- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Aynen katılıyorum sana canım benimde hiç belirtin olmadı.buarada hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucagına alıp büyütmek nasip etsinkızlar gerçekten şunu anladım belirti yok diye üzülmeyin bendede hiç bişey yoktu sadece gece 2 kez tuvalate gidiyordum bide dünden beri belim ve karnım çok ağırdı dedim adet oluyorum ama olmadı değerimde iyi 4 gün daha olmasına rağmen o yüzden yok diye üzülmeyin inallah vardır hepimizde
6 tane oluştu 1.kalite normalde 13 tüler ama 6.sı birinci kalite olunca diğerlerini imha ettiler 3 tanede transfer edildiMerhaba herkese benim de subat ayinda, 19 veya 20sinde transferim gerceklesecek
Kac embriyonuz olustu sizlerin?
saol canım inşallah cümlemizeAynen katılıyorum sana canım benimde hiç belirtin olmadı.buarada hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucagına alıp büyütmek nasip etsin
Amin hamilelerin duası kabul olur kızım kalbinden rahatsız ona dua edermisin?geçen sene ki muaynesinden daha iyi dediler ama yinede sorunumuz var buda beni üzüyorsaol canım inşallah cümlemize
Bnm 10 tane oluşmuş ama dr 2 tane transfer edicez dedi6 tane oluştu 1.kalite normalde 13 tüler ama 6.sı birinci kalite olunca diğerlerini imha ettiler 3 tanede transfer edildi
bizim 3 tane daha donmusumuz var zaten doktor gerek yok bunlar tutacak dedi ben yurt disinda yaptirdim diye 3 tane tatransfer ettiler türkiyede olsam 1 tane edecektiler yasimdan dolayi benimde esimde sorun vardiBide digerlerini neden imha ettirdiniz ki biz dondurmayi dusunuyoruz,Allah korusun tutmazsa bi daha yapmak icin.
Ya bisey sorcam, ilk denemeniz mi? Bizim yas 28, ilk denememiz, hersey normal gibi morfoloji 1. 3 yillik ewliyiz ama tek embr. Transfer edecekler sanirim. 2 olsa tutma ihtimalim daha yuksek. 6.Gune gelen 3 embriyom daha var. 2 tane olmasi icin sart mi var, yasiniz 35 ustu mu? Herkese 2 tane yapmiyorlar cunku ;(Bnm 10 tane oluşmuş ama dr 2 tane transfer edicez dediyasiniz genc ve sorun yok,o yuzden tutma ihtimali yuksek 2den fazla koyamayiz dedi
Bebeklerinizi 19 veya 20 sinde size verecez demedi mi o an hüngür hüngür aglayasim geldi
Rabbim sen duy sesimizi,bana da isteyen herkese de nasip et,annelik duygusunu,hayirlisiyla.
Cnm turkiyede koymazlar malesef 3 taneyi..eger sana 2 koyacaklarsa cok sanslisin cnku senn yasindakilere asla koymazlar 2 tane..29 .30 olsan belki...Bizim sorun yok denildi hep,doktorların yalancisiyim bende:)
Yaşım 24 iki aya 25 olcam iste.
Bende niye 3 tane koyulmayacak diye üzülüyorum
Ohss yumurta gelistirme doneminde olmuyor muydu, benim trnsfr ertelendi ohss oldugundandir gecmesini bekleyelim dediler.hayi
hayir opudan sonraki ilk 10 gun hastanede gecirdim ohss oldum cunki hepimizin durumu farkli endiselenme
Bnm evliligim uzun belki ondandir.
8 yil olacak temmuzda
Ilk denememiz buarada.
Canimmmm hayirli olsun, saglikla kucagina almak da nasip olsun insallah.. tebriklerrrr6 tane oluştu 1.kalite normalde 13 tüler ama 6.sı birinci kalite olunca diğerlerini imha ettiler 3 tanede transfer edildi
Ayyy o sabah hastanelere gidilmesi yokmuOhss yumurta gelistirme doneminde olmuyor muydu, benim trnsfr ertelendi ohss oldugundandir gecmesini bekleyelim dediler.
Umarim haftada bi haftasonlarina falan denk gelir de ya da is cikisina falan.. atlatirim bir sekilde. Yok eger iki gune bi sabah kontrole gel derlerse yandim ben ;(
Hic olmadiOooo☺cok kucuk yasta evlenmmsn ozaman..8 senedr hic olmadimi?
Ondandir belki, en az 3 yil olmak gerekiyor sanirim biz 1 ayla kaciriyoruzz ozmnBnm evliligim uzun belki ondandir.
8 yil olacak temmuzda
Ilk denememiz buarada.
Aynenn yaa benim de keske 2 tane konulsa.. git gel git gel zaten izin alamiyoruz,olmusken tam olsun bari.. allah korusun tutmazsa 2 ay sonra birdaha deneme yapilacak.. tek embriyo nedir yahu zaten zor tutuyorCnm turkiyede koymazlar malesef 3 taneyi..eger sana 2 koyacaklarsa cok sanslisin cnku senn yasindakilere asla koymazlar 2 tane..29 .30 olsan belki...
Hayrlisi olsn cnm hakkinizda..iyi tarafindan bak daha yasin cok kucuk okula devam etmissin bak ne guz3l..insallah nasip eder rabbim burdaki herkese isteyen herkese...Hic olmadi
1 defa asilama denedik 5 yil once tutmadi,cok uzuldum,bende vazgecip okuluma devam ettim.
Tedavi olmuyorduk ama bircok dr a gittik,hep bi sorun yok dediler.
Ilk defa deniyoruz bakalim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?