Yok o kadar çok olmasın. Azı karar çoğu zarar her şeyin. Bir dilim yeter. Yemeyene de bir şey olmuyor sonuçta. Kararında olsun yeter. Takma kafana rahat ol. Bol su iç mutlaka.Cnm ya ben gunde yarim ananas yiyorumhemen azaltayim ozaman..bol bol yeyin diolar..napicami sasrdm
Çok teşekkür ederim hepimiZ inşallah yavrularımızı kucağımıza alırızAllah tamamına erdirsin canım.. degerlerin güzel. inşallah gusel haberler bekliyoruz
Sayfada tüm arkadaşlarımızın yorumlarını tek tek okudum .umarım senden de güzel haberler bekliyoruz dualarımız seninleCnm transferm gerceklesti.2 tane dondurulms 1.kalite 3.gun embroyisu.bakalm kismet :)simdi hastanedeym bu gece hastanede yatip yarin eve donucem
Cnm bana gore cuma test gunum:)10.gunum oluo:)transfer gununu saymadan yani 10.gunm oluo..Allah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tattirsinvaliente canım haftaya cuma mi test günün?
Saol cnm cok teskkredrm insallah ...Sayfada tüm arkadaşlarımızın yorumlarını tek tek okudum .umarım senden de güzel haberler bekliyoruz dualarımız seninle
Âmin inşallah.16.günüm 22 nisanda transferim oldu tedavi sürecim herşey çok güzel geçti sadece 6 gün gonol f 300 Üİ kullandım. Üç yumurtam vardı hepsi döllendi.yüce Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder
canım biz tüp bebek tedavisi boyunca ne kendi aileme ne de eşimin ailesine hiçbirşey söylemedik.ve şuan test sonucum pozitif olduğu halde keseyi görüp kalp atışını duyuncaya kadar da söylemeyi düşünmüyoruz.inan böyle çok daha rahat oluyor.rahat olmaya çalış. hakkında hayırlısı olur umarımkizlar bu sefer kimselere hic bisey soylemeyi dusunmuyorum ben ve dun doktorumda ayni seyi kendiliginden soyledi bana ltfn kimselere soyleme stres oluyosum die sadece sizinle geciricem bu sefer bu sureci geen ay biliosunuz negatif aldim ins bu ay olucak yine cift embriyo konulucak ins negatif almam yine bu onumuzdeki sali isaretlemem var ayin 16 si yada 18 gibide transferim olucak yine heycanlaniyorum ben yaa
Neden böle şeyler düşünüyosun ki iyi düşün iyi olsun
Heyecan iyidir arkadaşım. Iyi olacak hayırlısıyla. Moralini yüksek tut. Zamanı gelince bunu sen bile engelleyemezsin :)kizlar bu sefer kimselere hic bisey soylemeyi dusunmuyorum ben ve dun doktorumda ayni seyi kendiliginden soyledi bana ltfn kimselere soyleme stres oluyosum die sadece sizinle geciricem bu sefer bu sureci geen ay biliosunuz negatif aldim ins bu ay olucak yine cift embriyo konulucak ins negatif almam yine bu onumuzdeki sali isaretlemem var ayin 16 si yada 18 gibide transferim olucak yine heycanlaniyorum ben yaa
walla en guzelini yapmisiniz canm tebrik ederimcanım biz tüp bebek tedavisi boyunca ne kendi aileme ne de eşimin ailesine hiçbirşey söylemedik.ve şuan test sonucum pozitif olduğu halde keseyi görüp kalp atışını duyuncaya kadar da söylemeyi düşünmüyoruz.inan böyle çok daha rahat oluyor.rahat olmaya çalış. hakkında hayırlısı olur umarım
ins cnm bende inaniyorum guzel olucak herseyHeyecan iyidir arkadaşım. Iyi olacak hayırlısıyla. Moralini yüksek tut. Zamanı gelince bunu sen bile engelleyemezsin :)
Cnm daha 3.gunm ama ole hissediormNeden böle şeyler düşünüyosun ki iyi düşün iyi olsunvaliente . Kaçıncı günün?
Cnm insallah...valla cok garip bi ruh haline girdim bende anlamiormvaliente canm sakin oyle dusunme pozitif ol bizde beraber gun sayalim arkadasim olucagina inan ltfn biz negatifleri attik cope gelsin pizitifler
Tmm cnm.saoll..zaten ahh olmadi vah olmiycak demiorm sadce heveslenmiorm.bi tuaf oldm ole iste..kizma tamamİyi düşünün iyi olsun kızlarvaliente canım sen böyle yazdikca bir kaşık suda bogmak geliyor içimden yanlış anlama ama...Sen umutsuz olmamalisin ne kadar doktor iyi olmasa da merkez kötü de olsa sen olumlu düşün...zaten kirk zorlukla bu hali bulduk Allah aşkına hatirim varsa du negatif haline son ver....hepimiz geçtik ışte olmayacak diyosun başka bişey demiyorsun ilkinde olmadı diye şimdi olmayacak diye birşey yok nolur kuzum kasma akışına bırak biraz ne iyi ne de kötü düşün...nötr davran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?