ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Hakkaten ben gibisin
Kan degerine aldanmayin diyorlar.
Insallah ikizdir. Bu benim ilk , 12 gun sonra keseyi gormeye gitmek istiyorum.,
Haberleselim yine seninle. Yarin yine test gunun galiba
seninde benimde 5. gün embriyosu ve kaliteli oldukları için değerler yüksek olabilir 3 diye korkutmayalim kendimizi :) sen bir gör bebişi bevde rahatlarim sonra :)

seninde benimde 5. gün embriyosu ve kaliteli oldukları için değerler yüksek olabilir 3 diye korkutmayalim kendimizi :) sen bir gör bebişi bevde rahatlarim sonra :)
Senden 1 gun buyugum, bana iyi derlerse sen de gidersin

Benim arkadaşım bu hafta doğum yaptı 31.hafta ucuz gebeydi bebekler gayet iyiler ve kendiliğinden ucuz oldu kızı vardı 3kiz daha verdi Allah doktor ona da riskli olur vs dedi Allah ömür verdiyse hiçbir şey olmaz kiymam can dir diye düşündü aldırmadı ya da iğneyle düşürmedi hiçbirini durumlarida maddi olarak iyi bebekler kuvez den yarın cikacaklarmis..Benim kan değeri normal ilerliyor du ama ikiz çıktı Allah bilir güzelim keseyi görmeden içini karartma o kadar bence

Alttan muayene bana da yaptılar iki kere hiçbir sakıncası yok ve 3aya kadarda yurtdışında yapılıyormuş onlar hurafe bence olacağı varsa olur Rabbim nasip ettiyse eğer hiçbir sorun olmaz..ikili testte yapılacak yarın bana Allah korusun engelli riski var dese de yapamam öyle yarattiysa Allah o bize düşmez..diyeceğim budur olacaga çare yok demişler..

O da dogru, allah in yarattigi cana son vermek.. allah dusurmesin o duruma, hakkimda hayirlisini versin. O nasil dilediyse oyle olur. Ama biraz arastirdim da sanirim tek bebekler kan degerini ikiye katliyor, cogul gebelikler 3 e 4 e katliyormus.. saniyorum ikizler. 12 gun daha bekleyecegim sonucu ogrenmek icin.
Bakalim mevla ne eyler, ne eylerse guzel eyler..

Açıkçası ben sizin bu yüksek kan degerlerinizden sonra umitsizdim kafama çok takiliodu çünkü 35 den yükselende var bnmde 170 370 çıkınca sevindim ama sizinkileride duyunce dedim yok sanırım bide pek bulantim acikmam bunlar kalmadı diye kesin yok diyorum kese ama bugün dr bile ekranı çevirip gösterince hmn iki damla yaş öyle tuhaf oldumki ümitsizlige kapılmayın allah sağlık sıhhat versin huzur mutluluk versin cumlemize

Kızlar yanlış anlaşılmasın.. Arkadaşımın üçüzdü. Keyfi olarak 3. Bebek sonlandırılmadı. Diğer iki bebeğin yaşama şansını ve anneyi de riske attığı için iğneyle sonlandırıldı.. O kararı verirken ne kadar üzüldüğünü zaten söylememe imkan yok. Allah kimseyi o durumda bırakmasın. Yaşamayan bilemez.

Bu 10 gündür moralim bozuk. İst daki arkadaşım da tüp bebekle ikizlere hamileydi. 32. Hafta dolmadan prematüre oldular.. Kızda sıkıntı yok ama erkek olan iki defa ameliyat oldu solunumdan dolayı. Bebeğin Rengi hala mor-siyah diyor. Dua ediyorum onlar için çok. Çok sıkıntılıydı hamilelik boyunca hep yattı erken doğum riski var diye.. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Selamm kizlar benimde 8 nisan 5.gün embriosu transfer edildi 2 tane bugun 7. Günüm yurt disinda yasiyorum .burda 14. Gün kan testine cagirdi doktorum daha cok var sabirsizlaniyorum. 8. Gun kan testinde varsa cikarmi sizce benim ilk denemem

Çıkar canım. Dene gitsin. Negatif çıkarsa da gününü bekle. Tekrar yaptır. Bol şans

kizlar ltfn bisey diyin merkezi aramaya korkuyorum walla ya isaretlemeden sonra azicik ufak ufak kaygan kan gelmesi normalmi yine iptal olucak die korkuyorum ya

kizlar ltfn bisey diyin merkezi aramaya korkuyorum walla ya isaretlemeden sonra azicik ufak ufak kaygan kan gelmesi normalmi yine iptal olucak die korkuyorum ya
canım işaretleme den sonra kanama tabiki normal sonuçta oraya kameralı bi demir giriyor. sen antibiyotik verdiyse onu kullan mikrop kapmasın..

kizlar yarin haplara ve fitile e basliyorum ins sabahtan cumartesi yi bekliyorum hayirlisinla transfer icin
ayrıca sana niye fitil verdi bunlar.. bana yumurta toplamadan sonra progestan iğne verdiler hergün kalçadan oluyordum test yaptırıp pozitif çıkınca fitile geçtik.herkese ayrı uygulama yapıyorlar

Kızlar prensesler geliyorbiri kesin kız dedi diğerinden çok emin olamadı ama kız gibi dedi cadilar adamı ne ugrastirdi
oyy maşallah kuzucuklara... çok güzel haber 13 haftada belli oluyo demek canım.. ne güzel kız annesi olmak ayrıcalıktır. bişey soracam cnm karnın biraz buyudumu 3.5 aylıksien sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…