ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Biz de ptesi günü gideceğiz ikili test ve cinsiyetini öğrenmek için. Hayırlısı

Ben erken mi gittim acaba tatlim :) ama zamaniymis doktor soyledi. Cinsiyetini öğrenmedim belli etmedi :)
ama canim mavi_su diyorki dondurulmuslarim var diyor. igne oluyormu bu surecte bilmedigimden soruyorum.. benim su sekilde oldu. takip edilip 15 gun sonra gibi uygunsa direk transfer oldu. Estrofem vitamin coraspin ve jel verir yine tabiki. mavi_su sende insallah iyi haberlerle gel bakalm :)

[QUOTE54, post: 40291081, member: 631488"] dionisya M mavi.su masum_cat daha yazamadigim karya3554 hepinize tek tek teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun çok şey öğrendim iyiki varsınız allahım hepimizin yüzünü güldürsun insallah bugün sarjim bitti tlfon şarj almadı sonucu bile çok zor yazabildim çok sağolun tsklr[/QUOTE]
Canim gozun aydın .:) cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insalh hayirlisiyla:) kednine dikkt et bu yol sadece yolun basiymis güzel tatli bir uğraş tabi ama yorucu

ins canm bakalim artik hakkimizda hayirlisi

ins canm evet benm tum islemlerim oldu ohss oldugum icin transfer iptal edilip dondurtturmustuk adet olmayi bekliyordum transfer icin bugun oldum cumartrsi randevum var merak ediyorum ignlere falan baslarmiyim die

Şişkinlik yaşayan arkdslar bu sancı gelince kuduruyom ben ne yapabilirim sanırım yatinca daha da mahfediyo

Canim tabikide kullandim, benim de ocak ayindan dondurulmus embriyolarim vardi. Subat ayinda hic bisey kullanmadim, mart adetimde 15 gunluk estrofeme basladim, son 5gunde tutunmasi icin igne, jel, estrofem kullandim ve transferim oldu...

Şişkinlik yaşayan arkdslar bu sancı gelince kuduruyom ben ne yapabilirim sanırım yatinca daha da mahfediyo
Et canım. Geceleri uyutmayan bir sancı hatta. Crinone jel yapıyor. Şu da bir gerçek hormonlar ayakta. Vücut hamileliğe uyum sağlamaya başlıyor. Regl olmadığımız için şişkinlik vs normal. Ama 1-2 hafta içinde geçti benim sancı. Sakın kabız olma. Midede çok sancı yapıyor gaz. Süt iç gündüz ki bağırsakların da rahatlasın. İlk haftalar aynı şeyi yaşadığım için anlıyorum seni. Geceleri kalkıp yürüyordum evde sancı geçsin diye. Ayakları yukarı dikmek de çok iyi geliyor. En azından denemekte fayda var canım.

Kasiklarim hareketli bu akşam batmalar çok oluyo insallah hayırlıdır

Benim sancilarim yine başladı allahım sabır versin bu gece doğru düzgün uyutmadi beni

Birşey olmaz inşallah gaz sancısı bende de cok oldu 6.haftaya kadar kızlar hala da gaz oluyor rahim genişleme yaptığı için bağırsakları geriye itiliyor çünkü ilk iki ay alışma süresi oluyor inanın psikolojik olarak normal olmuyorsunuz Ve inanın o kadar korumacı oluyorsunuz ki ben çok şaşırıyorum gece eşimin elini ayağını iteliyorum karnına dokunacak diye uykunun arasında

Hayırlısı olsun haber ver canım öyle çok ağrı yoktu gaz sancısı oldu bende transfer sonrası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…