dionisya hic mi belirti olmadi ya sende
Canim ben senin yerine olsam test gününe kadar asla kalkmam. üst üste transfer oldun rahmin bebeği ya tutmuyor yada embriyolar sıkıntılı .. sende bunu yatarak kolay hale getir derim. herkes 3 günden sonra gezdi diye sende gezmeyi düşünme. insan bünyesi hep aynı değil. Kimi ziplar düşmez kimi hapsurur düşer. lütfen az sabırlı ol belirti arama bendede hiç yoktu. 6 günün kalmış tv izle kitap oku ama benim tavsiyem yat
kizlar bugun yeni tedavi icin on gorusmeye gittim.2 tane negatif oldugundan histeroskopi ve karyotip analizi istedk doktor..bunlari yaptran varmi aramzda?
Cnm benm.cok cok tesejkur ederm ama kayseri cok zor artk...daha dogrusu sehir disi cok zor gorunuo..suan zaten adana acibadem de tedavi gorcem insallah...orasida iyi bi hastane bakalm artik ne olacak...Yok canım olmadı...5.gün sarımsak turşusu istemişti canım tek belirti oydu :) testten sonrada arada adet sancısı gibi ağrı oluyordu..
Tabi her bünye aynı değil..haklısın canım bende hoplamadim ziplamadim tabi ki..ama ne olursa olsun verecek Allah unutmamak lazım tabi tedbirler önemli..
Canım ben bunları bilmiyorum ama genetik test yaptırmanı tavsiye ederim kan pihtilasmasi ve kromozom kontrolü için .sana bir mesaj atmıştım bi doktor tavsiye etmiştim tercih tabi senin ama bu adama yurtdışından bile gelen var bi araştırma yap istersen biraz çok bilmiş ve verdiği ödevleri yapmayana aksi bir doktor...15 yıl çocuğu olmamış akrabamiz vardı tüp bebek tutmamış 2 sefer kan pihtilasmasi olduğuna bakmamış kimse bu adam buldu kendiliğinden oldu tedavisiz..benim yeğen de aynı şekilde gelinimizin rahmin üzerinde 10cm miyom varmıs hamile kaldı 3 kere ama hep düşüyordu 7sene gitmediği doktor aşılama tüp bebek denediler olmadı.kimse farketmemiş bunu hep rahim içi yumurtalik incelemisler ilk muayenesinde buldu k apali ameliyat ile aldı 3 ay sonra gelinimiz hamile kaldı..yeğenim 4yasinda şimdi :) kayseri ye yakın mısınız bilmiyorum zeki yılmaz kadın doğum uzmanı erciyes kartal hastanesi kayseri bir bak derim tabi ki tercih senin benim ki öneri...
Cnm benm.cok cok tesejkur ederm ama kayseri cok zor artk...daha dogrusu sehir disi cok zor gorunuo..suan zaten adana acibadem de tedavi gorcem insallah...orasida iyi bi hastane bakalm artik ne olacak...
anladım canım. sırasıyla hepsini yaşayacağız yani. allah yardımcımız olsun inşallah problem çıkmaz.ametist80 bebeğin gelişimi nasıl, 2li 3lü testler, ayrıntılı ultrason, bebekte genetik rahatsızlık var mı yok mu, sağlıklı doğacak mı, o kadar şey var ki.. Ve bu saydıklarım her şeyden çok önemli inan.
Canjm patates ye. Bir süre böyle olacak malesef, idare edeceksin sende.kızlar slm. bi kaç gündür bulantı ve başdönmem var. hayattan zevk alamamaya başladımçubuk krakerde fayda etmiyo. siz nasıl geçirdiniz bu günleri ya?
Evet doğru diyosun.Canjm patates ye. Bir süre böyle olacak malesef, idare edeceksin sende.
Evet cok kucuk. Sag altta duran resime benziyor :)Çok korktum ya sizce normal mı bu? Bebiş kesenin içinde daha çok küçük.
Aynen.Evet cok kucuk. Sag altta duran resime benziyor :)
canım çok küçük olması normal ben bugün tekrar doktora gittim bebeklerimin kalp atışlarını duydum. Senle aynı zamanda transfer olduk sen duydunmu kalp atışınıÇok korktum ya sizce normal mı bu? Bebiş kesenin içinde daha çok küçük.
Evet bugün duydum. Çok duygulandımCan
canım çok küçük olması normal ben bugün tekrar doktora gittim bebeklerimin kalp atışlarını duydum. Senle aynı zamanda transfer olduk sen duydunmu kalp atışını
23 nisandı dimi seninde. Aynı gün mü doğum yapıcaz Allah nasip ederse?Can
canım çok küçük olması normal ben bugün tekrar doktora gittim bebeklerimin kalp atışlarını duydum. Senle aynı zamanda transfer olduk sen duydunmu kalp atışını
22 nisan canım Yüce rabbim nasip ederse ikizlrim olucak. ilk kalp atışlarını duyunca sevinçten gözlerimden yaş gelmişti benim.sen yazmışsın mide bulantılarım oluyor diye bunlar çok normal şeyler.sonuçta gebelik sürecindeyiz.23 nisandı dimi seninde. Aynı gün mü doğum yapıcaz Allah nasip ederse?
maşallahhh yaa çok tatlı görünüyolar. isimleride hazır diyosun :)korkma korkma canım benimkiler de o kadar di bak şimdi hallerine :)ametist80 Maşallah deyin kızlar benim duru&doğa kizceler 15+5 halleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?