ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Ewt canım. Bölünebilme oluyor. Arkadaşımın da üçüzdü. Ama iki bebeği tehlikeye atıyor diye anne karnında sonlandırdılar iğneyle. O da çok üzülmüştü ama şimdi bebekler 4 yaşında bir kız bir erkek. Keseler görünmeden sıkma canını. Her şey olacağına varıyor

Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bisey sorucam ama 2 adet embriyo transfer edildi demissin ya yaşa mi bagli iki adet embriyo transfer edilmesi
Walla bana kimse sormadı kaç tane transfer edelim diye. Dr 2 tane olsun dedi :) yaşım 34. İlk denemede tuttu şükür. Oğluşumla devam ediyoruz :)

Ikizlere bisey olmadi ozmn oyle mi? Kurtaj mi, nasil bi uygulamaydi acaba?

Son düzenleme:
Ikizlere bisey olmadi ozmn oyle mi? Kurtaj mi, nasil bi uygulamaydi acaba?

Günaydın canlar dün bebisimi gördüm doktorum çok sasirdi şimdiden böyleyse yandın dedi kıpır kıpır taklalar atiyo neler neler rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları

Kızlar kese cifttttttttt Ayyy inanamıyorum yaaa

M mezig623 Kürtaj olmadı. Özel bir spekulum yoluyla sanırım iğneyle sonlandırıldı 3. Bebek. İkizler 4 yaşında şimdi.. Sağlıklı maşallah.
karya3554 çok sevindim. Ben de hareketlerini görünce çok ağlamıştım.. Sonra da kahkaha atmıştım.elleri ayakları vızır vızır hahaha... Maşallah hepsine.
mesa54 çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsun.

Oleyy sevindim simdi, insallah ikizdir de o islemlere bile gerek kalmaz..
Cok sagol..

Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bisey sorucam ama 2 adet embriyo transfer edildi demissin ya yaşa mi bagli iki adet embriyo transfer edilmesi
ben Aslında tek istedim çift olunca riskli diye. ama doktor garanti olsun çift koyalım dedi hayırlısı canım. Özel merkezler çift istersen koyar

Kizlar simdi merkezi aradim.
11.Gun degerim 731
13.Gun degerim 2560 dedim.
Oo degerin cok iyi dediler. Ikiz mi üçüz mudur dedim? Ultrasona girmeden bilemeyiz ikiz mi üçüz mu dedi. Kan degerinin anlami yok suanda, embriyo kalitesine gore deger artabilir dedi ,kimi iki kat artar kimi üç kat artar dedi.
Ultrason gunume 12 gun kaldigina gore, beklemekten baska caremiz yok..
Insallah ikizdir, saglikla kucagimiza da alabiliriz..

Canim bilmiyorum çift transfer olduma ama 3 bile olursa diye korkuyorum çünkü çoğul gebelik riskli Allah hayırlı olanı versin...seninde mi ikiz di :)

Canim suan seninle aynı durumdayız ve bende senin gibi çok korkuyorum.. biliyosun beraber transfer olmuştuk 1 gün ara ile.. benim de 12. gü değerim 1271 çıktı 2 ay oluncaya kadar kese ve kalp atımı na gitmiycem.. ilk tedavimden deRS oldu bana. duyulmuyor diye alttan kurcala babam kurcala.. ben 2 ay im dogunca gidicem kalp atımı için ozaman çift mi tek mi göreceğiz.. sen ne zaman kontrole gideceksin

İnşallah 2 den fazla değildir çünkü çok olmasi değil bebeklerin sağlığı gelişimi bizi korkutuyor .. Allahım bizim gibi olanlara hayırlısıni ver yarabbim

Canm 6. Haftan bitmemiş daha erken dedi kalp atışı için kan verricem yarn aç gel dedi iki tane kese var dedi o kadar devlete gittim zaten

Canm 6. Haftan bitmemiş daha erken dedi kalp atışı için kan verricem yarn aç gel dedi iki tane kese var dedi o kadar devlete gittim zaten
canım benim çok sevindim. 8 hafta solunda git her hafta Ultrasona gitme bebeğe zararlı.. Allah tamamına erdirsin cnm tekrar hayırlı olsun

Hakkaten ben gibisin
Kan degerine aldanmayin diyorlar.
Insallah ikizdir. Bu benim ilk , 12 gun sonra keseyi gormeye gitmek istiyorum.,
Haberleselim yine seninle. Yarin yine test gunun galiba

Hakkaten ben gibisin
Kan degerine aldanmayin diyorlar.
Insallah ikizdir. Bu benim ilk , 12 gun sonra keseyi gormeye gitmek istiyorum.,
Haberleselim yine seninle. Yarin yine test gunun galiba
yok tatlım bana tekrar test yap demedi. xaten değerin güzel yapma artık dedi.. 15 gün sonra gel kese ve kalp atışı için dedi ama ben ayin 14 gibi giymeyi düşünüyorum tam 2 ayimiz dolsun. ilkinde çünkü kalp atışı duyamamisyim ve psikolojik olarak cookmustum ve sonra gelişmesi bebeğim . Bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum bekliycem sonuçta annelerimız bizi ultrason da hoc görmüş mu onlar evde dogurmus Allah büyüktür. tamam Haberleşelim cnm mutlaka.. sen nerde tedavi olmuştun yine unuttum.. uzun yol gittiğini biliyorum ise gitmek için. bende 15 gün sonra işbaşı yapıcam otobüsle gidicem Allah yardımcımız olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…