hadi hayirlis cnm ins rabbim bu sefer nasip ederde sende bize umut olursun ben dun regl oldum suan adet sancisindan maf oldum mafYok cnm bugun olucak..14.30da ucaktan inicez 3 .4 gbi olacak sanrm ..ayy cok heyecan basti smdiden
Insallah cnm..rabbim gonlumuze gore verir insallah..tahnin edebiliorm bennde cok kotu oldu reglm..hadi hayirlis cnm ins rabbim bu sefer nasip ederde sende bize umut olursun ben dun regl oldum suan adet sancisindan maf oldum maf
Sağol canım. doğru diyosun..M mrymbeyaz34 Allah tamamına erdirsin tek çift hiç mühim değil..
Allah yardımcin olsun canım. mutlaka 3 veya 4 gün orda kalın otelde falan.. inşallah güzel sonuçlar alırız senden de...Yok cnm bugun olucak..14.30da ucaktan inicez 3 .4 gbi olacak sanrm ..ayy cok heyecan basti smdiden
Normalde ortalama 2 ay bekletiyor dr lar. Rahim kendini toparlasın, dinlensin diye. En doğrusu zaten bu bence. Dr una sormalısın tabi.hazır regl olmuşken dr una git ..hem seni kontrol etsin hem de kafanda soru işareti kalmasın canımkizlar bisey sorucam 30 nisanda negatif sonuc aldim bugun de regl oldum acaba bu regllimle dondurulmuslarim la bu ay devam edebilirmiyim yoksa beklememmi gerekiyo
Kizlar skisik bi sekilde transferi bekliorm.hastanedeyim..bana sans dileyin neolur..hamile arkadaslarm lutfen duanizi eksik etmeyin bizlerden
Canım naptın merak ettim.Kizlar skisik bi sekilde transferi bekliorm.hastanedeyim..bana sans dileyin neolur..hamile arkadaslarm lutfen duanizi eksik etmeyin bizlerden
Cnm transferm gerceklesti.2 tane dondurulms 1.kalite 3.gun embroyisu.bakalm kismet :)simdi hastanedeym bu gece hastanede yatip yarin eve donucemCanım naptın merak ettim.
Saol cnm benm..prensesler nasil?hissesidsun dmi artikvaliente canım hayırlısı olsun inşallah hakkında güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
cnm cokk saol:)olur bence seninki donmuslarla olmstu zaten bence bu ay baslarsnz diye dusunuorm...insallah hayrlisi olsn hakkmzdavaliente canm hayirli olsun ins hayirli sonuc alirsin dikkat et kendine persembe benm de randevum var negatif sonuctan sonra ilk kez gorusucem doktorumla bakalim neeler olucak rabbim hayirlisini versin ne veriyosa bu ay yapalim derse transferi bende yaptircam bakalim oluyosa tabii
Sen doguma kadar hep izinli mi olucaksn cnm?bosver bence hic stres olma kizlarn var yaninnda:)uzulursen onlarda uzulurAynen bugün benim için çok stresli bir gündü işyeri hamilelik dolayısıyla yerime müdür bakıyor onu öğrendim kızlar biliyor gibi hiç durmadı hala da anne biz varız boşver dercesine oynuyorlar..
ay canım çok sevindim. hadi hayırlısı. bebişlerine iyi bak. habersiz bırakma bizi. bol bol dinlen.Cnm transferm gerceklesti.2 tane dondurulms 1.kalite 3.gun embroyisu.bakalm kismet :)simdi hastanedeym bu gece hastanede yatip yarin eve donucem
Tmm cnm:)valla dinlenmek cok kolay olmuo benm isim geregi..yani izin cok kullandm artk ..2 gun alabldm ..bide bilmio patronm bahan3 uyduruorm durmadan..ama bu sefer havaalaninda filam cok kostrmadm.smdi eve gidiorm bugun boyuncada yatarm yarin is mecburay canım çok sevindim. hadi hayırlısı. bebişlerine iyi bak. habersiz bırakma bizi. bol bol dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?