Cnm ya niye idrar testi yaptn.daha o gun soyledm sana bende pozitif sonuc verdi yanls yere..hic guvenmiyorum ki idrar testi icin coook erken..hemde dijitale cok para vermssndr bos yere..keske kan verseydin bisiler cikardi..bosu bosuna kendini yipratiosun aglama lutfennkizlar dayanamayip idrar testi aldirdim su en pahalilardan dijitalmiymis neymis yaptim bu dijitaldan daha once hic yapmadgim icin bir sevinc bir sevinc kendimi paraladim oldu die aglaagla maf oldum minletide ayaklandirdim hemen alip eczaneye goturduler o dijitali eczacidan kocaman bir negatifffff duydum teli kapattim eczaci demiski abi bu normal gebelikler icin hafta hafta gostergeli buu 1 haftalik sa 1 cizgi 2 haftaliksa 2 cizgi cikar bunda bu tup bebek ler icin gecerli deilki demis gununu beklesin demis ama benm yinede umutlarim bitti
Ooo cnm benm test gunun persembeymis zaten bosyere uzulme bence simdiden cikmasi imaknsz:)iyiyim kizlar dayanamayip yaptim iste bir esseklik pisman da olmadim degil hani ne yapalim kaderde kismette negatif i gormek varsa gorcez ama brkliyorum persembeyi asil sonucu persembe dicek bana
Ooo cok var daha canim:)iyiyim kizlar dayanamayip yaptim iste bir esseklik pisman da olmadim degil hani ne yapalim kaderde kismette negatif i gormek varsa gorcez ama brkliyorum persembeyi asil sonucu persembe dicek bana
Ay boşver ya hemen neden üzüldün. Yarın yap sonraki gün yap. Test Gününe kadar yap. Çıkmaması normal.kizlar dayanamayip idrar testi aldirdim su en pahalilardan dijitalmiymis neymis yaptim bu dijitaldan daha once hic yapmadgim icin bir sevinc bir sevinc kendimi paraladim oldu die aglaagla maf oldum minletide ayaklandirdim hemen alip eczaneye goturduler o dijitali eczacidan kocaman bir negatifffff duydum teli kapattim eczaci demiski abi bu normal gebelikler icin hafta hafta gostergeli buu 1 haftalik sa 1 cizgi 2 haftaliksa 2 cizgi cikar bunda bu tup bebek ler icin gecerli deilki demis gununu beklesin demis ama benm yinede umutlarim bitti
tamam canm kayinpeder ve babam ayri bir dert ortaklariCanım moralin bozulmasın kan testi yaptırmadan peşin hüküm verme kuzum
ben sana demedim mi idrar kesinlikle yapma diye yapacaksan pazar günü kan ver anca çıkar dedim ya bukadar insan tecrübesini konuşuyor boşuna morel bozdun.. Bari gidip kan verseydin idrar adetin 15 gün geçince cikiyo ancaiyiyim kizlar dayanamayip yaptim iste bir esseklik pisman da olmadim degil hani ne yapalim kaderde kismette negatif i gormek varsa gorcez ama brkliyorum persembeyi asil sonucu persembe dicek bana
off sorma canm ya pisman oldumben sana demedim mi idrar kesinlikle yapma diye yapacaksan pazar günü kan ver anca çıkar dedim ya bukadar insan tecrübesini konuşuyor boşuna morel bozdun.. Bari gidip kan verseydin idrar adetin 15 gün geçince cikiyo anca
takma artık kafana perperşembe ye bişey kalmadı sabırlı ol.. doktorlar bile kan testi yaptir diyo idrar da çıksa idrar yaptir der.. çok istersen idrar testini bebek 2 ay olunca yap 2 çizgiyi gör içinde kalmasın. hadi iyi haberlerini bekliyoruz :)))off sorma canm ya pisman oldum
evet cnm gercekten haklisin hem parama hem morelime yazik ettim gercekten yaptik bir cahillik neyseki cabuk atlattim morelim guzel suanda desteginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum bu arada birsey daha sorucam sizlere 12 gun boyunca hep yatmadiniz dimi ben kalkiyorum evin icinde dolasiyorum birsey yapiyorum ufak ufak kendimi yormamak sartiyla yanlis yapmiyorum umarim dimi sokaga hic cikmadim meseala merdivenlerden dolayi benm hep yatican die bisey yok yani dimi korkuyorum da yanys lütfen böyle basit hatalar yapma birdaha.. tamam hepimiz
takma artık kafana perperşembe ye bişey kalmadı sabırlı ol.. doktorlar bile kan testi yaptir diyo idrar da çıksa idrar yaptir der.. çok istersen idrar testini bebek 2 ay olunca yap 2 çizgiyi gör içinde kalmasın. hadi iyi haberlerini bekliyoruz :)))
ooo ben hic oyle yapmadim kalkim dolastim yattim yine kalktim bugun biraz can skintisindan is bile yaptim ben sanirim koruyamadim onlari ayy ben nie bole oldum evet bakan var saolsun ama ben rahat durmadimki hic ya off ins meleklerim benimledirevin içinde dolaş tabi ama ben 2 si transfer olmuştum be hala evdeyim yatıyorum ve ay sonuna kadar da yatacagim izinliyim sonra ise devam
Bna kalsa zaten evdesin yatmadi tavsiye ederim. 1 saate bir falan kalkip tuvalete giymek icin bir evi dolaşıp hep geri yattım hiç evde is yapmadım. bence sende yapma nasilsin sa bakan bar yanında.sevgiler.canım
yok canm ben 6 gun paso yattim is falan yapmadim bugun 7 gun benm yat yat basagrisi yapti bana die bugun ufaktan oyalaniyim dedim toz aldim alt tarafi o kadar ama ben evin icin de dolandim yemege mutfaga gittim wc ye gittim bu kadar ins bu kadardan da bisey olmaz biraz da nasip kismet isleri biliyosunuzAhh kizlar ahh simdi okuyunca dusundmde ben neler yapmstmkibristan donerken ucagi kacirdk diye kostur kostur ordan oraya elimde iki uc poset vardi ve hayatmin en agir gribiydi hastaydm havaalanina kosa kosa gttkki ucak daha gelmemisti bile...herseyde bi hayir var kesinlikle...sonra eve geldim yattimda ne oldu...olan olmstr bile o anda...kizlar bide trabsferden hemen sonra yataga yuruyerek gttm biliomsnz?doktor bisi olmaz kalk yuru git dedi;( tecrubesizlik yemin ederim.ne bi surgu verdiler ne bisey..wc ye gttm 15 dk sonrada...simdi bunlara izin vermicem tecrube oldu...
canım olmadı ama.bu sefer dikkat et . mutlaka 4 gün yat derim maliyeti neyse otelde kal fakat 4 gün yat doktorum 4 gün önemli tutunduktan sonra kolay kolay düşmez demişti. Allah yardımcin olsun canımAhh kizlar ahh simdi okuyunca dusundmde ben neler yapmstmkibristan donerken ucagi kacirdk diye kostur kostur ordan oraya elimde iki uc poset vardi ve hayatmin en agir gribiydi hastaydm havaalanina kosa kosa gttkki ucak daha gelmemisti bile...herseyde bi hayir var kesinlikle...sonra eve geldim yattimda ne oldu...olan olmstr bile o anda...kizlar bide trabsferden hemen sonra yataga yuruyerek gttm biliomsnz?doktor bisi olmaz kalk yuru git dedi;( tecrubesizlik yemin ederim.ne bi surgu verdiler ne bisey..wc ye gttm 15 dk sonrada...simdi bunlara izin vermicem tecrube oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?