ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

oyy maşallah kuzucuklara... çok güzel haber 13 haftada belli oluyo demek canım.. ne güzel kız annesi olmak ayrıcalıktır. bişey soracam cnm karnın biraz buyudumu 3.5 aylıksien sanırım

İnşallah hayırlısı olsun dedim hep..Karnım büyüdü valla zaten kiloluyum gobegime vardı ama sert ve yuvarlak bi karnım var bugün tartı da Öne egilmeden öyle dümdüz bakınca tartıyi ve ayaklarımı goremiyordum

Hmm kızlar rahat içerde demek. zaten kız olunca karın geniş olurmuş. maşallah allah tamamını erdirsin canım. ya karnın büyüklüğünü şu yüzden sordum. beninde ikiz büyük ihtimal ben işyerimë 4 ay olana kadar söylemek istemiyorum da o yüzden.. ben çok kilolu değilim 62 kiloyum boyunda orta ama hani bariz ortada ise 3 ay olunca söyliycem

ayrıca sana niye fitil verdi bunlar.. bana yumurta toplamadan sonra progestan iğne verdiler hergün kalçadan oluyordum test yaptırıp pozitif çıkınca fitile geçtik.herkese ayrı uygulama yapıyorlar
yumurta toplamadan sonra bana progeatan igne verdiler ama ben cok hastalanjnca hersey tamamen iptal edil 2 aydir ben transfer bekliorum olsun die dunde isaretlemeye gdince sana fitil veriyorum dedi totem mi ne bisey dedi yaptik die bende sordum igne yok vermiyorum sana dedi ama bu verdigi fitil de progestan igneyle es degermis gerisini bilmiyorum walla cumartesi yi iple cekiyorum hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim

Ya bana transferden beri progestan iğne verdiler dr 8 12 ye kdr devam dedi kalcalarim mosmor yatamiorum ama napiyim onlar iyi olsunlar

Hmm bende test yaptırıp sonucu söyledim progestan iğne in fitilini verdi günde 3 defa vajenden yapıyorum. Aşırı baş dönmesi sersemlik yapıyo. ise başlayınca çok zor olacak ama bakalim. bAna kalsa crinone jel daha iyi ama bilmiyorum kafama görede değiştirmek istemiyorum.

hadi bakalım az kalmış cumartesi ye Allahım güzel sonuçlar nasip etsin cnm.. takipteyim seni :)

Ya bana transferden beri progestan iğne verdiler dr 8 12 ye kdr devam dedi kalcalarim mosmor yatamiorum ama napiyim onlar iyi olsunlar
canım banada yumurta toplama günü progestan iğneye başlayıp test yapana kadar yani yaklaşık 17 gün kullandım. ama test yapınca progestanin fitil ine geçtik. bilmiyorum aslında iğne daha etkili aslında ama zahmetli işte kalçalar bize oluyo morariyo falan. keşke crinone jel verseler en iyisi ve konforlusu o

Ben hem iğne hem crimino jel e devam ediyorum

Ben hem iğne hem crimino jel e devam ediyorum
hadi ya oda iyiymiş.. iğneyi 1 tüp mü yapıyorsun. ben 2 tüp 1 siringada vuruluyordum. ama artık acaba günde 3 defa 200 mg kapsül yeterli olur mu yaa. bende ilk tedavimde crinone jel kullanmıştım çok faydası vardı etkiliydi.. kafama takıldı bu progestan fitil çok ucuz 10 günlük kullanım 30 lira. Crinone baya pahalı ve etkiliydi... hayırlısi canım herkes için.. sen ne zaman kalp atımı için gideceksin

ben Aslında tek istedim çift olunca riskli diye. ama doktor garanti olsun çift koyalım dedi hayırlısı canım. Özel merkezler çift istersen koyar
27 yasiNdayim bende ilk denememiz tabi umutlar yuksek doktorunun dedigi gibi garanti olsun dusuncesi var bendede konusucam bakalim doktorumla

ins canm rabbim yuzumuze gulsun

kizlar kafami karistirdiniz ya ben igne falan istememezlik yapmadimki ben igne verilcek sandim fitil deyince sasirdim doktorla konussammi acaba ama ozman da kizmasin yani kizmazda off ne bilim ya ilk igne vermislerdi simdi fitil ne bilim ya

kizlar kafami karistirdiniz ya ben igne falan istememezlik yapmadimki ben igne verilcek sandim fitil deyince sasirdim doktorla konussammi acaba ama ozman da kizmasin yani kizmazda off ne bilim ya ilk igne vermislerdi simdi fitil ne bilim ya
Vardır onunda bi bildiği elbet bizim kadar birşey biliodur belki başka iğne kullandirir belki sana fitil uygundur bilemeyiz ki bnce dr una güven

Progestan 50mglik ampul hergün tek vurduruyom bide bende yeni öğrendim siyah uclu iğne alın bnm kalcalarim mahvoldu yatamiyom

Çok faydası oluyo derken nasıl anliyosun faydasını ben ilk kullaniyom ilk tedavim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…