12 den geriye saymayı ezber edeceksin cnm demedin deme.hayırlı olsun güzel haberler hep seninle olsun inşallah
merhaba can8m benimde 12 çeyrekte transferim yapıldı. Benimde 1 tane 1. Kalite 5.gun embriyosu konuldu. doktor oldukça başarılı dedi. Kısmet canım artık işimiz allaha kaldı. 14 şubatta Rabbim en güzel Hediyelerini versin inşallah.
Canim ben bugun transferim oldum. Bahçelievler medicanada düzgün korkmaz a gidiyorum. Ben memnunum. Siz bilirsiniz. Fiyatlarda uygun diğer hastanelere göre.Herkeze merhaba.Bende tup bebek yontemini kullanmak istiyorum tavsiye edebilceginiz bir doktor varmıdır acaba? istanbul avrupa yakası ıcın ozelikle?
Seninde gozum aydin cnm gecmis olsun..herseyin hayirlisi olsun hakkimizda..beraber gun sayacagiz desene☺Mer
merhaba can8m benimde 12 çeyrekte transferim yapıldı. Benimde 1 tane 1. Kalite 5.gun embriyosu konuldu. doktor oldukça başarılı dedi. Kısmet canım artık işimiz allaha kaldı. 14 şubatta Rabbim en güzel Hediyelerini versin inşallah.
Aayyy aynen canm ya12 koca gun☺senn kacnci gunn?12 den geriye saymayı ezber edeceksin cnm demedin deme.hayırlı olsun güzel haberler hep seninle olsun inşallah
Bende oyle☺simdi otele geldik pijamami giydm tv izliorm☺bide su gribim olmasydi iyiydiEWET. Ne güzel oldu tek kalmadıK. Napiyon sen ben uzandım tv izliyom
Gecmedimi daha? hmm sen il dışından mi gelmistin? Bi kaç gün yola çıkma ozaman. Bebislerimize dikkatBende oyle☺simdi otele geldik pijamami giydm tv izliorm☺bide su gribim olmasydi iyiydi
Gecmedimi daha? hmm sen il dışından mi gelmistin? Bi kaç gün yola çıkma ozaman. Bebislerimize dikkat[/QUOTE
Yok valla gecmdiinsallah gcer hemencecik malesef yarin sabah yola cikicam ucakla yarim saat zaten..doktor bugun bile cikablrsn dedi ama biz garanti olsn die yarin ckcaz:)
Benimde geçen pazartesi oldu transferim.yani bugün 7.gün.meraktan ölüyorum dayanamicam yarın sabah kan tahlili yaptırcam.çıkmazsa tahlil gunü yine yaptırcamAyyy
Aayyy aynen canm ya12 koca gun☺senn kacnci gunn?
Tahlil yaptirdiginizda hangi değere bakıyosunuzyatırdığınız hangi t: 39209386 .!.:Benimde geçen pazartesi oldu transferim.yani bugün 7.gün.meraktan ölüyorum dayanamicam yarın sabah kan tahlili yaptırcam.çıkmazsa tahlil gunü yine yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?