- 13 Ocak 2015
- 192
- 283
- 133
- 55
Tahlil yaptirdiginizda hangi değere bakıyosunuz
Kac tane transferin oldu cnm?
Benimde geçen pazartesi oldu transferim.yani bugün 7.gün.meraktan ölüyorum dayanamicam yarın sabah kan tahlili yaptırcam.çıkmazsa tahlil gunü yine yaptırcam[/QUOT
Bu arada deger azda.olsa cikmazmi 8.gununde..neden 12 gun bekliorz ya((nasi gecicekk hic bilmiorm☺
Aramiza hosgeldin cnm☺insallah olacak hayirlisiyla..sen ben mirabebis birbirmize cok yakiniz test gunleri acisindan.burda kafamizi dagitip gunleri gecirecegiz mecburSelam herkese uzun suredir bakiniyorum buralara üye olmak için bugünü uygun buldum sanki ve bana dün transfer yapıldı 2 tane 2.kalitede 8hucrelieşimden kaynaklı .aşırı oligospermi vardı herşey güzel geçti.bugün karın ağrısı ve sol alt kısımda bicaklanma gibi hareketlenmeler var.en zor olanı beklemekmis ikilem hali pazar günü bi test yapayım diyorum ama çok sabırsızim inancım tam.Allah verecek bu bir vesile biliyoruz ama görülen ruyalar bana dair hiç sorun olmaması ümitlendiriyor
Umarim icine dogan gercek olur☺demek kabizligo bole cozdun bende denicem.cunku afedersin benm genel sorunum buDcu tsk ettim çok sağol hoş buldum hayırlısı olsun tabi Allah herkesin muradına erdirsin catlamak üzereyimvarmış gibi çok ümitliyim ama yok gibi de arada umutsuzlugun esiri oluyorum kabızlık olmadım armut ve kayısı hosafi sayesinde senin ilk denemen mi? Hemşire yumurtalık toplama gününden 12.gun yaptırın test dedi o yüzden pazara 10.gun oluyor
evet cnm.ilk denemem..asilama vs hic bi denemem yok.direk ilk tup bebegim..sikinti cikolata kisti yani kimi dr ole dio kimisi sorun gormuo sebepsiz infertilite dio..senn sorun neydi cnm??Sabah aç karnına zeytinyağı aldım bi çay kaşığı o kadar tiksindim ki ama onu unutmuşum yazmayi.İlk denemen mi benim öyle çünkü?
Aynen hayirlisi olsn.bendede kist oldugndan sayi fazla olsn diye kibrisa geldik..cok memnun kaldim ilgiden alakadan bilgilerinden..İyiymiş bana görünürde 1tane aslında 2tane :) yaşımdan ve fakülteden dolayı :) hayırlısı olsun
Dionisya bişi sorucam sen kıbrıstamı tedavi görüyosun? Biraz anlatırmısın şartlarını?Valla biz burda üniversite hastanesi nde yaptırdık çalıştığım için şehir dışı olmadı memorial hastanesi çok ümitsiz konuştu Allah a kaldın dedi eşim icin.sinir olduk acibadem 12bin tlyi buluyordu o kadarda durumumuz yoktu.özel merkezlere sinir olduk ki nasıl...öyle olunca da bu şekilde bi yol seçtik kibris ta cinsiyette belli oluyormuş diye duydum :)
Hmm tamam teşekkür ederim.Valla ben kayseri deyim erciyes üniversitesi nde yaptirdim kızlar.. kıbrıs i dcu arkadaşımız denemiş ben bilmiyorum valla..
Allah yüzünüzü güldürsün bütün sonuç bekleyen annelere sizin adınıza çok sevindim.canım birşey sormak istiyorum 4 embriyo çok deyilmi merak ettim 4 tutarsa büyük mucice4 tane cnm☺3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?