- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Evet sabret cumartesi gününe bişey kalmadı.. hadi inşalah o batmalar iyiye isarettir.. sen bol bol yatkizlar kendimi bu sfer cidden dinlemedim ama dunden beri batmalar falan yogunlasti sanki simdide sanki adet olucakmisim gibi ara ara kasiklarimda sagli sollu biseyler oluyo ama ara ara ins iyiye isarettr umarim sabir ediyorum test yapmamak icin gecen sefwrki yaptigim hatayi yapmicam uzmicem kendimide eger rabbimin izni ile tutunmusaa bebegimide allahim sabir verrr
ayyy ne guzel maasallah maasallah benimde blastakist embriyo koydu bugun 7 gunum dayanamiyorum sanki seytan durtuyo ama korkuyorum1 nisan transfer oldum, 8 nisanda (yani 7.gun test yaptirdim) 118 cikmisti.
5.Gun cift blastokist embriyo idi.
Ama sen yine de gununu bekle bence
ins iyi olur zaman zaman olmadi diyorum zman zaman oldu diyorum hicbisey anlamiyorum hissetmiyorum yaaEvet sabret cumartesi gününe bişey kalmadı.. hadi inşalah o batmalar iyiye isarettir.. sen bol bol yat
L Lotus_034 canm bir cocugun annesine surekli anne o hikayeyi bir daha anlat demesi gibi birsey oluyo kusura bakma ltfn ama inan duymaya ihtiyacim var sende ne gibi hisler oldu neler yasadin ogrenene kadar belirtiler flan ne oldu bende ciddi korkular basladi test yapma ya korkuyorum ne idrar ne kan sanki 12 gunde yapamicam gibi gecem sefer cok daha cesurdumYok canim hic olmadi, herkesin bunyesine gore degisiyormus. Kiminde olurmus kiminde olmazmis. Icini ferah tut, az kaldi sonucuna.. insallah guzel olacak..
L Lotus_034 canm bir cocugun annesine surekli anne o hikayeyi bir daha anlat demesi gibi birsey oluyo kusura bakma ltfn ama inan duymaya ihtiyacim var sende ne gibi hisler oldu neler yasadin ogrenene kadar belirtiler flan ne oldu bende ciddi korkular basladi test yapma ya korkuyorum ne idrar ne kan sanki 12 gunde yapamicam gibi gecem sefer cok daha cesurdum
canmmmmm cok saol ya benmde blostakist cok merak ediyorim bende hic hamile kalmadim daha once birtanede negatifimde var kasik agrilarim cok var benm 5 gunden sonra daha da hissedilir oldu sanki adet olucakmisim gibi ilk transfeede hic bisey yoktu bugun 7 gun oldu azicik daha sabrediyim diyorum aslinda korkuyorum bu sfer cesaretim yok test yapma ilktransfeede hemen yapmistim oysaki insllah bu belirtiler gercek olan belirtilerdir rabbim senn bebegini de sana bagislasin ins benimkide pozitif tir inss bende bugun deli gibi erik yedim alamadim erik yemekten kendimi surekli bisey cekio canm artik sonum hayr ola cok saol canmYa test yaptir kurtul dicem de bazi kisilerin ki 11.gun artmaya basliyormus. O yuzden seni panikletmek istemem
Seve seve anlatirim tabiki de, tam kasıklarda batma,uyusma,karincalanma oluyordu. Sanki biseyler yuruyomus gibiydi icerde. Cok gicik bi durumdu rahat uyuyomuyordum bile. 7.Gun den sonra canim tatli cekti, goguslerde hassasiyet vardi biraz da. Cok cabuk yoruluyordum, gece 10 da uyuyakaliyordum hep. Daha once hic hamile kalmadim ben. Bu yasadiklarimin normal olmadigini dusunerek ya dış gebelik yasiyorumdur(kasiklarda batma oldugu icin) ya da acaba tuttu da kimyasal mi oldu bu yasadiklarim negatif birsey mi yoksa diye dr a kostum. Nasilsa cift embriyo ve blastokistti. 8.Gunde belli oluyor genelde. Ben 7.gun gittim. Olmadiysa da bi daha denerim nasilsa dondurulmuslarim var,zor kismi da atlattim, olmadiysa da vardir bi hayir dedim ve gittim kan verdim. Sonuc pozitif tabi cok sukur, hala unutamam o gunumu..
Allah im sana da nasip etsin insallah..
Kizz insallah oldu, test yaptirsan? Suan hem erken hem de artma ihtimali var. Yani her durum normal. Ama birde pozitifseee iyiki beklemedim dersin, degilse de 11.gun yaparsin(kimisi 11.gunde artiyormus)canmmmmm cok saol ya benmde blostakist cok merak ediyorim bende hic hamile kalmadim daha once birtanede negatifimde var kasik agrilarim cok var benm 5 gunden sonra daha da hissedilir oldu sanki adet olucakmisim gibi ilk transfeede hic bisey yoktu bugun 7 gun oldu azicik daha sabrediyim diyorum aslinda korkuyorum bu sfer cesaretim yok test yapma ilktransfeede hemen yapmistim oysaki insllah bu belirtiler gercek olan belirtilerdir rabbim senn bebegini de sana bagislasin ins benimkide pozitif tir inss bende bugun deli gibi erik yedim alamadim erik yemekten kendimi surekli bisey cekio canm artik sonum hayr ola cok saol canm
yaaa oldumu derson ayyyy ins cok heycanliyim peki idrar yapsam cikmazmi ama ya morelim bozulursa ayyy allahim 10 gun olsun bare diyorum. hayal ediyorum kan sonucunu bir almisim bir bakiyorum degerler yuksek allahhhhhhh aglama komasina girerim sokaklarda eve gelene kadar aglaya aglaya bilmem kac kisi ararim elim ayagam titrer ayyyh simdiden dusuncesi bile guzel inssssKizz insallah oldu, test yaptirsan? Suan hem erken hem de artma ihtimali var. Yani her durum normal. Ama birde pozitifseee iyiki beklemedim dersin, degilse de 11.gun yaparsin(kimisi 11.gunde artiyormus)
Herseyden once hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim,tesekkurler...
Canim bence yarin git kan ver, idrarda cikmiyor cunku. Belki hamilesin ama idrarda cikmazsa uzuleceksin busefer de olmadi diye. Kendini niye uzesin ki? Git sabah kan ver, 1 saate aciklanir zaten.yaaa oldumu derson ayyyy ins cok heycanliyim peki idrar yapsam cikmazmi ama ya morelim bozulursa ayyy allahim 10 gun olsun bare diyorum. hayal ediyorum kan sonucunu bir almisim bir bakiyorum degerler yuksek allahhhhhhh aglama komasina girerim sokaklarda eve gelene kadar aglaya aglaya bilmem kac kisi ararim elim ayagam titrer ayyyh simdiden dusuncesi bile guzel inssss
umarim oyleyimdie pozitifimdir ama esim aslaaa yaptirtmaz anca 10 gun olsun sabir ediyim biraz dahaCanim bence yarin git kan ver, idrarda cikmiyor cunku. Belki hamilesin ama idrarda cikmazsa uzuleceksin busefer de olmadi diye. Kendini niye uzesin ki? Git sabah kan ver, 1 saate aciklanir zaten.
Suan ya tamamen pozitifsin, yada degerin 11.gune yakin artmaya baslayacak. 11.Gun sonunda olumsuz oldugu kesinlesecek ama bence sonucun olumlu insallah, dualarimiz seninle
Dedigim gibi ben, belki hamileyimdir pozitifse mutlulugum daha da artar, yok eger 5 in altindaysa da uzulmem cunku 11 inde artmaya baslayan a var(o yuzden 12.gun yaptirin diyorlar) yani olumsuz olmasina bile uzulmeyecektim vakti gelmedigi icin.. her duruma hazirlikliydim. 11.Gun baktim negatif o zaman uzulurdum olmadi diye. Bence kaybedecek biseyin yok, icimden bi ses oldugunu soyluyor. Dilerim yanilmam
En iyisi canim.. bu kadar beklemissin 3gun daha bekle, hem daha garanti olur.. daha once olumsuz sonuclarin olmus,onlari yeni gordum.. belki de bu bekleyis sana hayirli sonuclar getirir canim, dualarimiz seninle.,,umarim oyleyimdie pozitifimdir ama esim aslaaa yaptirtmaz anca 10 gun olsun sabir ediyim biraz daha
evet bende iple cekiyorum ins rabbim buyuksun bu yasadigim hamilelik belirtisi olsun insBu hafta çok sakin burası canım hayırlısı ile inşallah iyi olacak cuma gününü iple çekiyorum :)
inşallh canım öyledir.seninle birlikte arkadaşımın da test günü cuma günü.inşallah yüce rabbim sizlerede nasip eder.evet bende iple cekiyorum ins rabbim buyuksun bu yasadigim hamilelik belirtisi olsun ins
Iyiye isaret insallah. Güzel güzel dinlen sen. Erken Test denemelerinden uzak durmani tavisye ediyorum.kizlar kimse yok galba bugun kasiklarim bariz agrio belimde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?