aricam yarin ama benm tum islemlerim biti sadece transfer yapilcakCanım ben tedavi ye başlamadan önce bana dediler ki adetin ilk günü ara randevu al eğer haftasonuna denk gelirse pazartesi mutlaka gel dediler regl halinde yumurtalık ve yumurtlama durumu daha net görünüyor diye istiyorlar..tabi sen yinede ara canım böyle bişey demedilerse
Canim bence var gibii.yeni yerlesmis gibi çok erken olduğu için idrarda bi cikmis bi cikmamis gibi.zaten 12.5bhcgde idrarda çıkıyor. Inşallah bebeğin seninledir pazartesi tekrarlat degerini görürsün canım.28 ocakta transferim yapildi. 8.gun idrar testimde silik ikinci cizgiyi gordum. 9. Gun idrar testinde tek cizgi. Dayanamadim bugun kan testi yaptirdim.beta hcg 12.02 cikti. Bu ne demek bilen var mi
Insallah oyledir. Pazartesi degerler 2 katina ciksa bile cok dusuk degil mi? Baska mesajlari okudugumda cok farkli ve yuksek degerler gordumX
Canim bence var gibii.yeni yerlesmis gibi çok erken olduğu için idrarda bi cikmis bi cikmamis gibi.zaten 12.5bhcgde idrarda çıkıyor. Inşallah bebeğin seninledir pazartesi tekrarlat degerini görürsün canım.
Ilaclarin etkisi diyorlar cogu seye. Bendede sicak basmasi goguslerde hassasiyet vardi. Kasiklarim agriyordu niye agriyor diye endise ettim. Sonra agri gecti bu seferde niye agrimiyor diye endise ettim. Sanirim psikolojimizden kaynakli bazen herseyi olumlu bazende herseyi olumsuz yorumluyoruz.Arkadaslar mrb.bende sizin gibi beklemedeyim. Transferim pazartesi yapildi bugun 6.gunumdeyim cok heycanli cok tedirgin ve korku icindeyim.sabirsizlaniyorum tuttumu bebeğim hic bir belirtim yok.sadece bu günlerde felaket tuzlu ekşili seyler istiyorum.kasiklar cok normal sadece ince bir sizi arada sırada ve hep sol tarafimda bide ayaklarim bacaklarim cok ağrıyor. Sizcee normal mi yoksa ben biseyler mi hissetmek istiyorum. Pozitifi gören arkadaşlar lütfen konusun benimle sizde ne olduu. Meselaa ates olur muu.bide sabahlari hiç wcye çıkmayan ben iki kere cikar oldum hemde sikisarak uyaniyorum.acaba suyu biraz daha fazla ictigimden olabilir mii.uykulariniz nasıldı sizin. Cok kötüyüm benn Allahım evlatlarimizi bize sağlıklı bi şekilde kucagimiza versin insaallah.
Kacinci gun embriyosuydu senin.embriyo gunlerine ve hucre sayisina gore bu degerler herkeste ayni gitmiyor canimInsallah oyledir. Pazartesi degerler 2 katina ciksa bile cok dusuk degil mi? Baska mesajlari okudugumda cok farkli ve yuksek degerler gordum
4.gun embriyosuydu. 1. Kalite dediler.Kacinci gun embriyosuydu senin.embriyo gunlerine ve hucre sayisina gore bu degerler herkeste ayni gitmiyor canim
gogusler de hassasiyet derken.mesela benimde yanlsrdan dokununca agri var ucunda bi acima yok.ve göğüslerim birazdaha dolgun ama yumusak sert degill.bugunde başım cok agriyorr bilmiyorum ne olacak boylee.sen hissettin mi peki bebegin varmi yokmu diyeeeIlaclarin etkisi diyorlar cogu seye. Bendede sicak basmasi goguslerde hassasiyet vardi. Kasiklarim agriyordu niye agriyor diye endise ettim. Sonra agri gecti bu seferde niye agrimiyor diye endise ettim. Sanirim psikolojimizden kaynakli bazen herseyi olumlu bazende herseyi olumsuz yorumluyoruz.
Himm evet daha erken sonucun cikar senin.kacinci gunundu bugun testi yaptirdiginda.valla canim değerin sugunlerde dusuk olduğuna kafayi takma onemli olan katlanmasi.zaten gunler geçtikçe değerinde fazlasıyla yukselir gönlünü ferah tut insaallah iyi sonuçlar alirsin.kotu dusunme sakın4.gun embriyosuydu. 1. Kalite dediler.
10.gunduHimm evet daha erken sonucun cikar senin.kacinci gunundu bugun testi yaptirdiginda.valla canim değerin sugunlerde dusuk olduğuna kafayi takma onemli olan katlanmasi.zaten gunler geçtikçe değerinde fazlasıyla yukselir gönlünü ferah tut insaallah iyi sonuçlar alirsin.kotu dusunme sakın
Hislerime guvenemiyorum. ☺dedim ya isime nasil gelirse. Iyi animdaysam hersey hamilelik demek. Kotu animdaysam herseyi ben uyduruyorum ne hamileligi yok bisey diyorum. bir an bir suru sey yapmaliyim diyorum. Bir an olacakla olecege care yok ne olacaksa olacak diyorum. Herkes aynidir galibaGo
gogusler de hassasiyet derken.mesela benimde yanlsrdan dokununca agri var ucunda bi acima yok.ve göğüslerim birazdaha dolgun ama yumusak sert degill.bugunde başım cok agriyorr bilmiyorum ne olacak boylee.sen hissettin mi peki bebegin varmi yokmu diyeee
Canim stres yapma kendini dinleme bu arada aynı gün olmuş transferim iz. Hayırlı olsun insArkadaslar mrb.bende sizin gibi beklemedeyim. Transferim pazartesi yapildi bugun 6.gunumdeyim cok heycanli cok tedirgin ve korku icindeyim.sabirsizlaniyorum tuttumu bebeğim hic bir belirtim yok.sadece bu günlerde felaket tuzlu ekşili seyler istiyorum.kasiklar cok normal sadece ince bir sizi arada sırada ve hep sol tarafimda bide ayaklarim bacaklarim cok ağrıyor. Sizcee normal mi yoksa ben biseyler mi hissetmek istiyorum. Pozitifi gören arkadaşlar lütfen konusun benimle sizde ne olduu. Meselaa ates olur muu.bide sabahlari hiç wcye çıkmayan ben iki kere cikar oldum hemde sikisarak uyaniyorum.acaba suyu biraz daha fazla ictigimden olabilir mii.uykulariniz nasıldı sizin. Cok kötüyüm benn Allahım evlatlarimizi bize sağlıklı bi şekilde kucagimiza versin insaallah.
Sayıyorum geçen hafta pazar koyuldu bugün transfer dahil 7.gündionisya cnm bsey sorucam transferin kacinci gununde idrar tahlili yaptin? Transferide sayiyomusun bu arada? Bnde yapmamk icn kendimi zor tutuorum :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah dün bende de silik çizgi vardı bugün farklı marka ile yaptım tek çizgi çıktı kan testi değerin normal gibi ama inşallah değerin yükselir için ferahlar :)28 ocakta transferim yapildi. 8.gun idrar testimde silik ikinci cizgiyi gordum. 9. Gun idrar testinde tek cizgi. Dayanamadim bugun kan testi yaptirdim.beta hcg 12.02 cikti. Bu ne demek bilen var mi
canim degere takilma o artar yüksek çıkanların çogul gebeliktir ikiz ucuz lerde beta degeri 2 3 kati cikar tekil gebelige gore ama 10 nun uzeri gebelik gibi duruyor canim uzulme bence artacakInsallah oyledir. Pazartesi degerler 2 katina ciksa bile cok dusuk degil mi? Baska mesajlari okudugumda cok farkli ve yuksek degerler gordum
canim.idrar testine takilma ben dunde yaptum hala negatif tek cizgi ablam 2.5 aylikken gördü cift cizgiyi ya testlerde anormallik var yads çişimizdeHakkında hayırlısı olsun inşallah dün bende de silik çizgi vardı bugün farklı marka ile yaptım tek çizgi çıktı kan testi değerin normal gibi ama inşallah değerin yükselir için ferahlar :)
yarın tekrar test yapayım diyorum kan testi yaptıracağım ama salı mi gitsem garanti olsa
Sagol canim hepimize hayirli olur inşallah hergun kendimi dinliyorum valla ne yapacağım bilmiyorum belirti istiyorum ama yok isteeCanim stres yapma kendini dinleme bu arada aynı gün olmuş transferim iz. Hayırlı olsun ins
Anldm cnm ben braz dha bekleyeym en iyisi :)Sayıyorum geçen hafta pazar koyuldu bugün transfer dahil 7.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?