ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Cnmm nolur heyecan yapip uzulme..insallah bisey cikmayacak..hersey gonlunce olsun..cok gecmis olsun..sadce dua et icini rahat tut..biliorm.bunu solemek kolay diyeceksin ama ne olur uzulme..

Allah yğzğne güldün canım inşallah bişey çikmiycak.bende trioid hastasıyım cok yüksekti ama şükür birley yok.ben inanıyorum bişey çikmiycak işk denemendede bebişin olucak

Kizlar bisi sormak istiorm..canim skldi smdi.lavoboya gttm afedersiniz ama bi baktm acik kahverengi peynirimsi bisi gelmis cok korktmacaba diorm kullandgm jel akintiiyla disari ole mi cikti yerlesio olablrmi?pazartesi 3.gun transferi oldu..cok korktm

Kizlar bisi sormak istiorm..canim skldi smdi.lavoboya gttm afedersiniz ama bi baktm acik kahverengi peynirimsi bisi gelmis cok korktmacaba diorm kullandgm jel akintiiyla disari ole mi cikti yerlesio olablrmi?pazartesi 3.gun transferi oldu..cok korktm
Dun bendende geldi ama rengi beyazdi transfer sirasinda ekrandan embriyoyu goruyoruz ya o da beyazdi dedim kesin bebis gitti ins bsey olmamstr kimseninkine

Kızlar pozitif demeyi çok isterdim..Ama malesef negatif..Genetik tahlil yapılacak şimdi..Eğer genetikte bişey varsa hiç çocuk sahibi olamayabiliriz(Allahım kötü birşey yazmamış olsun neolur((
İnsallah korktugun basina gelmez ins hersey istedign gbi olur dua et cnm rabbim sifa wersin tez zamanda

Dun bendende geldi ama rengi beyazdi transfer sirasinda ekrandan embriyoyu goruyoruz ya o da beyazdi dedim kesin bebis gitti ins bsey olmamstr kimseninkine
Insallah gitmemistr ya(ama tutunmasa bole goremeyiz adetle atarz die biliorm ama nebilm ya;(ne zor bi surec off off

İnsallah korktugun basina gelmez ins hersey istedign gbi olur dua et cnm rabbim sifa wersin tez zamanda
Amin canım çok sağol desteğin için..Çok kötüyüz eşimle neyapıcağımızı şaşırdık şimdi motora atlayıp gezicez hava da güzel yoksa evde kafayı yerim ben;(((((

Insallah gitmemistr ya(ama tutunmasa bole goremeyiz adetle atarz die biliorm ama nebilm ya;(ne zor bi surec off off
Kızlar o beyaz şey jel hemen paniklemeyin..Doktor bana demişti göremezsiniz diye merak etmeyin bebiş duruyodur yerinde

Amin canım çok sağol desteğin için..Çok kötüyüz eşimle neyapıcağımızı şaşırdık şimdi motora atlayıp gezicez hava da güzel yoksa evde kafayı yerim ben;(((((
En iyisi olabildigince gez eglen dusunmemeye calis unutma butun hastaliklar stresten oluo cok sukur herseye

Allah yğzğne güldün canım inşallah bişey çikmiycak.bende trioid hastasıyım cok yüksekti ama şükür birley yok.ben inanıyorum bişey çikmiycak işk denemendede bebişin olucak

Canım negüzel hep pozitif olman.Çok sağol bu zorlu süreçte yanımda olduğun için şimdi motorla gezmeye gidiyoruz akşam daha detaylı yazarım

En iyisi iyi dsunmek guzel dsunmek gttyse artik yapcak bsi yok ki insallah gtmemistir ya gtmez bncde oyle

Allah şifa versin,en önemliside senin saglıgın,huzurun yaş olarak gençsin sanırım hani derler ya umut kesilmez sabret canım bir gün Anne olursun inşaallah,önce sen önemli sonra bebek arkadaşın dedigi gibi rahatını,hayatını yaşa kocanla mutlu ol,en önemlisi hayat yoldaşın birbirinizi destekleyin sabır gösterin,Allaha çok dua edin hayırlısını isteyin çünki olupta çok Baba'ya Anne'ye eziyet edip döven okadar evlat varki sor onlara derlerki olmaz olsun senin gibi evlat.inş yalnış anlamamışsındır yazdıklarıma Allah'ım hep sizinle beraber olsun kendine iyi bak saygılar.

korkma canim o ilaclarin etkisi bende transferdrn once geliyordu doktora sordum crinoneden dolayi dedi doktor transferden sonrada gelir dedi rengide degisir korka dedi ilaclardan dolayi yani canim bebise bisey olmamistir

canim embriyolar Kırmızıdir normal rengi beyaz degil senden gelende jelin kalintilaridir

korkma canim o ilaclarin etkisi bende transferdrn once geliyordu doktora sordum crinoneden dolayi dedi doktor transferden sonrada gelir dedi rengide degisir korka dedi ilaclardan dolayi yani canim bebise bisey olmamistir
Saol cnm ya..simdi dayanamadm aradm doktorumu..transferden once biraz zorlams hafif kanama olmstu dedi onun yuzundendr bisi olmas dedi..kan verecegm gundem once lekenmen olursa hic korkma hatta iyi bisey yerlesme kanamasdr o dedi...hadi hayrlisi..zaman hicc gecmio yarin ise gidicem valla boyle olmuyooo

haklısın vakit hic gecmiyor ama bence gitme ise benim bugun 8. günüm teste kadar gitmeyecem senin kaçıncı günün

haklısın vakit hic gecmiyor ama bence gitme ise benim bugun 8. günüm teste kadar gitmeyecem senin kaçıncı günün
Transferi 0 sayarsak 3. Gunum..normalde pazartesi baslamam lazm ama.yarin gidiyim diyorum..cunku evde yat yat skldm cok yatmakda ii deil diolar..sacma seyler kurabiliorum kafamda.zamanda gecmiyo..senin izin cok sanrm..ben okadar izin alamamki;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…