ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Selam herkese uzun suredir bakiniyorum buralara üye olmak için bugünü uygun buldum sanki ve bana dün transfer yapıldı 2 tane 2.kalitede 8hucreli eşimden kaynaklı .aşırı oligospermi vardı ilk denememiz benimle ilgili herşey güzel geçti.bugün karın ağrısı ve sol alt kısımda bicaklanma gibi hareketlenmeler var.en zor olanı beklemekmis ikilem hali pazar günü bi test yapayım diyorum ama çok sabırsızim inancım tam.Allah verecek bu bir vesile biliyoruz ama görülen ruyalar bana dair hiç sorun olmaması ümitlendiriyor

Aramiza hosgeldin cnm☺insallah olacak hayirlisiyla..sen ben mirabebis birbirmize cok yakiniz test gunleri acisindan.burda kafamizi dagitip gunleri gecirecegiz mecbur
..yoksa zaman gecmez kafamiza takmamaliyiz..valla ben 15 gunlul bi sureci carcabuk gecirdim burdaki arkadaslar saolsunlar rahatlattilar korkularim azaladi vs. Demem o ki acele etme test icin baska seyler dusunmeye bak..eminm bende snn gibi olucam 2 gun sonra☺☺cunku bugun oldu tramsferim☺

Dcu tsk ettim çok sağol hoş buldum hayırlısı olsun tabi Allah herkesin muradına erdirsin catlamak üzereyim varmış gibi çok ümitliyim ama yok gibi de arada umutsuzlugun esiri oluyorum kabızlık olmadım armut ve kayısı hosafi sayesinde senin ilk denemen mi? Hemşire yumurtalık toplama gününden 12.gun yaptırın test dedi o yüzden pazara 10.gun oluyor

Umarim icine dogan gercek olur☺demek kabizligo bole cozdun bende denicem.cunku afedersin benm genel sorunum bu(buni halletmem lazm simdi daha cok wc ye gtmeye korkarmda

Sabah aç karnına zeytinyağı aldım bi çay kaşığı o kadar tiksindim ki ama onu unutmuşum yazmayi.İlk denemen mi benim öyle çünkü?

Sabah aç karnına zeytinyağı aldım bi çay kaşığı o kadar tiksindim ki ama onu unutmuşum yazmayi.İlk denemen mi benim öyle çünkü?
evet cnm.ilk denemem..asilama vs hic bi denemem yok.direk ilk tup bebegim..sikinti cikolata kisti yani kimi dr ole dio kimisi sorun gormuo sebepsiz infertilite dio..senn sorun neydi cnm??

Benim eşimden kaynaklı aşırı oligospermi bende direkt tüp bebek biz 2yillik evliyiz ancak üroloji uzmanı bir an önce yapın bekletip geç kalmayın demişti kasımda başladı serüven tiroidler yüksek çıktı benim onu düşürüp başladılar inşallah Rabbim kucagimiza almayı nasip eder tekembriyo mu koydular çift mi ?

İyiymiş bana görünürde 1tane aslında 2tane :) yaşımdan ve fakülteden dolayı :) hayırlısı olsun

İyiymiş bana görünürde 1tane aslında 2tane :) yaşımdan ve fakülteden dolayı :) hayırlısı olsun
Aynen hayirlisi olsn.bendede kist oldugndan sayi fazla olsn diye kibrisa geldik..cok memnun kaldim ilgiden alakadan bilgilerinden..

Valla biz burda üniversite hastanesi nde yaptırdık çalıştığım için şehir dışı olmadı memorial hastanesi çok ümitsiz konuştu Allah a kaldın dedi eşim icin.sinir olduk acibadem 12bin tlyi buluyordu o kadarda durumumuz yoktu.özel merkezlere sinir olduk ki nasıl...öyle olunca da bu şekilde bi yol seçtik kibris ta cinsiyette belli oluyormuş diye duydum :)

Dionisya bişi sorucam sen kıbrıstamı tedavi görüyosun? Biraz anlatırmısın şartlarını?

Arkadaşlar Kıbrıs'ı bana çok söyledi eşim dostum. Buralarda uğraşmaktan bıktık tedavi gören Arkadaşlara rica ediyorum garanti veriyolarmı Şartları ücretleri nasıl?

Valla ben kayseri deyim erciyes üniversitesi nde yaptirdim kızlar.. kıbrıs i dcu arkadaşımız denemiş ben bilmiyorum valla..

4 tane cnm☺3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite
Allah yüzünüzü güldürsün bütün sonuç bekleyen annelere sizin adınıza çok sevindim.canım birşey sormak istiyorum 4 embriyo çok deyilmi merak ettim 4 tutarsa büyük mucice

Antalya ivf de tüp bebek yapan yada yaptıracak olan arkadaşımız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…