Ayyyyyy cnm çok sevindim yaaaaa. Allaha sükürler olsun.senin haberine bakıordum var mı dıye.Allah kucagına almayı nasip etsin,cok sabrettin .çok üzüldün. Bundan sonra Allah yüzünü güldürsün cnm bnm,kizlar hamileyimmmmm
Ayyyyy cnmm yaaa cok sevmdm..tebriklerr....sonunda oldu cok mutlu oldm inan:)sanki kendm.kadar sevndm:)kan testimi yaptrdn cnm?saglkla kucagna almak nasip olsunkizlar hamileyimmmmmm
Tebrik ederim canım. Hayırlı uğurlu olsun.kizlar hamileyimmmmm
aminm cumlemizinninssAyyyyyy cnm çok sevindim yaaaaa. Allaha sükürler olsun.senin haberine bakıordum var mı dıye.Allah kucagına almayı nasip etsin,cok sabrettin .çok üzüldün. Bundan sonra Allah yüzünü güldürsün cnm bnm,
evet bugun 9 gunim dayanamadim kan testi yaptim soka girdim cunki cok kasik agrim var adet olucam saniyodum sonucu bir aldimn89,98 soka girdim rabbimntumnisteyenlere nasip etsin allahim tamamina erdirsin ins inanamiyorum halaAyyyyy cnmm yaaa cok sevmdm..tebriklerr....sonunda oldu cok mutlu oldm inan:)sanki kendm.kadar sevndm:)kan testimi yaptrdn cnm?saglkla kucagna almak nasip olsun
tsk ederim allah hepunizden razi olsun allah hepimizin gonlune gore versin rabbim kucaklarimiza almayida nasip etsin ins
Canim şükür çok sevindim. allahim tamamına erdirsin :)kizlar hamileyimmmmmm
Tebrik ederim canım . Çok güzel bir haber bukizlar hamileyimmmmmm
kizlar hamileyimmmmm
aminnn insAyyyyyy cnm çok sevindim yaaaaa. Allaha sükürler olsun.senin haberine bakıordum var mı dıye.Allah kucagına almayı nasip etsin,cok sabrettin .çok üzüldün. Bundan sonra Allah yüzünü güldürsün cnm bnm,
evet canm iki tane oysa ben bu degerlerden pek anlamiyorum gercekten iyi dimii buhun 9 gunum 12 gun tekrar yaptiricam umarim katlarCanım Allah tamamına erdirsin cümlenin yavrusunu Rabbim bağışlasın anali babalı büyütmeyi nasip etsin Anne olmayı isteyen tüm herkese versin kurban olduğum kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah...
Değerin epey yüksek iki transfer mi oldu canım
canm rabbim sanada nasip etsin inaniyorum gun gelicek sendende duyucaz bu haberi yilmak yok canmmm benm dualarimdasinAyyyyy cnmm yaaa cok sevmdm..tebriklerr....sonunda oldu cok mutlu oldm inan:)sanki kendm.kadar sevndm:)kan testimi yaptrdn cnm?saglkla kucagna almak nasip olsun
Cnm benm.cok teskkredrm insallah rabbim banada nasip eder...ben biraz erteledim tedaviyi muhtemelen temmuzda olacak hazirandada histeroskopi bakalim kismet...canm rabbim sanada nasip etsin inaniyorum gun gelicek sendende duyucaz bu haberi yilmak yok canmmm benm dualarimdasin
canım bende ayniyim ama benimki birazcık azaldı sadece sabahları kusuyorum. sabahlari ac kara şu içme. ben sabah lor peyniri ve zeytin yiyordum taze ekmekle. öğlene kadar ağzıma sıvı almiyordum. bunu doktor söyledi ve doğru. sonra acikmadan leblebi kuru kayısı ve badem tarzı şeyler ye ara öğünlerde. birde yemeklerde çorba yi sona bırak ilk katı ye.. ben 4 hafta bildiğin aç gezdim daha doğrusu ayakta duramadim halsizlik yaptı. ama yavaş yavaş azalıyor merak etme. akşam yatarken süt iç zorLada olsagününüzün güzel geçmesi dileğiyle herkese merhabalar...arkadaşlar mide bulantısı çok çekiyorum.geceleri istifrar ediyorum.benim gibi olanlar neler yiyorsunuz.valla yemek yemeye korkar oldum sürekli aç geziyorum başım dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?