ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar size güzel transfer aşamasına geçmişsiniz ben daha oralara gelemedim.size sormak istediğim bir şey var tecrübe eden vardır mutlaka.ben şimdi lucrin iğneye başladım yumurta baskılamasi için doktorum adet gecikmasini yapabilir dedi aranızda böyle bir gecikmë yaşayan var mı ne olur bilgi verin çok stres yapiyorum

hadi kızlar güzel haberler bekliyoruz sizden transfer ayrıntılarını aanlatırsınız çıkınca

Merhaba herkese. geçen sene tüp bebek yaptım fakat tutmadı. ocak ayında aşılama denedim şimdi sonucu bekliyorum ama umudum yok. Şubat ayında tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah. bu yorucu serüvende herkese sabır diliyorum. vücutlarımız bu iğnelerden dolayı çok yıpranıyor. allahım herkese hayırlısını versin.

ben de gecen hafta doktorumla görüstüm ignelerimi aldim. doktor yumurta catlaman olmus. rahmin normal adet olucaksin dedi. 1 hafta gecti hala olmadim. Galiba cok fazla strese sokuyorum kendimi bir an önce baslamak istiyorum. korkuyorum bende rezerv sorunu neden gelmedi adetim

Herkeze merhaba.Bende tup bebek yontemini kullanmak istiyorum tavsiye edebilceginiz bir doktor varmıdır acaba? istanbul avrupa yakası ıcın ozelikle?

12 den geriye saymayı ezber edeceksin cnm demedin deme.hayırlı olsun güzel haberler hep seninle olsun inşallah

Mer
merhaba can8m benimde 12 çeyrekte transferim yapıldı. Benimde 1 tane 1. Kalite 5.gun embriyosu konuldu. doktor oldukça başarılı dedi. Kısmet canım artık işimiz allaha kaldı. 14 şubatta Rabbim en güzel Hediyelerini versin inşallah.

Herkeze merhaba.Bende tup bebek yontemini kullanmak istiyorum tavsiye edebilceginiz bir doktor varmıdır acaba? istanbul avrupa yakası ıcın ozelikle?
Canim ben bugun transferim oldum. Bahçelievler medicanada düzgün korkmaz a gidiyorum. Ben memnunum. Siz bilirsiniz. Fiyatlarda uygun diğer hastanelere göre.

Seninde gozum aydin cnm gecmis olsun..herseyin hayirlisi olsun hakkimizda..beraber gun sayacagiz desene☺

Bence hiç kalkmadan 2 gün daha yatsaydın dr lar hep oye soyluyo

yatırdığınız hangi t: 39209386 .!.:
Benimde geçen pazartesi oldu transferim.yani bugün 7.gün.meraktan ölüyorum dayanamicam yarın sabah kan tahlili yaptırcam.çıkmazsa tahlil gunü yine yaptırcam
Tahlil yaptirdiginizda hangi değere bakıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…