- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
aminnnnallah hepimizin yardımcısı olsun
Canım transferin mi oldu?Olduysa kaçıncı gündesin?Kızlar ben bugün yegenimi görmeye gittim arabayla geldiğimde bişey yoktu su an vücudumda goguslerimde vajinamda çok ani bicaklanma gibi ağrılar oluyor
Ben cinsiyet belirleme isinin embriyologlar tarafindan bilindigini okumustum bilimsel bir yazida ama ulkemizde bunu secerek yapmak yasak, onlar hangisini uygun gorurse artikCanım hayırlısı olsun ateş basması da yaşıyorum..Allah hayırlısı ni versin arkadaşlar hepimize.cinsiyette belli oluyormuş diye duydum kıbrıs ta belli mi kuzum?
Canım transferin mi oldu?Olduysa kaçıncı gündesin?
Ay canım teşekkür ederim inşallah bebekler benimledir :)Canım kasık ağrın normal.Benimde çok olmuştu rahim işlem görüyo ya oyüzden.Tutunma ağrısı da olabilir inşallah bebişin sıkı sıkı kök atıyodur onun ağrısıdır:)
Insallah bebeklerimiz bizimledir yaa cok heyecanli bi bekleyis..kendimi hamile gbi jiseediorm.ole davraniorm ama ya uzulrsem diorm bu seferde offff cok degisik bi duygu..kendilignden olursa bekleyisi cook farkli bundan bu bambaska☺Ay canım teşekkür ederim inşallah bebekler benimledir :)
farkli ve cok zor bi süre belirtide olmayinca insanin morali tamamen bozuluyorInsallah bebeklerimiz bizimledir yaa cok heyecanli bi bekleyis..kendimi hamile gbi jiseediorm.ole davraniorm ama ya uzulrsem diorm bu seferde offff cok
degisik bi duygu..kendilignden olursa bekleyisi cook farkli bundan bu bambaska☺
Sakin olun kızlar inşallah hayırlısı olur Allah hepimize yardım etsinfarkli ve cok zor bi süre belirtide olmayinca insanin morali tamamen bozuluyor
Olmayabilr belirti ya☺moralini bozma...yalniz bnm daha 2.gunm karnim davul gbi..herhalde kullandgm ilaclardanfarkli ve cok zor bi süre belirtide olmayinca insanin morali tamamen bozuluyor
Bende öyleyim eşimden çok hevesli karnimi filan öpüyor..sanki bir evcilik oyunu oynuyormuş gibiyiz..oyun bitmese bebisler de gelseInsallah bebeklerimiz bizimledir yaa cok heyecanli bi bekleyis..kendimi hamile gbi jiseediorm.ole davraniorm ama ya uzulrsem diorm bu seferde offff cok degisik bi duygu..kendilignden olursa bekleyisi cook farkli bundan bu bambaska☺
aynı durumdayıZ canım bende şişkinlik ve gaz yaşıyorum kabızlık olmadı de mi dcu sorun yok ?ben iyiyim armut ve kayısı yiyorum kabak çekirdeği bide :)Olmayabilr belirti ya☺moralini bozma...yalniz bnm daha 2.gunm karnim davul gbi..herhalde kullandgm ilaclardan
..hamile kalirsam ne olur acaba
bugun 6. günüm okuyorum bazi konularda hemen hemen herkeste var belirti inşallah olur bebislerimiz karnim benimde davul gibi bide igne vurnaktan morardi yer yer onlarda ağrıyorOlmayabilr belirti ya☺moralini bozma...yalniz bnm daha 2.gunm karnim davul gbi..herhalde kullandgm ilaclardan
..hamile kalirsam ne olur acaba
Moralini bozma belirti yok diye tatlım.arada elimi karnima koyup Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir diyorum..bir de fatiha ve ayetel kursi okuyorum kızlar.inanın sonucunda kötü olsada siz olacak diye düşünün evrene olumlu enerji yayın :)bugun 6. günüm okuyorum bazi konularda hemen hemen herkeste var belirti inşallah olur bebislerimiz karnim benimde davul gibi bide igne vurnaktan morardi yer yer onlarda ağrıyor
bir an once bitse su beklemelerMoralini bozma belirti yok diye tatlım.arada elimi karnima koyup Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir diyorum..bir de fatiha ve ayetel kursi okuyorum kızlar.inanın sonucunda kötü olsada siz olacak diye düşünün evrene olumlu enerji yayın :)
unuttum canim senin kacinci gunun bugünAllah inancımız sonsuz inşallah Rabbim bebeklerimiz bizimledir bu sayfada doğum haberlerimizi yazarız hepimizin aynı tarihler olacak ne de olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?