Yaa kesinlikle cok sacma...tek nedir ya?hele devlette hastanelerinde yaptracak arkadaslar neler cekiyorlar...orda hersey sartli...ne olur sanki turkiyede bole bir sinir olmasada herkesin umudu artsa...Aynenn yaa benim de keske 2 tane konulsa.. git gel git gel zaten izin alamiyoruz,olmusken tam olsun bari.. allah korusun tutmazsa 2 ay sonra birdaha deneme yapilacak.. tek embriyo nedir yahu zaten zor tutuyor
Duramiyorum ama mecburen durcam bide bna 1 tane transfer ettiler sansim cok az o yuzden bilmiyorum ya rabbim ne olur hepimize yardim etbenimde esim istemedi sonucu alana kadar negatif diye tutturdu aslinda benimde pek umidim yoktu ama beklemek gercekten sinirlerimi bozmustu ve agliyordum ne olacaksa olsun dedim gittim eger sen durabiliyorsan gitme bekle çünkü degwr bayagi düşük
Yok sakin olumsuz düsünme, olumsuz dusunecek birsey yok ki, Allaha sükür bir aksilik cikmazsa sonucu güzel olacak yakinda. Benim ilk iki denememde lekelenmem olmustu ve dogal olarak Negatifti. Allaha sükür bu kez tam tersi belirtilerle karsi karsiyayim. Bu bile bana suan cok Umut veriyor. Biliyor musun bu isin tek ilaci sabir bence. SevgilerMeraba bnde hep yatiyorum lawabo we ymk haric kalkmiyorm leke bndede yok ama bu agri insani negatife itiyor leke zaten olmz bnce progestan aliorm o engellio
Dogru ewt sabir cok onemli ama benm bugn 9. Gunum artk sanirim sabrim azalio :) ins guzel sonuclarimizi burdan yazariz tsk edrrim guzel dileklern icin :)Yok sakin olumsuz düsünme, olumsuz dusunecek birsey yok ki, Allaha sükür bir aksilik cikmazsa sonucu güzel olacak yakinda. Benim ilk iki denememde lekelenmem olmustu ve dogal olarak Negatifti. Allaha sükür bu kez tam tersi belirtilerle karsi karsiyayim. Bu bile bana suan cok Umut veriyor. Biliyor musun bu isin tek ilaci sabir bence. Sevgiler
Amin amin ınşallah cnm.Hayrlisi olsn cnm hakkinizda..iyi tarafindan bak daha yasin cok kucuk okula devam etmissin bak ne guz3l..insallah nasip eder rabbim burdaki herkese isteyen herkese...
Cok guzel bir fikir, egunal diye bir kullanici kod 2015 tup bebek ucretleri diye liste yapmisti .., bilgi alabiluriz ondanArkadaslar mesela simdi ben burda tablo hazirlamak istiyorum iste opu transfer tarihleri embriyo sayisi ve sonuclar ..vs olacak hepimizin...ama nasil olacak bilen varmi??
Eevt cnm olablr..Cok guzel bir fikir, egunal diye bir kullanici kod 2015 tup bebek ucretleri diye liste yapmisti .., bilgi alabiluriz ondan
Anlattigin tum agrilar bndede war cnm bicak saplanio gbi oluo kasiklarm agrio normal die dsunuorum :) sende uzulme ins iyi bseydirKızlar bugün 1dk kadar karnimla kalbim arasında çok garip bir sancı oldu.hemen geçti ama böyle bişey yaşadınız mi birde hafif bıçak batıyor gibi ağrılarım var benim sağ ve sol kasık üstünde karnin altinda.sizde de var mi oldu mu böyle şeyler?annem bana bebek yeleği başladı orguyle kafam dagilsın diye..
Ross inşallah kaç günün kaldı?Anlattigin tum agrilar bndede war cnm bicak saplanio gbi oluo kasiklarm agrio normal die dsunuorum :) sende uzulme ins iyi bseydir
yok cnm ben opu dan sonra yani yumurta toplamadan sonra oldum ohss bilmiyorum ben cok agir gecirdim benm prolaktinim de yuksek oldugu icin dostinex de kullaninca mide bulantisindan maf olmustum yoksa gectigimiz cumartesi ne guzel transferim vardi benmde cuma gunu acillik oldum ctesi sabahi dondurtmak zorunda kaldim simdi beklemedeyim sali gunu ins birgun zaman soyler dr um ama muhtemelen regl olup bittikten sonra kismet boyleymis sen calisyorsun galba aslinda isten ayrilsan senn icin deilmi ben ayrildim iyikide ayrilmisimOhss yumurta gelistirme doneminde olmuyor muydu, benim trnsfr ertelendi ohss oldugundandir gecmesini bekleyelim dediler.
Umarim haftada bi haftasonlarina falan denk gelir de ya da is cikisina falan.. atlatirim bir sekilde. Yok eger iki gune bi sabah kontrole gel derlerse yandim ben ;(
Tabiki de tup bebekkk.. biraz daha fazla ver, sansin cok olsun. Sonucta ikisinde de ayni igneleri kullanacaksin,ayni sıkıntilar.. baslamisken en iyisi olsun. 2 deneyelim olmazsa tup bebek yapariz diyeceginize kesin cozum icin tup bebegi deneyin, onla da olmuyorsa zaten hic olmaz.. benim sahsi fikrim tabi. Bizde asilama yaptirmadan direkt ilk tup bebek tedavisine basladik..oyalanip vakit kaybetmek, umutsuzluga dusmemek icin. hayirlisi artikArkadaslar selam herkeze ben birkere asilama denedim tutmadi ve esim cok uzldu tabi bendesimdi tup bebek istiyoruz sizce tup bebekmi yoksa asilama ya devammi etsem kara veremedim ayrica izmirde bildiginiz isini iyi yapan doktor onericek olan varmi
5 gun cnm carsmba gdicem teste insRoss inşallah kaç günün kaldı?
resimdeki kızın galiba çok tatlı allahım onu sağlığına kavuşturur inşallah namazlarımda dua edeceğim tatlı kızınaAmin hamilelerin duası kabul olur kızım kalbinden rahatsız ona dua edermisin?geçen sene ki muaynesinden daha iyi dediler ama yinede sorunumuz var buda beni üzüyor
teşekkür ederim aminn cümlemizeeCanimmmm hayirli olsun, saglikla kucagina almak da nasip olsun insallah.. tebriklerrrr
Cnm carsamba bende dusunuorm☺10.gunm olacak ama gidecem insallah☺beraber yazariz☺5 gun cnm carsmba gdicem teste ins
aynen canım ya beklemek çok zor ben şimdide değer yükselecekmi diye bekliyorum bu türkiyenin salak salak kısıtlamalrı yokmu deli oluyorum 1 tane nedir sırf bu yüzden batuma gittim doktorumda tanıdık türk zaten hastanenin ortağı direk oraya gitti 3 tane transfer etti fiyat iki katı ama şansım artsında fiyat önemli değilDuramiyorum ama mecburen durcam bide bna 1 tane transfer ettiler sansim cok az o yuzden bilmiyorum ya rabbim ne olur hepimize yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?