ama benim bildigim transferden sora gun sayiliyo benm transferden sora 8.gunum beklemekten patladim ama yapck bsey yok sana ck erken bnce yaYa transfer in 5.günü bugün pazar oldu bizim hemşire onceki perşembe günü toplama işlem i oldu o gunden itibaren bize 12 gun bekle gel dediverdiği kagittada 29 ocak tarihli 12 gun yazıyor
Cnm nasil 9 tane?fazla degilmi?benm sabah 1 aksam1. 9 tane olmasnn bi sebebi varmi??yani sana ozel birseymi?kimiside gunde 1 tane kullanio..neye gore karar veriolar acaba?Bende progestan günde 9 tane kullanıyoruum.fitil olarak.
Sabret diyorsun yani çok zormus çokk üüüO
ama benim bildigim transferden sora gun sayiliyo benm transferden sora 8.gunum beklemekten patladim ama yapck bsey yok sana ck erken bnce ya
Ewt ck zor ama insallah mukafatini aliriz..ne ignesi kullaniosun cnm ne icin adi ne?Ben crinone kullanıyorum iğne vermediler 1kere kullanıyorum onu da..
Cnm bence 10.gunu bekle dusuk cikabilioms erken olunca..bugun bulent tras a soru sordular.11.gunu 36 iyi bi sonuc dedi ikiye katlandgni dusunirsen eger 9 .gun cok az cikablr hatta cikmaz belkide...kizlar yarin 9. gunum test yapsammi uff sinirlerim bozuldu yaa sürekli ağlayasim geliyor
Kızımda hiç yaşamadım ya şimdi bişey mi var acaba diyorum.demek ki normalmiş.kızım kalk diyor duyuyorum ama kalkamiyorum:-(Cnm sen ne diosn benm hayatmi degistrdi igneleronceden gece 2 den once uyumayan ben 15 gundr 9da uyuyorm☺☺cok normal yani☺igne sureci bende cabuk gecti o yusden uyuya uyuya☺
Benimde toplam 9 sabah 3 öyle 3 akşam 3 iki düşüğüm var normal yolla ondan olabilirmi acaba dosyama baktıysalar bilemicem yinedeCnm nasil 9 tane?fazla degilmi?benm sabah 1 aksam1. 9 tane olmasnn bi sebebi varmi??yani sana ozel birseymi?kimiside gunde 1 tane kullanio..neye gore karar veriolar acaba?
Nezaman canım transferin??bende sabirla transfer gunumu bekliyorum zaman gecmio
ama genelde 12. gun 150 in uzerinde cikiyor uff bilmiyorum beklemektenmi sinirdenmi durup durup ağlıyorumCnm bence 10.gunu bekle dusuk cikabilioms erken olunca..bugun bulent tras a soru sordular.11.gunu 36 iyi bi sonuc dedi ikiye katlandgni dusunirsen eger 9 .gun cok az cikablr hatta cikmaz belkide...
Bendeeee.. 2 ay sonraya attilar transferi.. ama dondurulup cozulmuslerle tutma ihtimali daha yuksekmis. Benim icin ertelenmesi bir bakima iyi oldu psikolojim duzeldi, simdi umutluyum en azindan. Keyfim yerinde aklima da gelmiyor artik..normalde bende 11 subatta ogrenicektim ama kismet olmadi birdahaki aya kaldi ohss oldum dondurma islemi yapildi
Kanamanmi oldu cnm?kizlar sizden yerlesme kanamasi geldimi ve kacinci gun geldi
yok canim olmadi hani herkes diyorya yerlesme kanamasi leke geldi diye bende hic leke filan yok tutmadi diye korkuyorumKanamanmi oldu cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?