ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar bugün net te gördüğüm bir yazıyı paylaşmak isterim bahceci kliniginin sitesinden..
Tüp bebek tedavisi sonrasında ilk gebelik sonucu embriyo transferinden 10-12 gün sonra yapılması istenen b-hCG testi sonucudur. Pek çok çiftin bilgi ve beklentisinin aksine aslında gebelik yumurta toplama işlemi sonrasında 5-7 gün içerisinde oluşmaktadır. Yani eğer embriyo transferi 5.gün blastosist aşamasında yapılmış ise ve şartlar yeterli ise aslında o gün veya bir sonraki gün embriyonun rahim duvarına tutunması ile gebelik gerçekleşir. Testin embriyo transferinden belirli bir gün sonra yapılmasının istenmesinin nedeni, gebelik tanısı konması amacı ile ölçülen hormon değerinin ancak bu aşamada sağlıklı olarak değerlendirilebilmesidir. Bu test sonucuna göre gebelik oluşup oluşmadığı ve kesin olmamakla birlikte sonuçtaki değere göre de aslında gebeliğin ilerleyip ilerlemeyeceği anlaşılır. İleriki günlerde tekrarı yapılan bu testteki hormon değerlerinin artışına bakılarak gebeliğin ilk aşaması hakkında bir yorum yapılabilir. Bununla birlikte tüp bebek merkezleri için daha önemli olan sonuç, gebeliğin 8.haftasında yapılan ultrasonografik değerlendirme sonucu kese veya kalp atışının görülüp görülmemesidir.

10 12 diyo bak demekki 10.gun yapablirz☺ayy cok heyecan basiyo gun yaklastikca...kendmi cok kaptrmamaya calisiorm kendmi iyiyede kotuyede alistriorm simdiden...bu yaziyo bende okumustm cnm..suan da bebeklermz bize tutundu belkide ama biz bilemiyoruz malesef su an icin...

Kizlar bugun test yapan yokmu?gunu gelen gune gelmesede test yapan??

ben gittim ama ozeller kapali devletin acilide yapmiyor eve geldim doktorum aradi ne yaptin dedim cuma yaptım 22 cikti 4 gun once oyle ciktiysa tamamdir hayırlı olsun filan dedi yarin sabahta gel bi bakayim dedi
Ay hadi insallah cnm.cok sevindm senn adina doktorunun boyle soylemeside cok iyi oldu☺icini rahat tut sabah erkenden verirsi kan☺gelsin sirayla bebsler

Ay hadi insallah cnm.cok sevindm senn adina doktorunun boyle soylemeside cok iyi oldu☺icini rahat tut sabah erkenden verirsi kan☺gelsin sirayla bebsler
evet canim ya dahada rrahatladım sabah 8.30 da gidecem ordanda ise is basladi sen ne zaman gidiyorsun tahlile

evet canim ya dahada rrahatladım sabah 8.30 da gidecem ordanda ise is basladi sen ne zaman gidiyorsun tahlile
Cnm valla kafam cok karisik o konudapazartesi transferim olmstu .salidan baslarsak bugun 6.gunum daha cok erken bana10.gun persembe yaptrayim.diorm ama dayanamiycam sanrm 8. Yada 9.gunude yaptrablrm ama iste uzulmekten korkuyorum zaman gecmek bilmiobende yarin ise baslicam off

Buarada sen 22 degerini 8.gun gormustun yanls hatrlamiosam oda bana biraz cesaret verio 8.gun icin☺☺

Buarada sen 22 degerini 8.gun gormustun yanls hatrlamiosam oda bana biraz cesaret verio 8.gun icin☺☺
evet canim 8 gundu sana kac tane transfer edilmisti 4 ttanemi yoksa dionisya yami transfer edildi 4 cogul gebelikte deger yuksek oluyorya 7veya8 de belli oluyor

evet canim 8 gundu sana kac tane transfer edilmisti 4 ttanemi yoksa dionisya yami transfer edildi 4 cogul gebelikte deger yuksek oluyorya 7veya8 de belli oluyor
Evet cnm 4 tane..3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite☺ben ozaman sali gunu yaptrrm gibi duruo☺

Yarin 12.gunum insallah iyi bir sonuc alabilirim testten. 10.gun degerlerim 12.02 cikti. Umudum kirildi. Bir mucize bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…