ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Sitede gördüğüm yorumlarda bunları belirti olarak yazanlar var hayırlısı inşallah idrar testi yapacak misin ?

selam kızlar,35 yaşım,bende dün başladım tedaviye İstanbul bahçecide Güvenç beyde ,klomen sabah akşam 11 de,menagon 75 lik akşam 20.00 da,clexan 0,4 kan sulandırıcıda 20.00 da vuruluyorum,ekstra vitamin vermedi bana,folik asit içiyorum sadece günde 1,cumartesi usg ye gircem,benim hemen transfer olmayacak,havuz yöntemi olacak rezerv az bende,benim bazı sorularım olacak size şimdi şuan itibariyle opuya kadar (yaklaşık 12 gün sonra)neler yapmalıyım yeme -içme bakımından,kürler iğnelerler kullanılırmı,ne yesem desteklerim,zararı olurmu?

Cnm oncelikle hosgeldin v3 hayirli olsun tedavin..bende dusunmustm.acaba incir kuru yapsammi diye ama vazgectim..allah korusun olmazsa bu seferde onu ictim ondanmi bole oldu diye icim icimi yerdi..zararli veya deil kurlere karsi bi korkum var.hicbiseyim yokken temizleneyim diye sogan kuru yaptm 3 ay sonra kontrole bi gttm 2 cm cikolata kistm var..sok oldum tabi..iligisi varmi bilemem ama gitgide hizlandi.simdo iki tane 2.5 cmlk kistm var..demek isredgim bence hic karistrma kuru tedavine bak...buarada havuz yontemi nasil bi yontem??

bu ay opu olucam olanları toplayacak(bende 3 vardı bu ay usgde)donduracak,öbür ayda aynı şekilde,sonra olanları transfer etcek

Benimde birsüri belirtim vardı.Bugün 13.günüm idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı..Yarın kan tahlili günüm Allahım neolur bi mucize yarat bizim yüzümüzü güldür

Benimde birsüri belirtim vardı.Bugün 13.günüm idrar testi yaptım dayanamadım negatif çıktı..Yarın kan tahlili günüm Allahım neolur bi mucize yarat bizim yüzümüzü güldür
canım sıkma canını benim dr idrar testi yapma yanıltıcı olabilir dedi ben yapmayacam. sende kafana takma. olur inş.

canım sıkma canını benim dr idrar testi yapma yanıltıcı olabilir dedi ben yapmayacam. sende kafana takma. olur inş.

Evet canım yapmamak en iyisi bencede..Boşuna üzülüyor insan kan testi sonucuna göre üzülmek lazım da dayanamadım işte;((((Bütün belirtilerim var orası tuhaf sabah bulantım tansiyon düşmesi baygınlık ama bunlara takılmamak lazım sanırım..Senin kaç günün var teste?

benim transfer pazartesi oldu daha 2. günüm. ama son güne kadar yapmayacam. birde 12. gün kan testi sonucu 20 lerde 30 larda olanlar var buda demek oluyorki hergün katlayarak gittiği için, 12. günden önce idrarda çıkması çok çok zor. idrarda çıkması içinde b-hcg nin en az 20 olması lazım. onun için canını sıkma canım. bekle kanda test en iiyisi.. rabbim bebişlerimizi bize versin inş.

Haklısın canım benim çok teşekkürlet güzel yorumların için..Umarım hepimizin göbüşleri bebişlerle dolar

Meraba arkadaslar sonuca ulasmama son 6 gun kaldi. Allahtan hayirlisini diliyorum. Bu ücüncü denemem. Bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…