ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Aynen katılıyorum sana canım benimde hiç belirtin olmadı.buarada hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucagına alıp büyütmek nasip etsin

Merhaba herkese benim de subat ayinda, 19 veya 20sinde transferim gerceklesecek
Kac embriyonuz olustu sizlerin?
6 tane oluştu 1.kalite normalde 13 tüler ama 6.sı birinci kalite olunca diğerlerini imha ettiler 3 tanede transfer edildi

6 tane oluştu 1.kalite normalde 13 tüler ama 6.sı birinci kalite olunca diğerlerini imha ettiler 3 tanede transfer edildi
Bnm 10 tane oluşmuş ama dr 2 tane transfer edicez dedi yasiniz genc ve sorun yok,o yuzden tutma ihtimali yuksek 2den fazla koyamayiz dedi
Bebeklerinizi 19 veya 20 sinde size verecez demedi mi o an hüngür hüngür aglayasim geldi
Rabbim sen duy sesimizi,bana da isteyen herkese de nasip et,annelik duygusunu,hayirlisiyla.

Bide digerlerini neden imha ettirdiniz ki biz dondurmayi dusunuyoruz,Allah korusun tutmazsa bi daha yapmak icin.

Bide digerlerini neden imha ettirdiniz ki biz dondurmayi dusunuyoruz,Allah korusun tutmazsa bi daha yapmak icin.
bizim 3 tane daha donmusumuz var zaten doktor gerek yok bunlar tutacak dedi ben yurt disinda yaptirdim diye 3 tane tatransfer ettiler türkiyede olsam 1 tane edecektiler yasimdan dolayi benimde esimde sorun vardi

Ya bisey sorcam, ilk denemeniz mi? Bizim yas 28, ilk denememiz, hersey normal gibi morfoloji 1. 3 yillik ewliyiz ama tek embr. Transfer edecekler sanirim. 2 olsa tutma ihtimalim daha yuksek. 6.Gune gelen 3 embriyom daha var. 2 tane olmasi icin sart mi var, yasiniz 35 ustu mu? Herkese 2 tane yapmiyorlar cunku ;(

Bizim sorun yok denildi hep,doktorların yalancisiyim bende:)
Yaşım 24 iki aya 25 olcam iste.
Bende niye 3 tane koyulmayacak diye üzülüyorum

Bizim sorun yok denildi hep,doktorların yalancisiyim bende:)
Yaşım 24 iki aya 25 olcam iste.
Bende niye 3 tane koyulmayacak diye üzülüyorum
Cnm turkiyede koymazlar malesef 3 taneyi..eger sana 2 koyacaklarsa cok sanslisin cnku senn yasindakilere asla koymazlar 2 tane..29 .30 olsan belki...

hayi

hayir opudan sonraki ilk 10 gun hastanede gecirdim ohss oldum cunki hepimizin durumu farkli endiselenme
Ohss yumurta gelistirme doneminde olmuyor muydu, benim trnsfr ertelendi ohss oldugundandir gecmesini bekleyelim dediler.
Umarim haftada bi haftasonlarina falan denk gelir de ya da is cikisina falan.. atlatirim bir sekilde. Yok eger iki gune bi sabah kontrole gel derlerse yandim ben ;(

Ayyy o sabah hastanelere gidilmesi yokmuher seferinde yalan iydurmaktan yoruldm ben ya..

Oooo☺cok kucuk yasta evlenmmsn ozaman..8 senedr hic olmadimi?
Hic olmadi
1 defa asilama denedik 5 yil once tutmadi,cok uzuldum,bende vazgecip okuluma devam ettim.
Tedavi olmuyorduk ama bircok dr a gittik,hep bi sorun yok dediler.
Ilk defa deniyoruz bakalim artik.

Cnm turkiyede koymazlar malesef 3 taneyi..eger sana 2 koyacaklarsa cok sanslisin cnku senn yasindakilere asla koymazlar 2 tane..29 .30 olsan belki...
Aynenn yaa benim de keske 2 tane konulsa.. git gel git gel zaten izin alamiyoruz,olmusken tam olsun bari.. allah korusun tutmazsa 2 ay sonra birdaha deneme yapilacak.. tek embriyo nedir yahu zaten zor tutuyor

Hic olmadi
1 defa asilama denedik 5 yil once tutmadi,cok uzuldum,bende vazgecip okuluma devam ettim.
Tedavi olmuyorduk ama bircok dr a gittik,hep bi sorun yok dediler.
Ilk defa deniyoruz bakalim artik.
Hayrlisi olsn cnm hakkinizda..iyi tarafindan bak daha yasin cok kucuk okula devam etmissin bak ne guz3l..insallah nasip eder rabbim burdaki herkese isteyen herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…