ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Günaydın benimde bugün yumurta toplamı işlemi yapıldı eşimden de sperm alındı transfer 3.gün dediler bekliyoruz bakalım belim ve karın ağrılarım oluyor normalmi acaba

gunaydin kizlar inşallah herkes pozitif sonuc alir bende test gününü bekleyenlerdenim bugun 6. günüm ama hic belirti uok

benim transferimde dün oldu rabbime şükür. bekliyorum. rabbim hepimizin yardımcı olsun. tüp bebek düşünüp merkeze karar veremeyen arkadaşlar, bence merkezler sadece vesile. rabbimin vereceği varsa en kötü hastanede de verir. yoksa en iyisine gitsen ne fayda. bence pozitif olup. tevekkül edelim olacak inşallah.

gunaydin kizlar inşallah herkes pozitif sonuc alir bende test gününü bekleyenlerdenim bugun 6. günüm ama hic belirti uok
Benimde 6.gunum beraberiz demkki :) ya bendede belirti yok bnde unutuyorum bazen ozellikle uyurken sora bi an diorum transferrr..bnde 2-3 gundur acaip bi tursu we salata yeme istegi war belkide psikolojiktir bilmiorum ama durp durp tursu yiorum :) sizdede war mi bunlar?

Arkadaşlar Kıbrıs'ı bana çok söyledi eşim dostum. Buralarda uğraşmaktan bıktık tedavi gören Arkadaşlara rica ediyorum garanti veriyolarmı Şartları ücretleri nasıl?
Cnm oncelikle hosgeldin..ben baya bi arastirmadan sonra kibrisa karar verdin..yalniz soyle bi durum var ben ozel klinikte yaptrmadm ozel hastanede. Olurmu olmaz mi bilemem o Allaha kalmis bisey..yalniz sadce suni soyleyebilirm..doktorumda embriyologumuzda 10 numara insanlar hem hem islerdin cok iyilerdi hemde insan olarak...benimle cok ilgilendiler ellerinden geleni yaptilar..surekli telefonla soru sordum benmle herdefasinda doktor konustu 15 gunluk surecte hic zorluk cekmedimm..bunun garantisini kimse veremez..ama ellerinden geleni yapmalari beni cok sevindirdi..

Ya Allah herkese versin arkadaşlar benim canım yumurtalık toplama gününden beri biseyler istedi :) psikolojik olabilir bugün çok afedersiniz akintim çoğaldı hafif ağrılar var çok tedirgin oldum kızlar

Ya Allah herkese versin arkadaşlar benim canım yumurtalık toplama gününden beri biseyler istedi :) psikolojik olabilir bugün çok afedersiniz akintim çoğaldı hafif ağrılar var çok tedirgin oldum kızlar
Cnm aynen bende cok tedrginim.moralim bozuk..sabahtan beri hapsuruyorm.hastayim zaten hasta hasta transferm oldu..bugun yola ciktik ucagi kacracagz die telaslandm kosturduk...ne olacak bilmiorm.karnmda doluluk hissi var haff kasklarmda ince ince sizilar var..allahim korusun hepimiz

Canım hayırlısı olsun ateş basması da yaşıyorum..Allah hayırlısı ni versin arkadaşlar hepimize.cinsiyette belli oluyormuş diye duydum kıbrıs ta belli mi kuzum?

bende oyle bi etkide yok :-( ama dokyorum bana kesin tutar gozuyle baktigi icin umitliyim ama 1 saattir adet olacak gibi karnim ağriyor test gunun ne zaman benim 10 subat ama 8 subat dogum günüm oldugu icin 8 subatta yapacam

Canım hayırlısı olsun ateş basması da yaşıyorum..Allah hayırlısı ni versin arkadaşlar hepimize.cinsiyette belli oluyormuş diye duydum kıbrıs ta belli mi kuzum?
canim cinsiyet belli olur ama ayrica ucret veriyorsun benim merkezimde oyle ama 500 dolar istedi cinsiyet icin

Aman bosversene tek olsun da kız erkek farketmez normalde burada hangi şehirde yaşıyorsun?

bende oyle bi etkide yok :-( ama dokyorum bana kesin tutar gozuyle baktigi icin umitliyim ama 1 saattir adet olacak gibi karnim ağriyor test gunun ne zaman benim 10 subat ama 8 subat dogum günüm oldugu icin 8 subatta yapacam
Bana transfer yapılan günden itibaren 12.gun yaptırın dediler bende dayanamayıp pazar günü bi test yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…