan iğne oluyorum. çok fazla ilaç yok ama o iğne beni mahvediyo.. birde haftada bir değiştirilmek üzere koruma östrojen hormonu salgılanan bant taktılar...

Himmm hayirli olsun oncelikle, kucagina almak da nasip olsun insallah..

Ben opu da ohss olmustum, simdi hic belirti de olmayinca dedim acaba bisey mi oldu
Pzt ise baslayacagim, evle is arasi 1bucuk saat otobusle beni o da dusunduruyor. Dedigin gibi nasipte ne varsa o olur dusunmuyorum bu konuyu ama arada aklima geliyor iste ..

Canim insallah hepimizin sonuclari guzel olur. Bana folic asit yerine folio verdiler(daha cok vitamin varmis icinde) ,crinone jel ve iki adette igne var iste.. estrofem ve corasprinde var.
5_6 tane sey kullaniyorum hergun ictimmi icmedim mi unutuyorm bazen
Bant ne icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…