Ayyy cnmmm col heyecanli☺dayanamadn dimi☺merakla bekliorm.guzel haberini☺Dcu canım kan testi verdim6gibi çıkacak
Ayyy cnmmm col heyecanli☺dayanamadn dimi☺merakla bekliorm.guzel haberini☺
ben gittim ama ozeller kapali devletin acilide yapmiyor eve geldim doktorum aradi ne yaptin dedim cuma yaptım 22 cikti 4 gun once oyle ciktiysa tamamdir hayırlı olsun filan dedi yarin sabahta gel bi bakayim dediKizlar bugun test yapan yokmu?gunu gelen gune gelmesede test yapan??
cimadimi sonuc canim ya meraktan öldükk inşallah pozitif tirDcu canım kan testi verdim6gibi çıkacak
Ay hadi insallah cnm.cok sevindm senn adina doktorunun boyle soylemeside cok iyi oldu☺icini rahat tut sabah erkenden verirsi kan☺gelsin sirayla bebslerben gittim ama ozeller kapali devletin acilide yapmiyor eve geldim doktorum aradi ne yaptin dedim cuma yaptım 22 cikti 4 gun once oyle ciktiysa tamamdir hayırlı olsun filan dedi yarin sabahta gel bi bakayim dedi
evet canim ya dahada rrahatladım sabah 8.30 da gidecem ordanda ise is basladiAy hadi insallah cnm.cok sevindm senn adina doktorunun boyle soylemeside cok iyi oldu☺icini rahat tut sabah erkenden verirsi kan☺gelsin sirayla bebsler
Cnm valla kafam cok karisik o konudaevet canim ya dahada rrahatladım sabah 8.30 da gidecem ordanda ise is basladisen ne zaman gidiyorsun tahlile
evet canim 8 gundu sana kac tane transfer edilmisti 4 ttanemi yoksa dionisya yami transfer edildi 4 cogul gebelikte deger yuksek oluyorya 7veya8 de belli oluyorBuarada sen 22 degerini 8.gun gormustun yanls hatrlamiosam oda bana biraz cesaret verio 8.gun icin☺☺
Evet cnm 4 tane..3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite☺ben ozaman sali gunu yaptrrm gibi duruo☺evet canim 8 gundu sana kac tane transfer edilmisti 4 ttanemi yoksa dionisya yami transfer edildi 4 cogul gebelikte deger yuksek oluyorya 7veya8 de belli oluyor
ooo git canim kesin belli olur hadi bugun dionisya yarin ben sali sen hepimiz pozitif ohh ohh ne guzelEvet cnm 4 tane..3 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite☺ben ozaman sali gunu yaptrrm gibi duruo☺
Insallaj cnm ne guzel soyledin ama hicbiri tutmamista olablr ;( hakkimizda hayrlisi olsun...ooo git canim kesin belli olur hadi bugun dionisya yarin ben sali sen hepimiz pozitif ohh ohh ne guzel
ben gittim ama ozeller kapali devletin acilide yapmiyor eve geldim doktorum aradi ne yaptin dedim cuma yaptım 22 cikti 4 gun once oyle ciktiysa tamamdir hayırlı olsun filan dedi yarin sabahta gel bi bakayim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?