ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

daha dogrusu leke geldimi sizden kacinci gun geldi yerlesme kanamasi diyorlar ya onu merak ediyorum

Transfer 4.günu pazar günü oldu hemşire perşembe gününden yani toplama olduğu günden 12 gun sayıp bakın dedi :) pazar günü bi test yapayım diyorum

Nasi yani??toplama gununden 12 gun saysak oluomuymus??hemsire dediyse bi bildigi vardr..bencede cikar diye dusunuorm.aslnda ama iste uzulmeyelim erkenden diye yaptrmayin diyorlar..

Yahu zaten döllenmiş koyuyor ya ondan sanırım.crinone jeli anlatırken söyledi hatta yumurtalık toplama işlem kağıdında bile yazıyor

Yok canım benden gelmedi anneminde hiç hamileliklerinde olmamış bayan bu konuda anneye çeker derler ya sigara içen var mi kızlar?
Valla annem.40 inda kendiglnden hamile kaldi hatta ilk basta ikizdi.sonradan biri gelismedi..hani ben cekmemisimtoplama gununden 2 gun once ictim en son dahada agzima surmedim...yani tam 1 hafta olmus☺insallahda surmemsen?

iki ablamda hamile normal yolla kaldilar ikisindende geldi benden gelmedi
dionisya oyle olmazki bana doktorum transfer gününü bebile sayma ertesi gunden baslayip 12. gun yap dedi ama ben 10. gün yapacam

Ohh iyiymis ozaman:)zaten ben bi kac tane okudm transfern 9.gunu sonuclari pozitif cikmis bazilarnn...

Benmde arada aklima gelio ama hemen bebsileri dusunuorm...verdigm emekleri dusunuorumm...izinliyim evdeyken sorun yok ama ise baslarsam korkuyorum...cok icen var bide stres olirum ben is yerinde icmeyince

ben tam tersi iste kimse icmiyor bende icmiyorum sadece aksamlari içerdim ise baslasam kolay olacakta günler bi geçse tutunduktam sonra gunde 1- 2 tanenin zarari olmaz bence klinikteki hemşire dedi bana nikotin krizine girecegine 1 2 tane ic

Benmde arada aklima gelio ama hemen bebsileri dusunuorm...verdigm emekleri dusunuorumm...izinliyim evdeyken sorun yok ama ise baslarsam korkuyorum...cok icen var bide stres olirum ben is yerinde icmeyince

Ben dayanamayıp transfer yapılcak gün sabah içtim.arada çekiyorum yemek sonralari çok arıyorum annemden eşimden içiyorlar.yalan a gerek yok..

Kızlar Merhaba,
Bugün transferimin 14.günü.9.günü idrar testi yaptım çıkmadı,yarın doktor randevum var kan tahlili için heyecandan duramıyorum yerimde,dün akşam tansiyonum düştü.Ara ara düşüyor kasık ağrımda var ara ara gelip gidiyor.Sabah mide bulantılarım başladı mutfağa giremiyorum.Allahım diyorum sen aklımı koru beklemek nekadar zoryarın sabah ya bu rüya bitecek yada en güzel kısmına geçiyor olacağız,Rabbim isteyen bekleyen özlemini çeken herkese nasip eder inşallah..

Sigara içenler için de,biliyorum söylemesi çok zor ama nasıl bebek beklerken sabrediyorsanız sigara içinde öyle sabredin.Neolur içmeyin düşük erken doğum riski var.Bebeğinizi zehirlemeyin sigaranın yüzlerce zararı var bebeğe,sizlere.Bende aktif olarak içiyordum ancak 1 yıldır içmiyorum temizlenmesi gerek vücudun bebek gelene kadar..

Crione jel 1kere östrojen ilacı 3kere ismini hatirlayamadigim :) folik asit ve benim tsh sorunum var tiroid ilacı levotiron sabah aç karnına canım sen?

Canım tsh sorunum var demişsin bu aralar baktırdınmı?Benimki 0.500 ken 15e çıkmış 1 ayda şok oldum resmen hemen endokrin doktoruma gittim.Aklım gitti bebeğe bişey olacak (varsa eğer)diye..Doktor da şaşırdı nasıl bukadar yükselir diye.Ama bebeğe zararı olmaz dedi.Sende arada baktır belli olmuyo fırlayıveriyo

Hibele canım hayırlısı olsun inşallah müjde li haberini bekliyoruz heyecan yaptım şimdi geçen ayın 12si falan di yaptırdım normal di .Ben biraz gerçekçi düşünüyorum eğer olacaksa kendimi taştan taşa calsam Rabbim nasip ettiyse eğer hiçbir şey olmaz zaten tedbir bizden takdir Allah tan.çok kasmiyorun diyorum ya olmasa üzülürüm ama herşey O'ndan..hibele bacı sonucu yaz mutlaka kaçta randevu ??

Canım 1-4 arasında olmalı yazıyor internette ama doktorun bilir bi tanem bizler uzman değiliz..

Tabiki orası öyle canımAma üzülmekten korkuyorum işte( Tsh gebe kalır kalmaz yükselişe geçiyo vücut ihtiyacı arttığı için benim hemen artacağı aklıma gelmedi hiç..Belkide kullandığım ilaçlardan,her nekadar doktor etkilemez dediyse de..Randevu aslında 10 gibi ama biz 7 de orda oluruz

Mutlaka haber et canım

Kizlar belirtim yok diyorum daha dogrusj bana öyle geliyor bjnlar belirtimi acaba bi kac gundur ates basiyor beni bu soguk havada balkona çıkıyorum midem felaket yaniyor agzima aci su geliyor 3 gundur bide gece uyanip 2 3 kez tuvalete gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…