Esimlede konustuk tup bebege karar verdik arkadasim nasipse baslicaz bizde allahin takdiri insallah hepimize nasip olurTabiki de tup bebekkk.. biraz daha fazla ver, sansin cok olsun. Sonucta ikisinde de ayni igneleri kullanacaksin,ayni sıkıntilar.. baslamisken en iyisi olsun. 2 deneyelim olmazsa tup bebek yapariz diyeceginize kesin cozum icin tup bebegi deneyin, onla da olmuyorsa zaten hic olmaz.. benim sahsi fikrim tabi. Bizde asilama yaptirmadan direkt ilk tup bebek tedavisine basladik..oyalanip vakit kaybetmek, umutsuzluga dusmemek icin. hayirlisi artik
Gozun aydin allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah arkadasimHamileyim kızlarr<:):):):):) ve çok mutluyummmm . ALLAH herkeze nasip etsinn...
İnşallah canım ben de direkt tüp bebek yaptırdım doktor boşa ugrasirsiniz dedi benim eşimin sorunu vardı aşılama falan yorulmayin dedi ve ben özel klinikte değil üniversite hastanesinde yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi.hani para için demedi en azindan gerçekten bunun olması gerektiği için davrandı gibi geldi bize.transferin 6.günü bugün..hayırlısı olsun inşallah Rabbim müjde vermeyi nasip etsinEsimlede konustuk tup bebege karar verdik arkadasim nasipse baslicaz bizde allahin takdiri insallah hepimize nasip olur
Hayrlisi olur insallah canim guzel hayrli haberlerini alirz seninde herkezinde ben yemi asilama oldugum icin bir ay sonra tup bebege basvurmayi dusunuyorum hayrlisylaİnşallah canım ben de direkt tüp bebek yaptırdım doktor boşa ugrasirsiniz dedi benim eşimin sorunu vardı aşılama falan yorulmayin dedi ve ben özel klinikte değil üniversite hastanesinde yaptırdım devlet üniversitesi fakültesi.hani para için demedi en azindan gerçekten bunun olması gerektiği için davrandı gibi geldi bize.transferin 6.günü bugün..hayırlısı olsun inşallah Rabbim müjde vermeyi nasip etsin
hayırlı olsun darısı başımıza. rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin :)HİÇ BEKLEMEİYORDUM YANİ SONRA DOKTORA GİTTİMMM VE SÜPRRRRİİİZ:))))
ya benimde öyle olmuştu. transferden 1 gün önce düzeldim ama transferden sonra bel ağrısı nefes tıkanması yine oldu. çok şükür bugün transferin 4. günü ben bugün düzeldim çok şükür.Ya birde midem eksiyor, aci bi su geliyor agzima bazen.. midem ve karnim cok sis 7_8 kilo aldim son haftada. Gaviscon iciyorum mide icin. Yine olmadi. Umutla bekliyorum eski halime dönmeyi.. tek ben degilim demekki. Karnim gerildigi icin dik duramiyorum, iki buklum kambur durunca da sirtim agriyor gece yatamiyrm bu sefer nefesim tikaniyor. Ne bicim sey bu 7 gun oldum opu olali hala gecmedi. Acaba yumurtalari mideden gecerek mi topladilar
tutsada doguracam tutmasi icin o kadar dua ettim nasil aldirayim ikiz yerine üçüz olurÜcü birden tutarmis
AMİNNNNNNNNNNNÇok tebrik ederim hamiş olalım hepimiz lütfen Allah'imkızlar çok mutlu oldum.moral oldu valla Rabbim isteyen herkese versin inşallah
zamanla idrara ciktikca gecio kusman varmiYa birde midem eksiyor, aci bi su geliyor agzima bazen.. midem ve karnim cok sis 7_8 kilo aldim son haftada. Gaviscon iciyorum mide icin. Yine olmadi. Umutla bekliyorum eski halime dönmeyi.. tek ben degilim demekki. Karnim gerildigi icin dik duramiyorum, iki buklum kambur durunca da sirtim agriyor gece yatamiyrm bu sefer nefesim tikaniyor. Ne bicim sey bu 7 gun oldum opu olali hala gecmedi. Acaba yumurtalari mideden gecerek mi topladilar
Anladım canm hayırlısı olsunMedikal park göztepe de basladım canım memorialdekı doktoelar oraya gecti
Bencede canim. Dogur tabi ki. Allah riskini verir onlarina. Iki yumurtada bende var. Esimle ikiz olur belki diyoruz belli mi olurtutsada doguracam tutmasi icin o kadar dua ettim nasil aldirayim ikiz yerine üçüz olur
İnşallah canım herkes öyle diyor.kızım ilk denemede 5 yıl sonra geldi.inşallah bu bebiş veya bebişlerde bekletmeden gelirAnladım canm hayırlısı olsunSen hamile kalırsın hemen hiç takma kafana ilk bebişin gibi gelir o da hemen merak etme
Evet canım kızım.çok şükür cok ciddi bişey değil ama bi sorun oldugunu duymak bile cok kötü...inşallah saol canım allah razi olsunresimdeki kızın galiba çok tatlı allahım onu sağlığına kavuşturur inşallah namazlarımda dua edeceğim tatlı kızına
Idrarda sorun yok da digerine bayagidir cikamadim.. kayisili form cay iciyrm,kayisili probiyotik yogurt,gunkurusu.. kayisi olarak kuscam yakindazamanla idrara ciktikca gecio kusman varmi
Canim karar vermek baslamanin yarisidir. Hayirli ugurlu olsun.Esimlede konustuk tup bebege karar verdik arkadasim nasipse baslicaz bizde allahin takdiri insallah hepimize nasip olur
Rubella ig testi yaptirmistik kizamikcik galiba. Pozitif cikti.Kızlar doktor sizden hormon testleri felan haricinde hangi hastalıkları geçirmişiz diye bi test varya ondan istedi mi ( kızamık hiv vs.) yine tüp bebek terimleri hakkında cahillliğimi konuşturdum
Silikse bile hamilelik vardır ama daha erkendir diyolar inşallah kan testinde de pozitifi görürsünKızlar dayanamayıp idrar test yaptım çok silik ikinci çizgi var.deneyimlerine dayanarak o kısım bembeyaz kalıyor ya normalde olmayinca.kafam karıştı iyi mi?sabırsızim ya
Rubella ig testi yaptirmistik kizamikcik galiba. Pozitif cikti.
Vitamin D ye de bakildi. Bunlar Hamile kalmayi etkiliyormus.
Hbsag,hiv,Anti hcv tahlili de olmazsa olmaz testler. (Dahiliye bolumu dr lari yazabiliyor,daha hesapliya gelir. Yok Disaridan bunlari yaptircam deyince 500_700 tl para aliyor ozel hastane)[/QUOT Tüp bebek mwrkézindeki hemşire bunlar bizde pahalı dışarıda yaptırırsın dedi ama yaptırdığım yer yine özel hastane olacak devlette randevu alacak olursak tedaviye başlayamayız heralde Siz devlette mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?