Caniimmmm allahhh korusunnnn... benim de korkum genetik birsey cikmasi. Ama zor bi ihtimal, kalitimla ilgili bunlar irsiyet. Nice kanserli insanlar var dogum yapan.. nolursun umutlu ol. Saglikli gorunen insanin bile cocugu down send, epilepsi olabiliyor. Bunu bizler bilemeyiz. Dedigin gibi insallah allah guzel yazmistir kaderinizi. Benim kuzenim 7 yil bekledi 3.denemede tutturdu 3_6 aylikken dusuk yapti kacc kere. Tam da artik olmaz dendigi anda oldu. Insallah altindan kotu birsey cikmaz, stres yapma, kendini dr lara emanet et canim. Gerisi allah a kalmisİnşallah çıkmaz tek duam o şu anda.Tutmamasına bile üzülmedim.Genetikte birşey çıkarsa işimiz daha zor((Ben tiroid kanseriyim atom tedavisi gördüm doktorlar geç kalma çocuk yap dediler ama biz öğrenciydik evlenemedik hemen;(((umarım bi sorun yoktur ((
canım prednol 16 mg kullanıyorum bende donmuş tedavime başladım pazartesi kontrolüm var estrofem folik asit lucrin iğne oluyorum bakalım pazartesi dr ne diycek size prednol niye verildi ilk defamı kullanıyorsunuz ben ilk kullanıyorum kaçıncı denemeniz şuan tedaviye başladınızmı benim 5.denemem olucakbenim doktorum tedaviye ön hazırlığa iki ay önce başladı bu söyleyeceğim ilaçları tüm hastalarına veriyor çünkü değerlerim normal olmasına rağmen omega 3,devit 3,elevit,b12 banada verdi haşimato olduğum içinde selenyum kullandım.şeker yüklemesi istedi şekerimde bozukluk gördüğü için matofin verdi.eşime sperm kalitesini artırmak için proxeed plus verdi.ayrıca kliniklerde anlaşmalı eczaneleri para kazansın diye bilgi vermiyorlar ama transfer dönemi ve gebelik testi ve sonrasında devam edeceğiniz climara fort bant crinone jel clexane iğne prednol hap vre antibiyotiği aile hekimliği bile yazıyor.ben climara banttan 8kutu kullandım devlet ayda bir kutunun parasını karşılıyor önceden yazdırın yada herhangi bir kadın doğum uzmanından rapor çıkartın.bunları yazdırırsanız 1000tlden fazla masraftan kurtulursunuz.
Canim bendede olmadı herkeste olacak diye bişey yok. Ben moralim bozmuyor hiç. Sende bozma canimyok canim olmadi hani herkes diyorya yerlesme kanamasi leke geldi diye bende hic leke filan yok tutmadi diye korkuyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Benimde 6. günüm. Sabirla sonucu bekleyelimBen de tüp bebek tedavisine başladım. tedavide 6. günüm iğne vuruluyorum. Kocaeli/Gebze ASM'de Prof. Aydın ARICI doktorum. Şimdilik iyi gidiyor. Ben de pko var. Rahim ince, Prolaktin yüksek. Bu sebeplerden olmayabilirmiş. İlk tüp bebek denemem.
saol canim inşallah tutarlarCanim bendede olmadı herkeste olacak diye bişey yok. Ben moralim bozmuyor hiç. Sende bozma canim
adetliyken gidiyorsun bi tane hapa baslatiyor estrofem gjnde 1 den basliyorsun 3 cikiyor bana jel kullandirdi transferden 3 gun once 2 kez gittim kontrole 19. gunde transfer olduKizlarrrrr opu dan sonra transferi ertelenen var mi aranizda? Ertelendiyse eger adetin ilk gunu igne,haplara vs baslaniyor sanirim transfer gunune kadar. Peki bu surecte sizi gormek istiyorlar mi 2_3 gune bi? Opu daki kadar sık mi gidiliyor,yoksa haftada 1 falan mi? Ben calisiyorum, isten izin de alamam keza kimse bilmiyor da.. napiliyor o surecte? Opu icin izin almistim, rahat ettim kontrollerde. Bu da mi ayni surecc ???
hic erimeden atiyorsa kullanilmamis olur iyice derine yerlestirmeye calis cikmamasi lazimArkadaşlar ben pregestan kullanıyorum 1 _2 saat sonra vajinadan atıyo normalmi sizce
Beklemek beni de yordu tutmayacak mi diye düşünmek yoruyor.derman kaç günün kaldi?ama genelde 12. gun 150 in uzerinde cikiyor uff bilmiyorum beklemektenmi sinirdenmi durup durup ağlıyorum
Ya bendede olmadı. Ağlarsan olmaz . Pozitif ol. Elini koy karnına ona özlemini anlat. Beklediğini söyle. Eğer sonuç negatif olursaki ins olmaz. Üzülmek için bolca zamanımız olacak neden kendine eziyet ediyorsun. Ben hep pozitifIm. Tek embriyo olmasına rağmen tutacak benim bebeğim. Allahın izniyle kucağıma alaçam. Insallah hepimiz alırız. Rabbim yuzumuzu gul dursunManyak gibi ağlıyorum ya tutmayacak mi diye psikolojim bozuldubende de lekelenme olmadı
Aynen şekerim bende öyle düşünüyorum.Yaaa kizlar aglamayin lutfen..leke olacak diye bisey yok.bugun doktrm bana belki olir dedi..belki dedi yani..herkesde olacak diye bisey yok...uzulrseniz aglarsaniz stres yapmis olirsnz ozaman bebislerde etkilenir allah korusun belki tutunmaz sirf bu yuzden bu sefer vicdan yaparsnz agladmdami boyle oldu falam die...lutfen aglamayin
Ya lekelenme olmazsa tutmadı anlamına mı geliyor? Herkeste farklı olabilir. Kaçıncı gün dionisyaManyak gibi ağlıyorum ya tutmayacak mi diye psikolojim bozuldubende de lekelenme olmadı
5. Gun ışte doğru söylüyorsunuz d a ilk defa bugün çok ümitsiz oldum akşam ağladım niye bilmiyorum geldiler bi..Ya lekelenme olmazsa tutmadı anlamına mı geliyor? Herkeste farklı olabilir. Kaçıncı gün dionisya
Duygu yoğunluğundandır ağlaman. Dengemiz şaşıyor maalesef. Bizim yediğimiz iğneleri eşlerimiz yese çatlar herhalde :) fazla düşünmemeye çalış.5. Gun ışte doğru söylüyorsunuz d a ilk defa bugün çok ümitsiz oldum akşam ağladım niye bilmiyorum geldiler bi..
Lekelenme zaten bukadar erken gelmez cnm benm ya yapma nolir..test gunume yakn 1.2 gun evvel belki geleblr oda belki...5. Gun ışte doğru söylüyorsunuz d a ilk defa bugün çok ümitsiz oldum akşam ağladım niye bilmiyorum geldiler bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?