cnm yarin giderim die dusundum yarin ola hayr olaM mavi.su canım bugün özel bir hastaneye git ve lütfen test yaptir kan ver rahatsızım Midem ağrıyor ama gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de zaten bugün 8.gün ben 7.gün yaptırdım çıkmıştı 3.gün embriyo idi.kendini de var sa bebisi de strese sokma lütfen Allah aşkına git eşinden habersiz bile olur hepimiz geçtik korkunun ecele faydası yok haber bekliyorum.
M mavi.su canım bugün özel bir hastaneye git ve lütfen test yaptir kan ver rahatsızım Midem ağrıyor ama gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de zaten bugün 8.gün ben 7.gün yaptırdım çıkmıştı 3.gün embriyo idi.kendini de var sa bebisi de strese sokma lütfen Allah aşkına git eşinden habersiz bile olur hepimiz geçtik korkunun ecele faydası yok haber bekliyorum.
M mavi.su canım bugün özel bir hastaneye git ve lütfen test yaptir kan ver rahatsızım Midem ağrıyor ama gebelik şüphem var ilaç alamıyorum de zaten bugün 8.gün ben 7.gün yaptırdım çıkmıştı 3.gün embriyo idi.kendini de var sa bebisi de strese sokma lütfen Allah aşkına git eşinden habersiz bile olur hepimiz geçtik korkunun ecele faydası yok haber bekliyorum.
aynen inan bende senn gibi takmiyodum kafaya neguzel ne olduysa oldu biranda umitsiz vakaya donustum ben ne guzel pozitiftim hep ya bende de belirti yok allahim buyuktur belkide supriz olur insM mavi.su canım ben doğru düzgün belirti yaşamadım ki ınan hafif batmalar vardı sadece takmadim olacak mi olmayacak mi ben yatmadim da İki gün zor yatırdılar beni Allah ol dediyse olur dedim Zorlanacak iş felan yapmadım arabayla yegenimi bile görmeye gittim üçüncü gündu 15dklik mesafeye kabız olmamaya gayret ettim Biz vesile sunuyoruz Rabbime ol derse olur hayırlısı ile inşallah olacak icini ferah tut olmazsa da nasip ne yapalım...inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum..kendini uzme
amin cnm inan bende bilmiyorum kanama iyimidir kotumudur bilmiyirum bugun dusunmekten inan hala kalkmadim yatktan kendi kendimi hasta ediyorum aslinda resmen dinliyorum kendimi batma varmi yokmu die sen sen ol sakin gunun gelmeden idrar tahlili yapim deme bana ne olduysa dun o idrar testinden aldigin negatif sonuctan sonra olduBide Kabızlık yok ama çatlıcak derecede şişkinliğim var Allah'ım sen hepimize yardım et.
Kızlar 3. Gün benimde. Aşırı akıntı olmaya başladı bende. Kanama falan yok. Hayırmıdır ki bu ya?[/QUOTE bende akinti falan da yok bunuda bilmiyorum iyimi kotumu
Yaptım bende negatif çıktı bendede. Ama kesin olan kan tahlili. Tutacağı varsada biz böle Şeyler yaptıkça tutmaz die düşünüyorum. Allah sabır versin bize. Çık sende yataktan hava güzel kendini yormadan hava al biraz. Moral depola.amin cnm inan bende bilmiyorum kanama iyimidir kotumudur bilmiyirum bugun dusunmekten inan hala kalkmadim yatktan kendi kendimi hasta ediyorum aslinda resmen dinliyorum kendimi batma varmi yokmu die sen sen ol sakin gunun gelmeden idrar tahlili yapim deme bana ne olduysa dun o idrar testinden aldigin negatif sonuctan sonra oldu
Ama canim bu sekilde piskolojini bozmaktan baska hic bir sey yapmazsin. Surekli olumsuzluk ariyorsun, bu saglikli bir ruh hali degil ve yazdiklarindan iyi olmadigini dusunuyorum, hadi cik yataktan temiz hava al, esinle dolas . Dagit kafani tatlim.amin cnm inan bende bilmiyorum kanama iyimidir kotumudur bilmiyirum bugun dusunmekten inan hala kalkmadim yatktan kendi kendimi hasta ediyorum aslinda resmen dinliyorum kendimi batma varmi yokmu die sen sen ol sakin gunun gelmeden idrar tahlili yapim deme bana ne olduysa dun o idrar testinden aldigin negatif sonuctan sonra oldu
evet o idrar testini yaptigimdan beri ruhen coktumAma canim bu sekilde piskolojini bozmaktan baska hic bir sey yapmazsin. Surekli olumsuzluk ariyorsun, bu saglikli bir ruh hali degil ve yazdiklarindan iyi olmadigini dusunuyorum, hadi cik yataktan temiz hava al, esinle dolas . Dagit kafani tatlim.
ciktim ciktim yatmiyorum ya off yeter olursa olur ya olmazsa olum yok ya nebyapim ins olmustur ama :))))Yaptım bende negatif çıktı bendede. Ama kesin olan kan tahlili. Tutacağı varsada biz böle Şeyler yaptıkça tutmaz die düşünüyorum. Allah sabır versin bize. Çık sende yataktan hava güzel kendini yormadan hava al biraz. Moral depola.
Aynı şeyi söylemişiz senle. Bende ormana gittim temiz hava aldım. Oksijen depoladım. Cumartesi test Gününü bekliyorum. Gene sizlerin yaşı daha küçük. Ben olmuşum 34 gitgide umutlar tükeniyo ama hala uğraşıyorum. AAma canim bu sekilde piskolojini bozmaktan baska hic bir sey yapmazsin. Surekli olumsuzluk ariyorsun, bu saglikli bir ruh hali degil ve yazdiklarindan iyi olmadigini dusunuyorum, hadi cik yataktan temiz hava al, esinle dolas . Dagit kafani tatlim.
ciktim ciktim yatmiyorum ya off yeter olursa olur ya olmazsa olum yok ya nebyapim ins olmustur ama :))))
Canim ben de 35 im yanliz degilsin:)) hakkimizda hayirlisi artik.Aynı şeyi söylemişiz senle. Bende ormana gittim temiz hava aldım. Oksijen depoladım. Cumartesi test Gününü bekliyorum. Gene sizlerin yaşı daha küçük. Ben olmuşum 34 gitgide umutlar tükeniyo ama hala uğraşıyorum. A
Yaşın güzelliğinde sıkıntı yok yumurta sayılarında bazende kalitelerinde sıkıntı oluyorr kendinize :)Ben de 35 im :) yaşa niye takılıyorsunuz.. Gayet güzel bir yaş. Olumsuzluklardan uzaklaşıp güzel telkinler verin kendinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?