ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

kizlar bisey sorucam 30 nisanda negatif sonuc aldim bugun de regl oldum acaba bu regllimle dondurulmuslarim la bu ay devam edebilirmiyim yoksa beklememmi gerekiyo

kizlar bisey sorucam 30 nisanda negatif sonuc aldim bugun de regl oldum acaba bu regllimle dondurulmuslarim la bu ay devam edebilirmiyim yoksa beklememmi gerekiyo
Normalde ortalama 2 ay bekletiyor dr lar. Rahim kendini toparlasın, dinlensin diye. En doğrusu zaten bu bence. Dr una sormalısın tabi.hazır regl olmuşken dr una git ..hem seni kontrol etsin hem de kafanda soru işareti kalmasın canım

Son düzenleme:
Aynen bugün benim için çok stresli bir gündü işyeri hamilelik dolayısıyla yerime müdür bakıyor onu öğrendim kızlar biliyor gibi hiç durmadı hala da anne biz varız boşver dercesine oynuyorlar..

valiente canm hayirli olsun ins hayirli sonuc alirsin dikkat et kendine persembe benm de randevum var negatif sonuctan sonra ilk kez gorusucem doktorumla bakalim neeler olucak rabbim hayirlisini versin ne veriyosa bu ay yapalim derse transferi bende yaptircam bakalim oluyosa tabii

Cn
cnm cokk saol:)olur bence seninki donmuslarla olmstu zaten bence bu ay baslarsnz diye dusunuorm...insallah hayrlisi olsn hakkmzda

Aynen bugün benim için çok stresli bir gündü işyeri hamilelik dolayısıyla yerime müdür bakıyor onu öğrendim kızlar biliyor gibi hiç durmadı hala da anne biz varız boşver dercesine oynuyorlar..
Sen doguma kadar hep izinli mi olucaksn cnm?bosver bence hic stres olma kizlarn var yaninnda:)uzulursen onlarda uzulur

Cnm transferm gerceklesti.2 tane dondurulms 1.kalite 3.gun embroyisu.bakalm kismet :)simdi hastanedeym bu gece hastanede yatip yarin eve donucem
ay canım çok sevindim. hadi hayırlısı. bebişlerine iyi bak. habersiz bırakma bizi. bol bol dinlen.

ay canım çok sevindim. hadi hayırlısı. bebişlerine iyi bak. habersiz bırakma bizi. bol bol dinlen.
Tmm cnm:)valla dinlenmek cok kolay olmuo benm isim geregi..yani izin cok kullandm artk ..2 gun alabldm ..bide bilmio patronm bahan3 uyduruorm durmadan..ama bu sefer havaalaninda filam cok kostrmadm.smdi eve gidiorm bugun boyuncada yatarm yarin is mecburdoktorda calsmamsa sknti olmadgni soluo zaten..bide masa basi isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…