Biz de ptesi günü gideceğiz ikili test ve cinsiyetini öğrenmek için. Hayırlısı
ama canimCanim bugun olduysan 19. Gun transferin olur22 nisan gibi. Ilk basta alttan kontrole cagiriyorlar rahim kalinligi, yapisiklik vs var mi ne durumdasin diye. E2 ve progesteron tahlili yaptiriyorlar. Sonuca gorede ilaclara baslaniyor hemen. Estrofem verirler galiba 2 hafta. Son 5 gun kala vajinal jel, minik igneler ve estrofem e devam ettirirler. Transferden sonra da tum bunlara ilave corasprin, folik asit ve igne tedavisi verirler test gunune kadar..
Hadi bakalim sen de basladin, insallah guzel sonuclarin olur arkadasim...
ins canm bakalim artik hakkimizda hayirlisiCanim bugun olduysan 19. Gun transferin olur22 nisan gibi. Ilk basta alttan kontrole cagiriyorlar rahim kalinligi, yapisiklik vs var mi ne durumdasin diye. E2 ve progesteron tahlili yaptiriyorlar. Sonuca gorede ilaclara baslaniyor hemen. Estrofem verirler galiba 2 hafta. Son 5 gun kala vajinal jel, minik igneler ve estrofem e devam ettirirler. Transferden sonra da tum bunlara ilave corasprin, folik asit ve igne tedavisi verirler test gunune kadar..
Hadi bakalim sen de basladin, insallah guzel sonuclarin olur arkadasim...
ins canm evet benm tum islemlerim oldu ohss oldugum icin transfer iptal edilip dondurtturmustuk adet olmayi bekliyordum transfer icin bugun oldum cumartrsi randevum var merak ediyorum ignlere falan baslarmiyim dieBen erken mi gittim acaba tatlim :) ama zamaniymis doktor soyledi. Cinsiyetini öğrenmedim belli etmedi :)
ama canimmavi_su diyorki dondurulmuslarim var diyor. igne oluyormu bu surecte bilmedigimden soruyorum.. benim su sekilde oldu. takip edilip 15 gun sonra gibi uygunsa direk transfer oldu. Estrofem vitamin coraspin ve jel verir yine tabiki. mavi_su sende insallah iyi haberlerle gel bakalm :)
Ben erken mi gittim acaba tatlim :) ama zamaniymis doktor soyledi. Cinsiyetini öğrenmedim belli etmedi :)
ama canimmavi_su diyorki dondurulmuslarim var diyor. igne oluyormu bu surecte bilmedigimden soruyorum.. benim su sekilde oldu. takip edilip 15 gun sonra gibi uygunsa direk transfer oldu. Estrofem vitamin coraspin ve jel verir yine tabiki. mavi_su sende insallah iyi haberlerle gel bakalm :)
Cnmm ya cok sevindim belliydi zaten hissediodum hamile oldugunu☺allah kucagina almayida nasip etsin saglikla cnm☺Şişkinlik yaşayan arkdslar bu sancı gelince kuduruyom ben ne yapabilirim sanırım yatinca daha da mahfediyo
Et canım. Geceleri uyutmayan bir sancı hatta. Crinone jel yapıyor. Şu da bir gerçek hormonlar ayakta. Vücut hamileliğe uyum sağlamaya başlıyor. Regl olmadığımız için şişkinlik vs normal. Ama 1-2 hafta içinde geçti benim sancı. Sakın kabız olma. Midede çok sancı yapıyor gaz. Süt iç gündüz ki bağırsakların da rahatlasın. İlk haftalar aynı şeyi yaşadığım için anlıyorum seni. Geceleri kalkıp yürüyordum evde sancı geçsin diye. Ayakları yukarı dikmek de çok iyi geliyor. En azından denemekte fayda var canım.Şişkinlik yaşayan arkdslar bu sancı gelince kuduruyom ben ne yapabilirim sanırım yatinca daha da mahfediyo
Tebrik ederim canim :)12. Günüm iyimi sizce
can skintisindan kuduruyorum walla sen ne yapiosunHuuuuuuu napiyonuz hatunlarrrr
Aynen bende can sıkıntısı yarın bi daha test var ikiye katlicakmi diye dua ediyorum burayada bakıyorum kimseden ses yokkcan skintisindan kuduruyorum walla sen ne yapiosun
hayirlisi olsun canm ins katlanir dgerlerKasiklarim hareketli bu akşam batmalar çok oluyo insallah hayırlıdır
hadi guzel haberlerle gel bu arada transferden sonra agri falanmi oluyor yakan verdim sonuç birbuçuk saat snra hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?