ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Evet 2 embriyo konuldu canım. doktor büyük ihtimalle ikiz dedi ama yarın gidicem doktora ilk defa ultrason da göreceğiz nasip olursa canım. seninde mi ikiz :)
Keşke canım ama benim tedavi başlanmadı Daha haziranda olcak da bilmiyorum burda iki koyuyorlarda fransadayım ben heralde ilkini tek ikinciye iki koyuyorlar bu ay sonu randevumda sorcam fikir almak için soruyorum hep

anladım 5..seni dikiş iyileşti mi iyisin inşallah

Canım biraz gıdıklandim ama kaynadı heralde 3gun kadar damlama şeklinde kanama oldu onun dışında iyiyim karnım büyüdü kızlar sanırım her gören ayy nasıl buyumusun diye tepki veriyor birde burnumun büyüdüğünu söyleyen çok hamilelik yüzünün oturduğunu söylüyor zorlanmaya başladım 2 gündür..

iyileşmene sevindim canım..
ha bu arada masallah 4 aylık oldun büyüsün boşver :) allahim kucağında görmeyi nasip etsin

Keşke canım ama benim tedavi başlanmadı Daha haziranda olcak da bilmiyorum burda iki koyuyorlarda fransadayım ben heralde ilkini tek ikinciye iki koyuyorlar bu ay sonu randevumda sorcam fikir almak için soruyorum hep
iki koysun falan diye sartlama canim. inşallah seninde güzel haberlerini buradan duyarız. Allah yardımcin olsun

Günaydın kızlar.. Herkese mutlu, huzurlu, bol bebişli haftalar diliyorum. Güzel haberler almaya devam...

Slm herkese güzel bir hafta diliyorum kızlar..
bugün 4 te ultrason muayenem var.. bakalım ilk kez göreceğim kalp ve keseyi..
inşallah güzel haberler ile dönerim.
Allahim guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canim. Allah bize de gormeyi nasip eder insallah :)

Kızlar bi tane minik bir kalp gördük.. doktor hersey yolunda yeri güzel dedi. çok duygulandim.. kan değerlerim çok yüksekti doktor da bizde ikiz bekliyorduk ama tek vardı. çok şükür allahim a hep hayırlısıni isterdim çok mutluyum. Allahım inşallah herkes bu duyguları yaşar..

Masallah canim, Allah tamammna erdirsn , Allah bizede nasip kalp atisini duymayi , simdi rahatlamissindir

O kıbrıs ta sanırım yarın olacak dua edelim dcu için kızlar inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla dogsun Allah herkese nasip etsin bu duyguları...
Benden önde giden hamis hanımlar birşey sormak istiyorum arada böyle tekme atılıyor ya da karnını biri bi anda itiyor gibi hissediyorsunuz?böyle anlık oluyor birde bazen balık dönüyor gibi mi..hissediyor muyum onlar benim prensesler mi kas ya da bağırsak ağrısı mi bilemedim..

valiente canım inşallah Allah ol dediyse olur..temennim ve dualarim bu yönde hakkında hayırlı olan neyse onu versin Rabbim...kalbini ferah tut kuzum esin fetih suresi okusun veya büyüklerden konuyu bilen varsa arayıp soyle..dua edeceğim.. çarşamba günü hidrellez..Allah tan sana da bir bebek vermesini dileyip beşik yapacağım gül dalına...batıl belki ama ne bileyim...geçen sene kendime yapıp aglamistim yok diye bu sene O günleri düşünüp sukrederek ağlıyorum...Allah herkese yaşatsin bunu kimseyi evlatsiz bırakmasın...

Canım ben de ilk 23 nisanda böyle şeyler hissettim. İçimde balık dönüyor gibi. Aynı zamanda da göbek altı seğiriyor sürekli. Dr hissedilmez demişti. Ama bir haftadır ayaklarının kıpırtısını hissediyorum. Sabahları özellikle. Böyle sızıya yanmaya benzer iğne iğne gibi :) anlatılmıyor ki nasıl desem :))))

Bende o alt kısımda segirmeyi hissediyorum canım birde benim bazenn karnım sağ tarafa gidiyor üstten bakıyorum bazen sol tarafa prensesler pek afacan..hele soldaki geçen ultrasonda sagdakini n kafasında oturuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…