ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Tesekurler cevap verdigin icin arakdasim ..esiminde benim de sorunumuz yok ama tutma nasip degilmis tup bebek icin en az 2 kere asilama denemeniz gerekiyo diyolar dogru acaba
Devlette ise öyle bir şart var..Canım yinede siz bilirsiniz ama aşılama şansı çok yüksek değil ama tüp bebeğe göre daha kolay süreç..

Devlette ise öyle bir şart var..Canım yinede siz bilirsiniz ama aşılama şansı çok yüksek değil ama tüp bebeğe göre daha kolay süreç..
Devlette yaptirmayi dusunmuyoruz canim ozel hastanede yaptirmayi dusunuyoruz doktor da tup bebek yapa bilirsiniz 1 ay sonra dedi izmirde sifa hastanesi var orda yaptirmayi dusunuyoruz allah hayrlisini versin herkez icin insallah

Devlette yaptirmayi dusunmuyoruz canim ozel hastanede yaptirmayi dusunuyoruz doktor da tup bebek yapa bilirsiniz 1 ay sonra dedi izmirde sifa hastanesi var orda yaptirmayi dusunuyoruz allah hayrlisini versin herkez icin insallah
Sorun ne canim?

Hakkımızda hayırlısı olsun canım..İlk aşılama tutmadıysa bence vakit kaybetmeyin.Seni korkutmak istemem ama sorun yok gibi görünse de alttan birçok neden çıkabiliyor.Benim eşimin sperm düşüklüğü var bende sorun çıkmamıştı herşey normal görünüyordu direk tüp bebek dedi ama ilki tutmadı.Yumurtalar olgunlaşmadı genetik tarama yapılacak şimdi..Yani anlatmak istediğim tüp bebek deneyince anlaşılabiliyo bazı sorunlar..Doktor aşılama yapmamışız iyiki tutmazdı boşuna yapmış olucaktık dedi

Dpgru soyluyosun arkadasim insani piskolejikmen cokeltiyo zaten aallhin izniyle tup bebek deniycem cok sgol hersey hakkimizda hayrli olur insallah

Selam canim asilmaa yaptirdim tutmadi ki hic bi sorununuz yok dedi doktor ama olmadi ilk denememdi dun gittim sonuc negatifdi malesf doktor tup bebek deneye bilrsiniz yada asilamaya devam ede bilirsiniz dedi ama biz kararsiz kalmistik ayrica gittigimiz doktorlarda ilgisizdi simdi hangi doktora yada hangi hastaneye gidicehiz ona da karar vermedik anlicagin iki dagin arasinda kaldik

Dpgru soyluyosun arkadasim insani piskolejikmen cokeltiyo zaten aallhin izniyle tup bebek deniycem cok sgol hersey hakkimizda hayrli olur insallah
Allah yardımcımız olsun canım..Moral çok önemli burada paylaş bütün tedavi sürecini çünki birbirimizi en iyi biz anlarız..Toplumumuz malesef çok baskıcı herkesle konuşamıyoruz bazen ailelerimiz bile anlayamayabiliyor yaşadıklarımızı...

Hmmm anladm cnm..ben senin yerinde olsam asilama ile zaman kaybetmem ki bende ayni seyi yaptm..asilama sansi cok dusuk .tup bebek daha yuksek..sonuc olarak asilamadada hormon alacaksn bence bosuna alma birdaha..zaten bi defa denedn..ben bikere bile denemedm asilamayi...2.5 senedr olmuyordu tup bebek denedik bakalm test gunumu bekliorm..hayrlisi olsn hakkimizda cnm..

İnş,canım böyle düşündügün için sevindim.bende düşünürüm evlatlık almayı güzel çünki o çocugunda hayatı kurtulmuş oluyor bir nevi büyük sevap işlemiş oluyorsun.Çocukların hepsi sevimli Allah birgün inş kendi kanından olan bir yavru verir inş.benim yaşımda 30 bu ayın 13 ignelere başlayacagım nasipte varsa verir yaradan ama çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun yeni başlangıcın canım Allah çabalarını boşa çıkarmasın..Yaşımız genç daha elimizden geleni yapıcaz sonuna kadar deniycez..Yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun.Hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah canım:)

Bende denemiycem bidaha siz de benim gibi denems sonuc alamamisinz bende tup bebek yapicam karliyim allahin izniyle insallh bu cuma mubarek gunde allah dualrimizi kabul etsin insallah sende hayrli sonuclar alir bizimle paylasrsin canim

Bende denemiycem bidaha siz de benim gibi denems sonuc alamamisinz bende tup bebek yapicam karliyim allahin izniyle insallh bu cuma mubarek gunde allah dualrimizi kabul etsin insallah sende hayrli sonuclar alir bizimle paylasrsin canim
Pardon canim ya sen hic denemedinmi asilamayi direk tup bebekmi yaptin ??

Amin cnm.ne guzel soyledin insallah hepimizin yuzu gulsun..buarada yanlis anlaslmasn ben hic asilama denemedm..yani direk tup bebek..zaman kaybetme dedgm oydu yani ben ole yaptm demek istedm☺

Amin...hep beraber inşaallah topik arkadaşım

Amin cnm.ne guzel soyledin insallah hepimizin yuzu gulsun..buarada yanlis anlaslmasn ben hic asilama denemedm..yani direk tup bebek..zaman kaybetme dedgm oydu yani ben ole yaptm demek istedm☺
Insallah gulucek canim inaniyorum kesinlikle tup bebek ge basvurucam en kisa zamanda

kizlar dayanamadim ve tahlil yaptirdim bugun tfansfer günümle beraber 9. günüm beta degeri 22 galiba pozitif doktorumu arayamadim bana sali yap demisti testi ama pazar dogum günüm diye o zaman yap dedi bugun yaptim kizar
Insallah guzel haberler alirsin arakdasim bence degerin iyi cikmis var biseyler allahin izniyle

kizlar dayanamadim ve tahlil yaptirdim bugun tfansfer günümle beraber 9. günüm beta degeri 22 galiba pozitif doktorumu arayamadim bana sali yap demisti testi ama pazar dogum günüm diye o zaman yap dedi bugun yaptim kizar
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekşlde kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim

Ayyyy cnmm tuylerm diken diken oldu..bak bosuna uzuldun agladin...insallah kat kat artar degerin..simdiden tebrik edrm cnm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…